Pagina 1 van 21 1234511 ... Laatste
 1. #1
  SharkyXTS's schermafbeelding
  Lid sinds
  24/03/03
  Locatie
  Gent/World
  Berichten
  2.299
  iTrader
  22 (100%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  2/5

  Artikel: Inleiding tot Online Poker

  Met dank aan: Malkavian, Curve, Ether, Boske88

  Laatste updates: 23/03

  1. Online Banking

  Vooraleer we van start gaan is het belangrijk om eens na te denken over hoe je je pokergeld, ook wel bankroll (BR) genoemd, van de ene pokerclient naar de andere kan overbrengen. Je kan bijvoorbeeld het geld telkens naar je eigen (Belgische) bankrekening laten storten, maar daar zijn toch wel een paar nadelen aan verbonden. Zo worden er meestal extra kosten aangerekend en duurt het een tijdje eer de overschrijving is uitgevoerd. Om nog maar te zwijgen van het constante omzetten van $ naar €. Een veel beter alternatief is om gebruik te maken van een online bankrekening zoals deze aangeboden worden door o.a. PayPal, Neteller, MoneyBookers, ... . Deze bedrijven laten je toe om een persoonlijke bankrekening aan te maken (weliswaar zonder intresten, maar met andere voordelen) die je kan gebruiken om geld op te storten, af te halen, betalingen uit te voeren op bv. Ebay of Amazon. Bovendien zijn deze diensten volledig gratis, zéér betrouwbaar en gebeuren transacties veel sneller dan bij de standaard banken. Daarnaast is het ook perfect mogelijk om deze te koppelen aan je echte bankrekening zodat je ten allen tijde je gewonnen geld kan omzetten in flashy biljetten van 500 EUR.

  Nu blijft natuurlijk de vraag, waar kan ik zo'n account aanmaken en welke service moet ik kiezen? De meeste pokerclients bieden zowel ondersteuning voor Neteller als MoneyBookers en uiteindelijk is het verschil tussen de twee minimaal. Een kort overzicht met de plus- en minpunten, evenals wat uitleg bij het registreren is hieronder terug te vinden.


  1.1. Neteller

  • Transacties gebeuren zeer snel.
  • Veilig en betrouwbaar, meermaals telefonisch contact vereist om te bevestigen dat je de rechtmatige eigenaar bent. (Hun telefooncentrale is wel enkel met de vaste telefoon bereikbaar.)
  • Voor elke $ in transacties krijg je Netpoints waarmee je kan deelnemen aan wekelijkse wedstrijden.

  Registreren kan via http://www.neteller.com, doorklikken op "Join Now" en de instructies volgen. Vergeet vooral het antwoord op je geheime vraag niet want dit wordt telkens opnieuw gevraagd door de support. Bij je eerste storting en na een bepaald aantal transacties zal er telefonisch contact vereist zijn om je identiteit te bevestigen. Gewoon even telefoneren naar hun gratis support lijn en op 5 minuten is je account terug beschikbaar.


  1.2. MoneyBookers

  • Transacties gebeuren zeer snel.
  • Gemakkelijk te registreren. Hiervoor is enkel een email-adres nodig.
  • Goedkoper dan buitenlandse overschrijvingen via een bank en je betaalt enkel fee om geld naar je bankrekening te laten overschrijven. Je kan dus je bankroll gratis verplaatsen tussen verschillende sites.

  Registreren kan via http://www.moneybookers.com, doorklikken op "Register" en de instructies volgen. Om geld naar je rekening te laten overschrijven moet je enkel je rekeningnummer ingeven op de site.
  Laatst gewijzigd door Cartmaan; 23 maart 2008 om 14:50

 2. #2
  SharkyXTS's schermafbeelding
  Lid sinds
  24/03/03
  Locatie
  Gent/World
  Berichten
  2.299
  iTrader
  22 (100%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  2/5
  2. Free Bankrolls

  Een zeer aan te raden manier om met online poker te beginnen, zijn de free bankrolls. Sommige sites geven aan iedereen die met online poker op bepaalde clients begint, een gratis startbedrag om mee te spelen. Je kan deze bankrolls natuurlijk niet zomaar afhalen, dat zou te gemakkelijk zijn. Meestal moet je een bepaald aantal hands spelen of een bepaald aantal punten verzamelen (gebaseerd op de hoeveelheid rake die je genereert). De pokersites doen hier dus geen of weinig verlies op, maar winnen er wel extra klanten mee. Een persoonlijke aanrader is de gratis bankroll op PokerStrategy: hier krijg je in totaal $ 150 (en vraag verhoudingsgewijs
  minder tijd dan de $ 50 die YourPokerCash aanbiedt).


  2.1. PokerStrategy

  Na het registreren en het correct invullen van hun poker quiz krijg je hier een free bankroll van $ 50 + $ 100 op een pokerclient naar keuze. Aanraders zijn PartyPoker (800 PP) en Titan Poker (2500 TP), voor meer informatie over hoe je deze vrijspeelt, zie sectie 2.3). Daarnaast krijg je na het behalen van 2000 StrategyPoints een gratis licentie voor de populaire software PokerTracker. Je vindt er ook allerhande artikelen over poker, video's etc. De quiz zelf kan gemakkelijk opgelost worden na het lezen van hun artikelen over de Short Stack Strategy. Zie http://www.pokerstrategy.com voor meer informatie. Of je de SSS zal gebruiken hangt volledig van jezelf af en de meningen over deze strategie zijn verdeeld. Het is wel zo dat naarmate je beter begint te pokeren, je een groter voordeel hebt om met een volledige stack aan tafel te zitten vanwege het hoge aantal slechte spelers op de microstakes.


  2.2. YourPokerCash

  De site http://www.yourpokercash.com, vraagt voordat ze gratis bankrolls weggeven een foto van je paspoort met een nummer die zij je geven bij. Je mag hierbij alle nummers zoals paspoortnummer verbergen (best een zwart blokje oververven in bv. paint).

  Ze geven gratis bankrolls voor de volgende clients:

  Sowieso kies je best NIET voor Full Tilt Poker aangezien je daar later gegarandeerd zal spelen maar dan met een rakeback account (zie sectie 3.1 voor meer info). Absolute Poker en Ultimate Bet bieden beide ook rakeback aan, maar belangrijker om te weten is dat de extra $ 50 die je er krijgt na het behalen van X aantal punten, zo goed als onmogelijk te clearen is op de lage limieten (microstakes). Aanraders zijn dus Titan Poker en Party Poker (zie ook PokerStrategy voor PartyPoker).


  2.3. Free Bankroll Clearen

  Eenmaal begonnen met pokeren is je eerste doel het vrijspelen van je free bankroll. Hiervoor moet je een bepaald aantal punten halen (Titan Points, PartyPoints, VIP Points, ...). De regels hiervoor verschillen van client tot client, maar om je te helpen bij het begrijpen van deze regels is hieronder een voorbeeld uitgewerkt.

  Stel dat we een BR aanvragen op YourPokerCash voor PartyPoker. Om deze vrij te spelen hebben we in totaal 625 PartyPoints (PP) nodig (hier terug te vinden), maar hoe verkrijgen we die? Op de website van PartyPoker zie je rechts bovenaan "PartyPoints" staan, klik erop en kies dan onderaan de pagina voor "Find out more about PartyPoints.". Als je dit even doorneemt zal je zien dat je voor iedere 20 raked hands PP verdient (zie tabel bij 7.8!). Een raked hand heb je telkens er mensen aan je tafel de flop zien en je zelf kaarten hebt gekregen (die je al dan niet gefold hebt). Na het verzamelen van je 625 PP kan je dan je geld afhalen (withdraw). Op PartyPoker moet je echter eerst nog een storting doen van ongeveer $ 25 (afhankelijk van de betalingsmethode die je gebruikt) vooraleer dit mogelijk is.

  Lees ook zeker mattica's artikel over bankrollmanagement vooraleer je begint te spelen!


  2.4. Andere Free Bankrolls

  Naast PokerStrategy en YourPokerCash zijn er een hele hoop andere plaatsen waar je een free bankroll kan aanvragen, de ene al wat voordeliger dan de andere:
  Laatst gewijzigd door dewey; 29 oktober 2009 om 23:42 Reden: referral link

 3. #3
  SharkyXTS's schermafbeelding
  Lid sinds
  24/03/03
  Locatie
  Gent/World
  Berichten
  2.299
  iTrader
  22 (100%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  2/5
  3. Bankroll Uitbreiden

  Eenmaal je de gratis bankroll bonus vrijgespeeld hebt wordt het tijd om je geld uit te cashen naar je Neteller of MoneyBookers account en nieuwe oorden op te zoeken. Het vrijspelen van bonussen zorgt ervoor dat je bankroll sneller zal groeien en je ook sneller de hogere limieten kan beklimmen die op hun beurt zorgen voor het sneller clearen van bonussen. Ergens spelen zonder rakeback of zonder een active bonus is dus een big "no no"!


  3.1. Bonussen & Rakeback

  Allereerst is het belangrijk om te weten welke soorten bonussen er allemaal zijn en wat rakeback nu precies is.
  First Deposit Bonus

  Deze bonus krijg je als je voor het eerst een nieuwe account aanmaakt op een pokerclient. De bonussen variëren van 100% tot $ 50 tot bv. 110% tot $ 1100. Voor alle duidelijkheid, 100% tot $ 50 wil zeggen dat als je $ X stort, je $ X in bonusgeld krijgt tot een maximum van $ 50. Je moet dus $ 50 storten om de maximale bonus te krijgen. Bij een bonus van 200% tot $ 50 moet je maar $ 25 storten om de maximale bonus te verkrijgen. Hoe deze bonus vrijgespeeld wordt hangt af van client tot client. Het is zeer belangrijk om altijd op voorhand eens te kijken hoe lang het ongeveer zal duren om de bonus vrij te spelen en of deze haalbaar is op de limieten waar je nu speelt. Meer informatie hierover in sectie 3.6.

  Reload Bonus

  Een Reload Bonus komt nagenoeg volledig overeen met een First Deposit Bonus (FDB). Deze laatste krijg je echter maar één keer (nl. bij het openen van een nieuw account), de eerste daarentegen komt bv. elke maand of elke drie maand terug afhankelijk van de pokerclient. Deze bieden dergelijke bonussen aan om ervoor te zorgen dat hun klanten blijven spelen op hun client en regelmatig terugkomen. De voorwaarden om deze vrij te spelen kunnen verschillen van een FDB.

  Rakeback

  Last but not least is er rakeback. Hoewel dit geen echte bonus is, blijft het een zeer belangrijk voordeel wat je op lange termijn aardig wat geld kan opleveren. Zoals je wellicht al opgemerkt hebt wordt er op het einde van iedere hand een klein bedrag van de pot afgetrokken (meestal 5%) en doorgegeven aan de pokerclient. Dit is wat men noemt rake. Het is op deze manier dat pokerclients in staat zijn grote winsten te boeken en bv. $ 200K guaranteed toernooien te houden. Je moet maar eens kijken hoeveel mensen er iedere avond online zijn op je pokerclient en hoeveel hands per uur er gespeeld worden op allerhande limieten ... .

  Hoewel de afgetrokken rake telkens een klein bedrag is, kan het op lange termijn het verschil betekenen tussen een winstgevend of een verliezend speler. Een oplossing om deze rake tegen te gaan is een rakeback account aanmaken. Concreet komt dit neer op het terugvorderen van een deel van de maandelijkse rake (meestal tussen de 25% - 35%) die je op een pokerclient verzameld hebt. De voorwaarden hiervoor verschillen opnieuw per client. Als je dus van plan bent om ergens te spelen en er regelmatig terug te komen kies dan zonder twijfelen voor een rakeback account (als die bestaat natuurlijk), het zal je een aardige duit opleveren! Meer informatie over waar je zo'n accounts kan vinden: zie sectie 3.5.


  3.2. PokerSource Online

  Als beginnend pokerspeler is deze site goud waard en het nuttig gebruiken ervan kan je bankroll een serieuze boost geven. PokerSource Online (PSO) is een affiliate die gratis giften geeft aan spelers die ergens voor het eerst een account aanmaken op een bepaalde pokerclient. Deze giften variëren van 15000 PSO Points (= $ 150!) tot een Nevada Jacks chipset! Je vraagt je nu wellicht af hoe PSO er in godsnaam in slaagt om dergelijke waardevolle cadeau's aan te bieden? Wel, net zoals elke andere affiliate krijgt PSO een bepaald percentage van de rake die jij produceert en in combinatie met wat marketing levert dit aardig wat centjes voor hen op.

  Concreet nu, hoe werkt dit alles? Na het registreren op hun site klik je bovenaan op "Free Gifts". Kies links voor bv. Everest Poker en rechts voor bv. 12000 PSO Points. In het midden vind je dan alle voorwaarden. De belangrijkste zijn de tijdsduur die je krijgt en hoeveel punten je moet behalen. Door op "Next" te klikken krijg je een link waarop je moet klikken om de pokerclient te downloaden en ook nog een formulier dat je moet invullen als bevestiging. Kies trouwens altijd voor de PSO Points (behalve dan die ene keer dat je een set Nevada Jacks chips wil) daar dit meer waard is dan de andere giften. Je kan deze PSO Points vervolgens makkelijk omzetten in geld (of andere dingen) via een gift card (zie hun webshop). Indien je interesse hebt om je pokerspel te verbeteren kan je ook kiezen voor een StoxPoker Membership van één jaar (deze van 6 maand is nadeliger). Een heleboel andere handige tips zijn terug te vinden in sectie 3.6.


  3.3. PokerSavvy

  Een affiliate die analoog tewerk gaat als PSO, maar jammer genoeg niet van dezelfde kwaliteit is (lees: minder waardevolle giften). Groot deel van de pokerclients zijn trouwens ook alternatievere netwerken die meestal een kleinere userbase hebben. Kom hier pas als je op PSO alles al gecleared hebt. Wel handig zijn de reviews die ze per pokerclient hebben, in combinatie met de comments kan je snel afleiden of de bonus traag of snel te clearen valt. Terug te vinden op http://www.pokersavvy.com.


  3.4. Rakeback Affiliates

  Nu je al weet wat rakeback is kan het ook handig zijn om te weten waar je dit kan aanvragen! Hiervoor bestaan verschillende affiliates, welke je kiest hangt meestal af van je persoonlijke voorkeur aangezien de onderlinge verschillen meestal klein zijn. De populairste zijn de volgende:


  3.5. Bonus Whores

  Wellicht één van de sites die je regelmatig zal bezoeken in je zoektocht naar goede bonussen. Bonus Whores bevat uitgebreide informatie en feedback over de meeste clients en een heel handige feature die je vaak zal gebruiken. Kies rechts een pokerclient en klik dan vervolgens op de "Bonuses"-tab. Hier vind je een overzicht van alle bonussen die aangeboden worden en hoelang het duurt (in $ uitgedrukt) om deze te clearen! Op deze manier kan je zeer gemakkelijk pokerclients met elkaar vergelijken en beslissen welke bonus je eerst wil doen. Zoals je zal zien clearen de meeste FDB pas deftig op 25NL en hoger, vandaar dat het in het begin belangrijk is om op zoek te gaan naar de affiliates die de beste extraatjes aanbieden (bv. PSO). Ook handig is de lijst met alle reload bonussen die de pokerclient al aangeboden heeft (zie "Bonuses"-tab).


  3.6. Tips
  • Als je ooit van plan bent om te spelen op Full Tilt Poker kies dan voor een affiliate die rakeback aanbiedt aangezien de kans groot is dat je hier regelmatig zal spelen.

  • Vooraleer je een pokerclient download via een link op PSO of één of andere rakeback-affiliate, is het aan te raden om je cookies van de betreffende pokerclient te verwijderen. Op deze manier ben je zeker dat de nieuwe account die je aanmaakt, verbonden zal worden aan de gewenste affiliate. Cookies clearen doe je op de volgende manier (Firefox): Tools > Options > Privacy > Show Cookies. Vul dan de site van de betreffende pokerclient in en verwijder de cookies. Het is niet nodig om alle cookies die op je pc staan te verwijderen. Het volstaat om enkel deze van de betreffende pokerclient te wissen.

  • Bekijk altijd op voorhand eens hoelang het zal duren om een bonus te clearen en hoeveel volk er speelt. Bij een first deposit bonus is het trouwens nooit verplicht om de volledige bonus aan te vragen. Zo kan je bv. een bonus doen op PSO voor PokerRoom waarvoor je 400 PP moet verzamelen. Tevens biedt PokerRoom een first deposit bonus van 40% tot $ 200 die vrij te spelen is aan 10 PP/$. Als je snel je BR wil verhogen stort je dus best $ 100 zodat je een bonus van $ 40 krijgt waarvoor je, inderdaad, 400 PP nodig hebt. Op een dergelijke manier kan je zeer snel je BR uitbreiden vooraleer je kiest voor een paar vast pokerclients.
  Laatst gewijzigd door Malkavian; 17 augustus 2008 om 00:23 Reden: refferal

 4. #4
  SharkyXTS's schermafbeelding
  Lid sinds
  24/03/03
  Locatie
  Gent/World
  Berichten
  2.299
  iTrader
  22 (100%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  2/5
  Done, feedback, aanvullingen ea. zijn welkom .
  Laatst gewijzigd door SharkyXTS; 22 maart 2008 om 23:42

 5. #5
  CuRv3's schermafbeelding
  Lid sinds
  16/11/03
  Locatie
  Tremelo
  Berichten
  14.533
  iTrader
  9 (91%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  2/77
  nice, maar mensen die dit lezen krijgen een idee dat FTP een goeie pokersite is terwijl het een site is met een relatief hoog niveau van spelers oftewel

  high ranked spelers:
  - pokerstars
  - full tilt poker

  mid ranked spelers:
  - ipoker netwerk

  fish:
  - microgaming netwerk
  - everest

  zoiets ongeveer en belangrijke tip voor als je begint met poker. Ga eerst ervoor zorgen dat je een fatsoenlijke BR hebt en 25NL speelt, want daaronder hebben bonussen niet echt veel nut, want deze zijn dan vrijwel onmogelijk vrij te spelen.

 6. #6
  kakature's schermafbeelding
  Lid sinds
  16/02/04
  Locatie
  Ja
  Berichten
  21.546
  iTrader
  9 (100%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  0/182
  Indien zelf geschreven -> Thx, zeer interessant


 7. #7
  Boske88's schermafbeelding
  Lid sinds
  5/01/08
  Locatie
  lochristi
  Berichten
  1.710
  iTrader
  0
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  1/6
  woow der is de laatste dagen aan doorgewerkt precies
  laatst da ik es keek hebbek zo ook es paar zinnekes weer bijgeschreven, maar zo goed als niks in vergelijking


  edit:
  free brs mss pokerunlimited toevoegen (http://nl.pokerunlimited.eu/new-new-new/)
  hun partypoker bonus is echt zeer goed te clearen vind ik (100$-200pp) alleen moet je een beetje geluk hebben in het begin omdat je maar met 25$ begint
  Laatst gewijzigd door Boske88; 23 maart 2008 om 00:32
  I wonder where that fish has gone.
  -You did love it so. You looked after it like a son.
  And it went wherever I did go.
  -Ooooh, fishy, fishy, fishy fish! (The meaning of life)

 8. #8
  Ether's schermafbeelding
  Lid sinds
  27/08/02
  Locatie
  Beernem
  Berichten
  25.018
  iTrader
  0
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  0/1
  Klein detail ; op PSO kan je ook free bankrolls aanvragen

  Voor de rest zot goed geschreven, respect!
  FC Bruges

 9. #9
  systech's schermafbeelding
  Lid sinds
  5/03/04
  Locatie
  Antwerpen
  Berichten
  9.620
  iTrader
  1 (100%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  0/1
  pokerstrategy free BR: kzou eerder die één van titan poker aanraden, die ze aanbieden: je mag dan meedoen aan wekelijkse 1k$ freeroll (en als ge genoeg ptn hebt, maandelijks 5k$ freeroll). vo de rest komt da opt zelfde neer denk ik

 10. #10
  SharkyXTS's schermafbeelding
  Lid sinds
  24/03/03
  Locatie
  Gent/World
  Berichten
  2.299
  iTrader
  22 (100%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  2/5
  Alvast bedankt voor de positive reacties .

  @Curve: Das inderdaad een goeie opmerking, zal het er zeker aan toevoegen.
  @Boske: Op hun site staat er dat de bonus 400 PP vereist is wat nog altijd iets minder is dan bij PokerStrategy (800 PP), zal nog een deel eraan toevoegen met links ed.
  @systech: De reden waarom ik PartyPoker aanraad is omdat deze naar mijn gevoel sneller cleared dan Titan Poker, maar 'k zou het eens moeten uitrekenen om hier zeker van te zijn.

 11. #11
  Boske88's schermafbeelding
  Lid sinds
  5/01/08
  Locatie
  lochristi
  Berichten
  1.710
  iTrader
  0
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  1/6
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door SharkyXTS Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  @Boske: Op hun site staat er dat de bonus 400 PP vereist is wat nog altijd iets minder is dan bij PokerStrategy (800 PP), zal nog een deel eraan toevoegen met links ed.
  ah juust, khad ni nog es nagekeken, ze hebben het blijkbaar veranderd
  het was idd poepsimpel te clearen als je een beetje sjans had in het begin

  ma still nice bonussen

  en voor hun bonus op titan poker heb ik net gezien dat je een nodeposit actie (free br van €60) in combinatie met een first deposit van 100% up to 500$ (aan 5$/600 titan points) krijgt
  + ze geven via hun pu system +/-14% rakeback bovenop (50$/350$rake)
  I wonder where that fish has gone.
  -You did love it so. You looked after it like a son.
  And it went wherever I did go.
  -Ooooh, fishy, fishy, fishy fish! (The meaning of life)

 12. #12
  unskilled's schermafbeelding
  Lid sinds
  9/12/02
  Locatie
  Leuven
  Berichten
  2.274
  iTrader
  0
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  4/20
  $50+$100 van PS gaat ook op Mansion poker (2200 Mansion Points halen)
  His gift is a curse, forget the earth, he's got the urge to pull his dick from the dirt and fuck the universe.

  http://www.icarebear.be :: #icb :: intensivecarebears@hotmail.com

 13. #13
  Malkavian's schermafbeelding
  Lid sinds
  7/10/02
  Locatie
  Sint-Niklaas
  Berichten
  12.338
  iTrader
  7 (100%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  0/35
  We zijn bezig aan een Full Tutorial. Waar voor Sharky de basis had gelegd. Kheb er wa volk bij gesmeten die goed verstand hebben van texten schrijven
  Niet dat ik sharky slecht vind verre van.
  Ma een duidelijke structuur zodat zelfs beginners het weten. Daarom deze ff op Hold.
  Wees gerust Sharky, je info gaat zeker niet verloren en je werk ook niet
  Zin om comics te lezen maar weet je niet waar te beginnen? Brainfreeze's Start to Read
  Alles over Comics, Films & Boardgames met Nieuws, Reviews, specials en wedstrijden
  PSN: Malkavian_be

 14. #14
  Cartmaan's schermafbeelding
  Lid sinds
  7/04/03
  Locatie
  Mechelen
  Berichten
  1.536
  iTrader
  58 (100%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  0/0
  Enorm interessant artikel, maar het staat ( / stond, ben er al eens snel overgegaan) vol met taalfouten en het is een constante mix tussen Nederlands en Engels. Het maakt het geheel enorm moeilijk te lezen.
  #9lives.poker

 15. #15
  SharkyXTS's schermafbeelding
  Lid sinds
  24/03/03
  Locatie
  Gent/World
  Berichten
  2.299
  iTrader
  22 (100%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  2/5
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Malkavian Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  We zijn bezig aan een Full Tutorial. Waar voor Sharky de basis had gelegd. Kheb er wa volk bij gesmeten die goed verstand hebben van texten schrijven
  Niet dat ik sharky slecht vind verre van.
  Ma een duidelijke structuur zodat zelfs beginners het weten. Daarom deze ff op Hold.
  Wees gerust Sharky, je info gaat zeker niet verloren en je werk ook niet
  Ik ben absoluut geen schrijftalent, iets wat ook ik telkens opnieuw merk bij het schrijven van papers en verslagen van practica ed. Dit artikel is inderdaad niet volledig in die zin dat het geen Full Tutorial is, maar louter om het internet aspect van poker gaat.

  @Cartmaan: Taalfouten? Het is jaren geleden dat iemand mij nog op een taalfout gewezen heeft, so enlighten me .

Pagina 1 van 21 1234511 ... Laatste

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  

Inloggen

Inloggen