Ben je nog op zoek naar een leuke en gratis online wielermanager game?
Aarzel dan niet langer en ga zeker eens naar: www.wieler-manager.com of www.velo-manager.com!


Je hoeft niet rijk te zijn om je eigen wielerploeg te leiden !

Velo Manager is een mijlpaal op vlak van online wielerspellen en het is bovendien gratis! Je bent manager van je eigen renners en rijdt wedstrijden tegen vele andere managers. Je bent zelf verantwoordelijk voor het managen van je personeel, training, uitrusting, maar ook voor de wedstrijdtactieken, om zo jouw renners naar de eindzege te loodsen! Maak je eigen ploeg , en verpletter de tegenstand! We zijn immers constant op zoek naar talentvolle managers.

Een bruisende competitie

Iedere avond worden tussen 20u00 en 21u00 alle koersen gesimuleerd (met iedere 15 minuten een update van de wedstrijdontwikkelingen). Je kiest zelf of je renners deelnemen aan een wedstrijd of niet. De Union Cycliste Velo Manager biedt een uitdagende wedstrijdkalender waar je kunt kiezen uit cyclo-crossen tot grote rondes. Sleep het UCV klassement, de Wereldbeker of waarom geen nationale selecties in de wacht! Wacht niet langer en maak je eigen ploeg!

Een eenvoudig spel voor jong en oud

Starten in Velo Manager is werkelijk kinderspel. Maar je moet ballen aan je lijf hebben om door te stoten naar de top! Het spel vereist geen downloads en je bepaalt zelf hoe lang je online bent. In slechts enkele minuten tijd kun je een hele week plannen en zo kun je in een mum van tijd succesvol worden.

Bepaal zelf een strategie

Wees je concurrenten te slim af in de koersen of bouw een ijzersterke ploeg uit op langere termijn! Zoek zelf de beste tactiek voor de verschillende wedstrijden, koop betere renners, blink uit met je uitrusting, maar stel ook de sponsors gerust met je resultaten. Die laatste twee zorgen er immers voor dat je dit allemaal kunt financieren.

Een gemeenschap op zich

Het sociale aspect in Velo Manager is iets waar we trots op zijn. Kom maar eens een kijkje nemen op ons forum, waar alle leden iets kwijt kunnen. Of stuur een berichtje naar een andere manager. Is dit toch niet echt wat je zoekt? Geen probleem, maak dan samen met je vrienden een TEAM. Maar niks van dit alles hoeft, je bent volledig vrij om te doen en laten wat je zelf wilt!

Veel speelplezier en geluk met jullie nieuwe team,
sportieve groeten,

De Velo Manager-crew