1. #3541
    KFoxx's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/04/19
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    485
    iTrader
    21 (100%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    48/53
    Ah ik vond dat ook vreemd dat er niets over gezegd was. Komt blijkbaar vaker voor de laatste tijd. Ook die korte post over het vertrek van Layden (toch geen kleine naam) zonder enige uitleg van hem? Raar..

  2. #3542
    Jonas89's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/04/04
    Locatie
    Oudenaarde
    Berichten
    34.383
    iTrader
    139 (99%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    1351/1670
    7.0 is uit

    Release Notes
    Spoiler:
    PSN: Jonas89

  3. #3543
    TotallyZen's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/08/08
    Locatie
    Ruiselede
    Berichten
    8.377
    iTrader
    15 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    427/431
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door ikbenben Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ja, maar
    Thx voor de verduidelijking!
    PSN: TotallyZen
    1 leden vonden dit bericht nuttig.   Met citaat reageren Met citaat reageren

  4. #3544
    Sir_Bongiovi's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/10/16
    Locatie
    Belgium
    Berichten
    94
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/4
    Ik speel momenteel via wifi maar ik zou willen overschakelen naar een UTP kabel (5m). Welke gebruik ik het best voor de PS4? Utp cat. 6? Waar kopen jullie deze voordelig?

    Verstuurd vanaf mijn LYA-L29 met Tapatalk

  5. #3545
    TheCeet's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/08/09
    Locatie
    Oilsjt
    Berichten
    5.815
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    77/97
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Sir_Bongiovi Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ik speel momenteel via wifi maar ik zou willen overschakelen naar een UTP kabel (5m). Welke gebruik ik het best voor de PS4? Utp cat. 6? Waar kopen jullie deze voordelig?

    Verstuurd vanaf mijn LYA-L29 met Tapatalk
    Cat5e zou ik aanraden.
    Die 6 is wat stugger en je gaat het niet merken op jouw PS4 hoor.
    Gewoon lokale IT winkels, aliexpress etc
    PS Vita - 320GB Fat PS3 - 2TB PS4 Pro
    Trophies
    Next game(s): The Last of Us 2
    Macbook Pro Retina 15" (late 2013) ~ Windows 10 Desktop ~ Iphone 11 Pro

  6. #3546
    Sir_Bongiovi's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/10/16
    Locatie
    Belgium
    Berichten
    94
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/4
    OK merci

    Verstuurd vanaf mijn LYA-L29 met Tapatalk

  7. #3547
    kimme1975's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/05/09
    Locatie
    Bever
    Berichten
    2.325
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    3/3
    Die remote play valt constant uit.. niet echt een handig ding opt eerste zicht...
    Hack & slash hell yeah!!

    PSN: kimme1975
    Xbox Live: kimme1975

  8. #3548
    Sir_Bongiovi's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/10/16
    Locatie
    Belgium
    Berichten
    94
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/4
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door TheCeet Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Cat5e zou ik aanraden.
    Die 6 is wat stugger en je gaat het niet merken op jouw PS4 hoor.
    Gewoon lokale IT winkels, aliexpress etc
    Kheb geprobeerd een utp kabel in de wandcontactdoos te steken maar blijkbaar past deze niet (rj45?).
    Weet iemand een eenvoudige oplossing? Bestaat er een kabel die 2 verschillende verbindingen heeft (utp en rj45) of ombouwen naar een utp doos

    Verstuurd vanaf mijn LYA-L29 met Tapatalk

  9. #3549

    Lid sinds
    19/02/12
    Locatie
    Arendonk
    Berichten
    3.307
    iTrader
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    2/404
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Sir_Bongiovi Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Kheb geprobeerd een utp kabel in de wandcontactdoos te steken maar blijkbaar past deze niet (rj45?).
    Weet iemand een eenvoudige oplossing? Bestaat er een kabel die 2 verschillende verbindingen heeft (utp en rj45) of ombouwen naar een utp doos

    Verstuurd vanaf mijn LYA-L29 met Tapatalk
    Zet een RJ11 plug (voor 4 draadjes) op 1 kant van een UTP kabel of en RJ45 plug voor 8 kabels op de UTP doos en gebruik daarbij de juiste kleuren.
    Dan past het wel. Je moet dan wel de juiste 4 draden uitkiezen in uw kabel en 4 draden ongebruikt laten in uw UTP kabel.

    https://www.hardwaresecrets.com/how-...thernet-works/

    Ethernet Cat 5 cables have eight wires (four pairs), but under 10BaseT and 100BaseT standards (10 Mbps and 100 Mbps, respectively) only four (two pairs) of these wires are actually used. One pair is used for transmitting data and the other pair is used for receiving data.
    Laatst gewijzigd door Dieter85; 9 oktober 2019 om 21:59
    Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you’re still retarded.

  10. #3550
    TheCeet's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/08/09
    Locatie
    Oilsjt
    Berichten
    5.815
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    77/97
    Idd, je laat een RJ11 zien.
    PS Vita - 320GB Fat PS3 - 2TB PS4 Pro
    Trophies
    Next game(s): The Last of Us 2
    Macbook Pro Retina 15" (late 2013) ~ Windows 10 Desktop ~ Iphone 11 Pro

  11. #3551
    Sir_Bongiovi's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/10/16
    Locatie
    Belgium
    Berichten
    94
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/4
    Is dat de eenvoudigste manier? Kheb geen krimptang bijvoorbeeld

    Werkt dit ook?

    https://www.onlinekabelshop.nl/telef...IaAllHEALw_wcB

    Of

    https://www.itmediastore.nl/network-...MaAt76EALw_wcB


    Verstuurd vanaf mijn LYA-L29 met Tapatalk
    Laatst gewijzigd door Sir_Bongiovi; 9 oktober 2019 om 23:05

  12. #3552
    mudsliptones's schermafbeelding
    Lid sinds
    10/12/08
    Locatie
    meerdonk
    Berichten
    470
    iTrader
    17 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)

    PS4 CUH-1200 probleem

    Hallo,
    ik weet niet of dit hier hoort of in het tech gedeelte bij de pc's...

    Mijn PS4 is plots uitgevallen en nu als ik deze wil aanzetten doet hij niks meer.
    Als ik de voeding er even uithaal (reset) gaat bij het duwen op de power button de blauwe LED 1 sec aan, maar je hoort niks booten, dus geen fan enz.
    Dan na die ene seconde terug alles uit en niet meer aan te kjrijgen.
    Ik heb reeds wat dingen geprobeerd die op het internet beschreven staan.

    Ik heb deze na al dat te doen, eens open gevezen (is 4. jaar oud)
    Alles ziet er ok uit, dus geen verbrande platen, of losse contacten.
    Ook heb ik een andere SSD geprobeerd, maar dat doet hetzelfde.

    Nu vroeg ik me af of het de voeding kan zijn. Op het zicht is er niks aan de printplaat te zien.
    Dus ofwel koop ik een nieuwe voeding ofwel nieuwe ps4...

    Heeft er iemand misschien dit eens gehad die me wat wijzer kan maken?
    Misschien toch eerder gewoon het moederbord, of nog iets anders....

    alvast bedankt

  13. #3553
    GETHEZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/04/08
    Locatie
    dilbeek
    Berichten
    11.106
    iTrader
    103 (100%)
    Mentioned
    3 Post(s)
    Reputation
    279/349
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Sir_Bongiovi Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Is dat de eenvoudigste manier? Kheb geen krimptang bijvoorbeeld

    Werkt dit ook?

    https://www.onlinekabelshop.nl/telef...IaAllHEALw_wcB

    Of

    https://www.itmediastore.nl/network-...MaAt76EALw_wcB


    Verstuurd vanaf mijn LYA-L29 met Tapatalk
    Vinde gewoon in den brico ook ze, 10 a 15 eur ofzoiets voor een plastieken tang

    Wel een doosje kopstukken bijkopen ook

  14. #3554
    GETHEZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/04/08
    Locatie
    dilbeek
    Berichten
    11.106
    iTrader
    103 (100%)
    Mentioned
    3 Post(s)
    Reputation
    279/349
    Iemand ook opgevallen dat de PlayStation Now applicatie preinstalled was op zen ps4 gisteren bij opstarten?

    Of was dit enkel bij mij? Ik heb bij mijn weten niks zelf aangekocht of gedaan...
    1 leden vonden dit bericht nuttig.   Met citaat reageren Met citaat reageren

  15. #3555
    SpooN_05's schermafbeelding
    Lid sinds
    3/11/03
    Locatie
    Ekeren
    Berichten
    2.465
    iTrader
    106 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    4/6
    Was bij mij ook.....
    Gamertag PSN: NeuroticCoder => Voeg mij maar toe
    Ducati Monster 620 I.E. Dark

    Als je bang bent in het donker moet je fluiten

Pagina 237 van 238 Eerste ... 137187227233234235236237238 Laatste

Tags for this Thread

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen