Pagina 1 van 14 1234511 ... Laatste

Discussie: Destiny 2

  1. #1
    MaTraK's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/10/02
    Locatie
    Welle 9473
    Berichten
    2.172
    iTrader
    102 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/41

    Destiny 2

    De opvolger van de console topper, nu ook op PC!
    Tips, info of uw gal uitspuwen, doe het hier!

    PC release date 24 oktober, 19:00 CEST
    Preload beschikbaar 36gb

    Features tov console versies:
    4K Resolution Support (3820x2160)
    Uncapped framerate
    Full mouse and keyboard support with custom key mapping
    Text and voice chat
    Adjustable Field of View
    Detailed PC settings screen
    21:9 monitor support
    Controller support, tuned individually for Xbox and PlayStation 4 controllers

    Destiny 2 minimum PC system requirements:
    CPU: Intel Core i3-3250 3.5 GHz or Intel Pentium G4560 3.5 GHz
    CPU: AMD FX-4350 4.2 GHz
    GPU: Nvidia GeForce GTX 660 2GB or GTX 1050 2GB
    GPU: AMD Radeon HD 7850 2GB
    RAM 6 GB
    Windows 7 64-bit or Windows 8.1 64-bit or Windows 10 64-bit
    Storage 68 GB

    Destiny 2 recommended PC system requirements:
    CPU: Intel Core i5-2400 3.4 GHz or i5 7400 3.5 GHz
    CPU: AMD Ryzen R5 1600X 3.6 GHz
    GPU: Nvidia GeForce GTX 970 4GB or GTX 1060 6GB
    GPU: AMD R9 390 8GB
    RAM 8 GB
    Windows 10 64-bit
    Storage 68 GB

    Battletags voor wie wilt groupen:

    *Lookie#2318
    *Alowen#2535
    *BioTek#2639
    *ForZaKRC#2590
    *Shotterke#1572
    Laatst gewijzigd door MaTraK; 24 oktober 2017 om 16:00 Reden: Updated info
    PSN: lookie_007

  2. #2
    Proto's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/07/02
    Locatie
    Molepolole
    Berichten
    4.807
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    4/289
    Oooh baby wat een verademing om dit op PC te spelen. Ik kijk echt super hard uit naar de release, terwijl ik vóór de PC beta nog eerder sceptisch was.
    Ik ben Silvio niet.
    http://twitch.tv/GroozL
    I is smoll troll

  3. #3

    Lid sinds
    9/01/15
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    113
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/2
    Ik heb Belgacom, dus heb last van de 'spinach' error waardoor ik nog niet heb kunnen spelen. Ik heb gehoord dat dit met de console bèta ook het geval was. Is dit inmiddels al verholpen? Dan overweeg ik misschien toch om het spel ook op console aan te schaffen.

  4. #4

    Lid sinds
    19/11/13
    Locatie
    Merchtem
    Berichten
    1.971
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/38
    Ben geen PC speler, heb wel een PC die wat games aankan (i5, 1050Ti) en moet zeggen dat ik het vrij indrukwekkend vind. Kon op redelijk hoge settings spelen zonder enige last.

    Had wel 1 probleem, zal wel aan mijn PC instellingen liggen, maar ik wou eens met controller spelen (ben M/K voor games niet echt gewend) maar mijn geluid viel uit als ik de DS4 verbond met de PC.
    Iemand een idee wat het kan zijn? Voor geluid gebruik ik een Astro A50 headset (met docking station via USB).
    PSN tichke

  5. #5
    MaTraK's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/10/02
    Locatie
    Welle 9473
    Berichten
    2.172
    iTrader
    102 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/41
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door tichke Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ben geen PC speler, heb wel een PC die wat games aankan (i5, 1050Ti) en moet zeggen dat ik het vrij indrukwekkend vind. Kon op redelijk hoge settings spelen zonder enige last.

    Had wel 1 probleem, zal wel aan mijn PC instellingen liggen, maar ik wou eens met controller spelen (ben M/K voor games niet echt gewend) maar mijn geluid viel uit als ik de DS4 verbond met de PC.
    Iemand een idee wat het kan zijn? Voor geluid gebruik ik een Astro A50 headset (met docking station via USB).
    Gebruik je hulptool om je DS4 te verbinden met de pc?
    Of check je geluidsuitvoer na het connecten van je DS4, misschien is die gewijzigd.
    PSN: lookie_007

  6. #6
    MaTraK's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/10/02
    Locatie
    Welle 9473
    Berichten
    2.172
    iTrader
    102 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/41
    Ik had een half gebakken console port verwacht maar boy, is dat ff mis.
    Boven alle verwachtingen draait deze enorm soepel (monitor is 1080p 60hz), v-sync stond aan en geen enkele dip gehad.
    i5 4670k non oc
    8gb RAM
    gtx1060 3g

    Alles op highest settings behalve MSAA & textures een stapje lager.
    Via MSIAfterburner -> RAM 5700mb & VRAM 1700mb
    PSN: lookie_007

  7. #7
    Furon's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/06/07
    Locatie
    Kortrijk
    Berichten
    5.755
    iTrader
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    0/190
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door BobDilla Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ik heb Belgacom, dus heb last van de 'spinach' error waardoor ik nog niet heb kunnen spelen. Ik heb gehoord dat dit met de console bèta ook het geval was. Is dit inmiddels al verholpen? Dan overweeg ik misschien toch om het spel ook op console aan te schaffen.
    Deze threads eens in het oog houden voor een stand van zaken:

    https://www.bungie.net/en/Forums/Pos...?sort=0&page=0
    We can confirm that this is primarily impacting EU players who are attempting to play with Technicolor routers.

    https://nl.forum.proximus.be/interne...91/index1.html

  8. #8
    Gentei's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/11/05
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    17.442
    iTrader
    23 (100%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    1/178
    Iemand die het spel speelt met een i5, GTX 970 en 8 gig ram?
    Draait hij wat vlot op 1080p?

  9. #9
    MaTraK's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/10/02
    Locatie
    Welle 9473
    Berichten
    2.172
    iTrader
    102 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/41
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Gentei Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Iemand die het spel speelt met een i5, GTX 970 en 8 gig ram?
    Draait hij wat vlot op 1080p?
    Ik heb vergelijkbare specs, zie posts hierboven.
    Mijn gtx1060 is tikje sneller maar niet veel dan je gtx970 maar je hebt wel 4gb vram ipv 3gb van mij.
    Maar geen nood want zelfs bij highest/high settings op 1080p heb ik nooit onder de 60fps geweest en max Vram usage was iets van 1700mb dus we komen ruim toe.
    PSN: lookie_007

  10. #10

    Lid sinds
    4/11/14
    Locatie
    Oostkamp
    Berichten
    2.820
    iTrader
    109 (97%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/92
    Kunnen we eventueel een roster maken in de openingspost met battletags voor mensen die dit zeker op pc gaan spelen? Zodat we elkaar makkelijk via de app kunnen terugvinden en fireteam vormen.

  11. #11
    Walden's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/06/11
    Locatie
    Vorst
    Berichten
    772
    iTrader
    10 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/3
    Alvast een clan opgericht voor Destiny 2 op PC

    Wij zijn een Nederlandstalige discord community van ongeveer 200 leden die voornamelijk actief zijn op PUBG, CSGO, BF1 en Payday 2.
    Een aantal van ons is ook van plan om Destiny 2 te spelen, maar we kunnen zeker en vast een aantal extra enthousiastelingen gebruiken

    Wie interesse heeft kan altijd onze discord server joinen: Welcome to the LVL UP Gaming community
    De clan zelf is enkel toegankelijk voor mensen die eerst onze discord joinen: https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=2080465

    Hopelijk tot snel!


    MaxDlius
    Admin van LVL UP! Belgian Gaming Community
    Laatst gewijzigd door Walden; 1 september 2017 om 12:53
    Steam/Battle.net ID: MaxDlius

  12. #12

    Lid sinds
    25/12/11
    Locatie
    Lummen
    Berichten
    2.090
    iTrader
    32 (97%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/1
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Gentei Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Iemand die het spel speelt met een i5, GTX 970 en 8 gig ram?
    Draait hij wat vlot op 1080p?
    Hi,

    Ik heb een gtx 970, 8gb, i5 4670k. Spel loopt redelijk vlot op 1080p. Heb toch fps tussen de 90 - 120

  13. #13
    Gentei's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/11/05
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    17.442
    iTrader
    23 (100%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    1/178
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door popsnor Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Hi,

    Ik heb een gtx 970, 8gb, i5 4670k. Spel loopt redelijk vlot op 1080p. Heb toch fps tussen de 90 - 120
    Nice das exact hetzelfde wat ik heb, behalve dat mijn cpu geen K versie is. Die van mij loopt stock.

  14. #14
    Noscoped420's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/05/14
    Locatie
    FarAway
    Berichten
    5.293
    iTrader
    6 (100%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Reputation
    2/215
    hier ook super smooth op een , voorlopig nog, i5 2500k met 8gb ram en een r9 280x, mix van high en medium , ben er alleen nog niet uit of ik het uiteindelijk wil kopen

    Die recommended specs hier iets boven moet toch een fout in zitten denk ik, CPU Intel - Core i5-2400 / AMD - Ryzen R5 1600X als recommended, een i5-2400 is 6 jaar oud en zou naast een Ryzen 5 1600 staan terwijl deze nek aan nek ligt met een i5 7600k in games.

  15. #15
    Anoniem0's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/11/04
    Locatie
    Hebdegem
    Berichten
    9.779
    iTrader
    4 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/291
    heb wat reviews gezien... zoo lovend zijn ze niet over destiny 2.. Tis destiny 1 all over again?
    'The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything'
    -Albert Einstein
    Belmoto

Pagina 1 van 14 1234511 ... Laatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen