Pagina 7 van 7 Eerste ... 34567
  1. #91
    Scifo's schermafbeelding
    Lid sinds
    28/12/05
    Locatie
    Tessenderlo
    Berichten
    12.560
    iTrader
    15 (100%)
    Blijven gas geven op de astro turf waardoor rechterachterband doorslipt.

    Normaal kan ik blanchimont easy nemen maar had linksvooraan schade waardoor ik nie goe meer kon insturen

  2. #92
    KBE's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/08/11
    Locatie
    Ingelmunster
    Berichten
    4.176
    iTrader
    18 (100%)
    Reputation
    0/148
    Dankje voor de uitleg, bij mij ligt even stil.
    Ben aan het wachten op men Arduino voor mijn G27 pedalen op usb aan te sluiten.
    Aangezien ik een Driving Force GT heb en die stock pedals zuigen voor dood.
    i7 7700k : Msi z270 sli : Msi geforce 1070 gtx 8gb : corsair 16 gb ram : ssd 250 gb : 2TB hdd : Corsair k70 rapid fire : corsair harpoon RGB : AOC c24g1 144HZ : LG 29" ultrawide:
    Steam Profile

    Club Brugge

  3. #93
    deathsythe's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/11/03
    Locatie
    Rstad
    Berichten
    9.676
    iTrader
    16 (100%)
    Reputation
    0/74
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door KBE Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Dankje voor de uitleg, bij mij ligt even stil.
    Ben aan het wachten op men Arduino voor mijn G27 pedalen op usb aan te sluiten.
    Aangezien ik een Driving Force GT heb en die stock pedals zuigen voor dood.
    heb nog t3pa pedalen te koop, just saying
    Gear: Denon X1100 | 2 x Sync Xtrm 1 | 2 x Reloop RMP1 | NI F1 | NI X1 | NI S2 |NI Maschine MKII | NI Audio 8 DJ | Sennheiser HD25

  4. #94
    lookoutordie's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/12/09
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    3.029
    iTrader
    46 (100%)
    Reputation
    0/21
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Nesjamag Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ik speel het.
    "Nesjamah" op steam als ge mij wil toevoegen.

    Ik moeten enkel nog de audi en porsche cup car uitproberen.
    Added.
    Sinds gisteren is mijn setup compleet. Formula 1 stuurtje is aangekomen.
    Aangezien er nieuwe processoren van AMD uitkomen ga ik mijn build uitstellen tot begin juli, dus nog even geduld uitoefenen.

  5. #95
    marcel's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/03/03
    Locatie
    londerzeel (malderen)
    Berichten
    13.962
    iTrader
    0
    Reputation
    2/90
    nieuwe update... ik kan niet meer spelen. als ik wil opstarten, krijg ik een foutmelding, en de hele ACC folder blijkt gewoon leeg te zijn....

  6. #96
    Scifo's schermafbeelding
    Lid sinds
    28/12/05
    Locatie
    Tessenderlo
    Berichten
    12.560
    iTrader
    15 (100%)

  7. #97
    Yvezz's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/12/11
    Locatie
    Sint Niklaas
    Berichten
    1.433
    iTrader
    40 (100%)
    Reputation
    0/11
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door marcel Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    nieuwe update... ik kan niet meer spelen. als ik wil opstarten, krijg ik een foutmelding, en de hele ACC folder blijkt gewoon leeg te zijn....
    Vreemd, heb de laatste update ook, werkt bij mij zonder problemen.
    Drager van het asperger syndroom, en daar moet ik met leven.
    Antec Truepower 650/Asus Prime Z370a/Intel I5 8600k(Delid by lestef)/16GB Ram/Asus ROG Strix GTX1070 8G/Sounblaster ZX/256GB C:\-/1.5TB Games/2TB Opslag.
    Logitech G15/Logitech G502/Logitech G25//Ik speel momenteel: COD: WWII, RTCW, Wolfenstein TNO - TOB- TNC, Amnesia
    RIP Keith Flint 1969-2019

  8. #98
    marcel's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/03/03
    Locatie
    londerzeel (malderen)
    Berichten
    13.962
    iTrader
    0
    Reputation
    2/90
    ik heb het ondertussen opgelost, door op een andere schijf te installeren.
    ondertussen wel nog eens gecrasht na mijn 2de quali in Brand's Hatch, 2 poles kwijt

    ach ja, sebiet nog eens proberen of zo

  9. #99
    Nesjamag's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/08/02
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.179
    iTrader
    0
    Reputation
    0/75
    Degenen die hier telenet hebben, in multiplayer, hoeveel quickjoin candidates krijgen jullie?
    En zien jullie competition servers?

    Ik heb nog geen crash gehad sinds 1.0.1 en heb al veel gespeeld.
    Sowieso speel ik in windowed mode zolang er mensen zijn die crashes hebben waarbij ze niet terug op desktop geraken als ze in fullscreen zitten.
    Unlimited Potential!

  10. #100
    marcel's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/03/03
    Locatie
    londerzeel (malderen)
    Berichten
    13.962
    iTrader
    0
    Reputation
    2/90
    ze hebben alweer een update van 500mb?
    zou de gamefreezes fixen

  11. #101
    Nesjamag's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/08/02
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.179
    iTrader
    0
    Reputation
    0/75
    Ik heb echt een zalige race gehad.
    90 minuten, zo goed als geen fouten en ganse race on the edge. Echt hele race pushen, hard gaan en de wagen voelde gewoon goed.
    Was met Ferrari op Brands Hatch.
    Unlimited Potential!

  12. #102
    Yvezz's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/12/11
    Locatie
    Sint Niklaas
    Berichten
    1.433
    iTrader
    40 (100%)
    Reputation
    0/11
    Ik ga deze ook wat actiever spelen, voeg mij gerust toe op steam: yvezzke.
    Drager van het asperger syndroom, en daar moet ik met leven.
    Antec Truepower 650/Asus Prime Z370a/Intel I5 8600k(Delid by lestef)/16GB Ram/Asus ROG Strix GTX1070 8G/Sounblaster ZX/256GB C:\-/1.5TB Games/2TB Opslag.
    Logitech G15/Logitech G502/Logitech G25//Ik speel momenteel: COD: WWII, RTCW, Wolfenstein TNO - TOB- TNC, Amnesia
    RIP Keith Flint 1969-2019

  13. #103
    Nesjamag's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/08/02
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.179
    iTrader
    0
    Reputation
    0/75
    Kunnen jullie (met telenet als isp) keer kijken naar wat jullie te zien krijgen in het multiplayer menu.
    Hoeveel quickjoin candidates?
    En zien jullie altijd een server onder competition server?

    Bij mij geeft het zelden resultaten en het zou helpen om ten minste isp te kunnen uitsluiten als probleem.
    Unlimited Potential!

  14. #104
    Yvezz's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/12/11
    Locatie
    Sint Niklaas
    Berichten
    1.433
    iTrader
    40 (100%)
    Reputation
    0/11
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Nesjamag Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Kunnen jullie (met telenet als isp) keer kijken naar wat jullie te zien krijgen in het multiplayer menu.
    Hoeveel quickjoin candidates?
    En zien jullie altijd een server onder competition server?

    Bij mij geeft het zelden resultaten en het zou helpen om ten minste isp te kunnen uitsluiten als probleem.
    Telenet WHOPPA klant hier.

    Bij multiplayer links altijd een competition server te zien.
    In het midden altijd meerdere quick join candidates.

    AV: Norton 360.
    Drager van het asperger syndroom, en daar moet ik met leven.
    Antec Truepower 650/Asus Prime Z370a/Intel I5 8600k(Delid by lestef)/16GB Ram/Asus ROG Strix GTX1070 8G/Sounblaster ZX/256GB C:\-/1.5TB Games/2TB Opslag.
    Logitech G15/Logitech G502/Logitech G25//Ik speel momenteel: COD: WWII, RTCW, Wolfenstein TNO - TOB- TNC, Amnesia
    RIP Keith Flint 1969-2019

  15. #105
    Nesjamag's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/08/02
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.179
    iTrader
    0
    Reputation
    0/75
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Yvezz Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Telenet WHOPPA klant hier.

    Bij multiplayer links altijd een competition server te zien.
    In het midden altijd meerdere quick join candidates.

    AV: Norton 360.
    Thx!
    Unlimited Potential!

Pagina 7 van 7 Eerste ... 34567

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen