1. #1

  Lid sinds
  12/08/11
  Locatie
  Het beloofde Land van Waas
  Berichten
  123
  iTrader
  1 (100%)
  Reputation
  0/1

  JIM MOBILE RED - Automatische DATA aankoop!?!?

  Ik heb deze morgen in 2 uur tijd, 2 bevestigingsberichten gekregen voor de aankoop van telkens 500MB DATA. Het rare is dat ik deze aankopen niet heb gedaan! Heeft iemand iets soortegelijk meegemaakt? Ik ben hier gvd 10euro kwijt!

  De laatste keer dat ik MEGASURF code heb gebruikt was voorbije dinsdag en daar heb ik nog steeds 300MB van..

  Hoe kan dit? Gewoon foutje bij BASE?

  Ik heb iets dergelijk meegemaakt paar maand geleden, maar toen had ik zelf 2 x de code gestuurd omdat ik van de 1ste maar geen bevestiging kreeg (2 uur gewacht vooraleer ik de 2de stuurde). Had toen BASE gecontacteerd en pas na "dreigen" dat ik zou stoppen met BASE indien ik mijn geld niet zou terugkrijgen hebben ze mij geholpen..

  weet iemand meer? of gewoon een foutje van BASE?
  no votes  

 2. #2
  skampy's schermafbeelding
  Lid sinds
  22/01/03
  Locatie
  Antwerpen
  Berichten
  2.273
  iTrader
  1 (100%)
  Reputation
  0/1
  da's een fout bij BASE, de laatste week of iets langer zijn er tal van probleme met het bestellen van databundeltjes, meestal bij Jim. Jouw verhaal klinkt heel bekend: een bundeltje bestellen, dat wordt niet geactiveerd, wordt manueel geactiveerd na een telefoontje met de klantendienst, en wordt daarna automatisch toch geactiveerd, waardoor er weer 5€ beltegoed af gaat. Bel de klantendienst eens, jammer dat je vorige keer moest "dreigen" om het opgelost te krijgen. Het is een gekend probleem bij BASE, dus wat de medewerker bij de klantendienst moet doen, is gewoon zonder morren een ticket aanmaken voor de technische dienst en dan is dat binnen 1 √† 2 dagen in orde.
  no votes  

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  

Inloggen

Inloggen