1. #1

  Lid sinds
  24/05/10
  Locatie
  Hamme
  Berichten
  76
  iTrader
  0

  Nokia 5800: draaien scherm?

  sinds gisteren heb ik de Nokia 5800 Xpress Music. op het eerste zich is het een goed toestel: touchscreen reageert goed, degelijke display, goede camera, goeie software, ...


  alleen zit ik dus wat verveelt met het kantelen van het scherm. normaal als je de gsm recht houdt staat alles dus rechtop en als je de gsm dan plat houdt moet alles draaien. helaas bij mij werkt dat dus niet zo goed. als ik de gsm draai dan gebeurd er in eerste instantie niets. als ik dan met de gsm een paar keer schud dan draait hij uiteindelijk wel. is dit normaal? of kan je de gevoeligheid van het draaien ergens instellen of zo? het plat leggen werkt ook alleen mar als ik de gsm naar links draai (dus met de bovenkant van de gsm naar links dan en de 3 bedieningstoetsen langs rechts).
  no votes  

 2. #2
  Sir.Sleepalot's schermafbeelding
  Lid sinds
  10/07/09
  Locatie
  Houthalen
  Berichten
  300
  iTrader
  16 (100%)
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door andy666 Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  alleen zit ik dus wat verveelt met het kantelen van het scherm. normaal als je de gsm recht houdt staat alles dus rechtop en als je de gsm dan plat houdt moet alles draaien. helaas bij mij werkt dat dus niet zo goed. als ik de gsm draai dan gebeurd er in eerste instantie niets. als ik dan met de gsm een paar keer schud dan draait hij uiteindelijk wel. is dit normaal? of kan je de gevoeligheid van het draaien ergens instellen of zo?
  Dit is niet normaal. De telefoon zou redelijk snel zijn scherm moeten draaien (verwacht echter wel geen mooie animatie). Als ik mij niet vergis kan je de gevoeligheid van de sensoren niet veranderen, enkel ze in- of uitschakelen.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door andy666 Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  het plat leggen werkt ook alleen mar als ik de gsm naar links draai (dus met de bovenkant van de gsm naar links dan en de 3 bedieningstoetsen langs rechts).
  Dit klopt inderdaad.
  no votes  

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  

Inloggen

Inloggen