Goeiedag,
Ik heb mijn oma een smartphone gekocht (Doro, Android). Deze deelt een aangemaakt emailadres met de Samsung tablet van mijn opa.
Ik heb per ongeluk de Google Sync en back up knop aangezet en nu staan al de tablet foto’s op de telefoon maar dit wil ik niet.
Ik heb nu de Sync en Backup knop terug uitgezet. Als ik de foto’s van het toestel even offline verwijder blijven deze dan wel op tablet staan of verdwijnen deze ook ?