Discussie: Dragon's Dogma

 1. #1
  Death-angel's schermafbeelding
  Lid sinds
  9/02/12
  Locatie
  Dendermonde
  Berichten
  16
  iTrader
  0
  Reputation
  0/0

  Dragon's Dogma

  Dragon's Dogma is een RPG die alleen op X360 en PS3 kan gespeeld worden, maar loont zeker de moeite.
  Dragon's Dogma is een strijdgerichte RPG die zich afspeelt in een open wereld. Het is ontwikkeld door CAPCOM.

  Verhaal en Klassen

  Jij speelt als The Arisen, een mythische krijger die een welverzwelgende draak moet verslaan. Er is echter niet de "goede kant" en de "kwaade kant" je eigen kant zit zelf vol verraders, machthebbers,... Aan je om deze hutsepot schoon te maken en het hart van de draak te zoeken. Zoals in alle RPG's begin je met het aanmaken van je personage, je kan kiezen uit de klassen: Warrior, Strider en Mage. Warrior: gepantserd type, waarbij zwaard en schild centraal staan.
  Strider: kan gebruik maken van 2 dolken en een boog en hij is de meest flexibele van de 3. Mage: maakt gebruik van spreuken en kan ook bonussen aan wapens geven. Deze klassen kunnen uitgewerkt worden naar hybride klassen en specialisaties. De Strider kan ranger worden ( meer gebruik maken van pijl en boog), maar ook Magick Archer ( combinatie met Mage) of assassin (combinatie met warrior). Elke specialisatie heeft vaardigheden die je met ervaringspunten kan kopen. Daarvan kan er 6 aan je controller toewijzen.

  Battlesystem

  Op het vlak van gevechten hebben de makers werkelijk fantastisch werk geleverd. Voor bijna elk gevecht moet je tactisch inzicht hebben. BV: bij een grote logge cycloop kan je op zijn been begingen slaan om hem uit balans te brengen en vervolgens sla je zijn knuppel uit zijn handen en dan is hij de vogel voor de kat. De gevechten zijn daarom heel intens en dat loont de moeite. Kortom een zalig battesystem.

  Besluit

  Dragon's Dogma is een goed geslaagde RPG en zal de actiegerichte spelers veel genot verschaffen. De monsters zien er fenomenaal uit. De gevechten zijn fantastisch, alleen de balans van het spel kan wat beter, maar als je een paar minpunten door de vingers ziet is dit een betere RPG die je zeker een de kans moet geven.

  Official website: Dragon's Dogma Official Website

  Trailer: Dragon's Dogma: Official Reveal Trailer - YouTube

  Veel plezier
  To crazy to live to crazy to die !!!
  no votes  

 2. #2
  Runkle's schermafbeelding
  Lid sinds
  16/04/05
  Locatie
  Erpe
  Berichten
  6.330
  iTrader
  61 (100%)
  Reputation
  9/13
  XBL:Cyanide BE / Steam ID: Runkle - Last.fm - Chelsea FC - Mumford and sons
  no votes  

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  

Inloggen

Inloggen