Pagina 3 van 48 Eerste 123456713 ... Laatste
  1. #31
    Gurt11's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/04/06
    Locatie
    Diepenbeek
    Berichten
    1.272
    iTrader
    26 (100%)
    Reputation
    0/4
    Xbox360 (pro) -> na een vijftal minuten te spelen (maakt niet uit welk spel) of zelfs gewoon door door het dashbord te 'surfen' blijft hij hangen. 2 'sneeuwlijnen'/'storinglijnen' verticaal door het tv-scherm is het resultaat hetzelfde zonder HD. Geen rrod, gewoon nog altijd een geel kwartje...
    Iemand een idee?
    Project "Chasing Dreams": Custom Modded & Watercooled Corsair 600T White || Project "Specced ITX 1.0": Scratch Build ITX

  2. #32
    MiniJeffrey's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/10/07
    Locatie
    Harelbeke
    Berichten
    7.231
    iTrader
    0
    Reputation
    0/206
    Bereid je maar voor op de RROD. Ik had gisteren ongeveer hetzelfde probleem, mijn toestel bleef volledig willekeurig hangen, niets hielp. Vandaag nogmaals proberen op te starten en daar is hij, de befaamde RROD...

    Wat kost een reparatie of kan ik beter meteen een nieuwe slim kopen?
    Let us pray for all the fools that be

  3. #33
    Vega's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/04/08
    Locatie
    Aartselaar
    Berichten
    2.922
    iTrader
    92 (99%)
    Reputation
    2/17
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MiniJeffrey Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Bereid je maar voor op de RROD. Ik had gisteren ongeveer hetzelfde probleem, mijn toestel bleef volledig willekeurig hangen, niets hielp. Vandaag nogmaals proberen op te starten en daar is hij, de befaamde RROD...

    Wat kost een reparatie of kan ik beter meteen een nieuwe slim kopen?
    Ik zou in ieder geval eerst Xbox contacteren, afhangend van je toestel en het RROD probleem kan deze nog onder garantie vallen ook al heb je deze meer dan 2 jaar geleden gekocht, dus eerst eens bellen met je serial ID bij de hand (is toch een gratis nummer, indien de Xbox niet meer onder garantie valt kan je altijd ineens vragen hoeveel een reparatie zou kosten).
    \0/

  4. #34
    SHIGSY's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/03/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.806
    iTrader
    0
    Reputation
    14/73
    Eens apart posten, komt uit Reach-topic:

    Ik probeer hier twee 360's aan elkaar te koppelen voor een (offline) Reach-weekend op twee tv's maar het lukt niet. Moet de andere persoon onmiddellijk op de party lijst te zien zijn? Er liggen hier twee versies van Reach, geen ander dubbel spel om het mee te testen. Misschien iemand die ook een System Link met Reach gedaan heeft? Geel kabeltje tussen de twee 360's met benaming "utp cat5e b1-com cable 1so/1ec 11801 eia/tia 568b" moest het helpen.

    Voor het zekerste halen we er vandaag nog een 360 bij want 1 van de 2 is degene die ik heb moeten vervangen omdat hij niet meer op het internet kon.
    Miyamoto: "A delayed game is eventually good, a bad game is bad forever."
    HALO (1 Bungie-title 2 rule them all!) - SPLINTER CELL (Sam Fisher needs you!)
    E3 2013 (Algemeen)
    Raptr - Twitter

  5. #35
    DarkKhen's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/02/08
    Locatie
    Tienen / Leuven
    Berichten
    1.875
    iTrader
    18 (95%)
    Beide xboxen moeten in hetzelfde subnet zitten, dus doe het volgende:
    Xbox A:
    ip settings: 192.168.1.1
    subnet: 255.255.255.0

    Xbox B:
    ip settings: 192.168.1.2
    subnet: 255.255.255.0

  6. #36
    SHIGSY's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/03/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.806
    iTrader
    0
    Reputation
    14/73
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door DarkKhen Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Beide xboxen moeten in hetzelfde subnet zitten, dus doe het volgende:
    Xbox A:
    ip settings: 192.168.1.1
    subnet: 255.255.255.0

    Xbox B:
    ip settings: 192.168.1.2
    subnet: 255.255.255.0
    Ah, ik wist niet dat dit ook moest voor offline 360's aan elkaar te linken. Straks eens proberen.

    Edit: Lijkt niet te lukken. Aan het wachten op de bijkomende 360 om zeker te zijn. Kan zijn dat de ethernetpoort van de tweede 360 niet meer werkt.

    Edit2: Its working, its working!
    Laatst gewijzigd door SHIGSY; 17 september 2010 om 18:48
    Miyamoto: "A delayed game is eventually good, a bad game is bad forever."
    HALO (1 Bungie-title 2 rule them all!) - SPLINTER CELL (Sam Fisher needs you!)
    E3 2013 (Algemeen)
    Raptr - Twitter

  7. #37
    K0RNMA5T3S's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/05/10
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    2.492
    iTrader
    113 (100%)
    Reputation
    1/3
    De laatste tijd begint m'n oudere xbox 360 arcade (Opus chipset) meer en meer problemen te krijgen bij het laden van sommige games

    en loopt zelfs meestal al vast bij het beginmenu (of voorfilmpje)

    zou dit de voorbode zijn van ergere problemen in de toekomst?

  8. #38
    Dr.White widow's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/02/03
    Locatie
    Aalst
    Berichten
    4.225
    iTrader
    15 (100%)
    Reputation
    6/9
    Ik zou eens een cd cleaner gebruiken en indien ge het blijft krijgen vrees ik dat uw drive ga sterven of dat ge een rrod gaat krijgen.
    PSN: Strappyy
    Xbox Live: BuriedStrap

  9. #39
    K0RNMA5T3S's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/05/10
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    2.492
    iTrader
    113 (100%)
    Reputation
    1/3
    k'zal zien wat er gebeurd
    alhoewel ik niet denk dat het zal verholpen worden met een cd cleaner

    het is gewoon dat hij vastloopt bij het laden van spellen die net iets meer van de console vergen dan de normale titels (tijdens het spelen zelf is er geen probleem) enkel bij laadschermen of als er iets tijdens het spelen van m'n profiel moet worden geladen (soms als iemand online komt ofzo, dan heeft die het even moeilijk met laden)

    vb:
    Forza 3
    GTA IV
    zelfs banjo-kazooie ==> gewoon omdat hij een redelijk kleurijke wereld envoorfilpmje moet laden


    shit als het terug RROD is
    (en dat is al m'n 2de xbox 360)
    de eerste heeft 2X RROD gehad en is uiteindelijk het moederbord doorgebrand
    en nu deze ook

  10. #40
    king_z's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/06/09
    Locatie
    kruishoutem
    Berichten
    305
    iTrader
    4 (83%)
    Mijn xbox wil geen beeld meer geven en hij herkent mijn controller niet meer (allebei niet) wat is het probleem?? vanochtend werkte hij nog

  11. #41
    SHIGSY's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/03/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.806
    iTrader
    0
    Reputation
    14/73
    Precies toch wat problemen met Xbox Live. Status Code: 80072ee2.
    Miyamoto: "A delayed game is eventually good, a bad game is bad forever."
    HALO (1 Bungie-title 2 rule them all!) - SPLINTER CELL (Sam Fisher needs you!)
    E3 2013 (Algemeen)
    Raptr - Twitter

  12. #42
    LT2k3's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/01/04
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    1.168
    iTrader
    17 (100%)
    Reputation
    0/1
    http://www.youtube.com/watch?v=i-0OWux4STs
    hoe moet ik dit fixen??
    er komen allemaal witte dots overal op het scherm

  13. #43
    SHIGSY's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/03/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.806
    iTrader
    0
    Reputation
    14/73
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door LT2k3 Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    YouTube - Fix??
    hoe moet ik dit fixen??
    er komen allemaal witte dots overal op het scherm
    Heb je hier iets aan?
    http://www.gamespot.com/pages/forums...ic_id=26402907
    Xbox 360 white dots on screen - FixYa
    Miyamoto: "A delayed game is eventually good, a bad game is bad forever."
    HALO (1 Bungie-title 2 rule them all!) - SPLINTER CELL (Sam Fisher needs you!)
    E3 2013 (Algemeen)
    Raptr - Twitter

  14. #44
    DarkKhen's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/02/08
    Locatie
    Tienen / Leuven
    Berichten
    1.875
    iTrader
    18 (95%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door LT2k3 Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    YouTube - Fix??
    hoe moet ik dit fixen??
    er komen allemaal witte dots overal op het scherm
    Simpel, opsturen naar Microsoft. Je GPU staat op het punt om stuk te gaan en als ik me niet vergis ga je geen RROD krijgen maar een E74 error in de nabije toekomst.

  15. #45

    Lid sinds
    20/10/10
    Locatie
    bever
    Berichten
    7
    iTrader
    0
    Reputation
    0/0
    Ik heb al het bovenstaande bij mijn xbox geprobeerd om connectie te krijgen met internet maar niks . Heb een kabel getrokken van men modem naar men xbox. Alles staat op automatisch en toch geen verbinding Zijn er mss nog speciale dingen wa ik kan proberen? Want ik zou men xbox graag willen updaten voor divx af te spelen maar dat lukt dus niet zonder connectie.

Pagina 3 van 48 Eerste 123456713 ... Laatste

Tags for this Thread

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen