Tab Content
  • Mudi's schermafbeelding
    12 juni 2020, 14:39
    Mudi replied to a thread De beurs - Deel 8 in Economie & Recht
    85€ per stuk. Totaal 425€, broker fee iets rond de 2€ = 0.5% en 0.3% transactiebelasting dus in totale kost 0.8% voor openen van positie. ...
    406 replies | 66484 view(s)
  • Mudi's schermafbeelding
    11 juni 2020, 19:54
    Mudi replied to a thread De beurs - Deel 8 in Economie & Recht
    Volgen de futures volgens mij.
    406 replies | 66484 view(s)
  • Mudi's schermafbeelding
    10 juni 2020, 22:49
    Mudi replied to a thread De beurs - Deel 8 in Economie & Recht
    Vooral dat 2de is belangrijk. Mensen worden naar werk geroepen terwijl er meestal niet genoeg werk is. Om de V-shape economie terug te krijgen,...
    406 replies | 66484 view(s)
  • Mudi's schermafbeelding
    6 juni 2020, 18:04
    Mudi replied to a thread De beurs - Deel 8 in Economie & Recht
    Tijdens de crash 12k€ virtueel door short posities, uiteindelijk 4k€ gerealiseerd. Sta nu enkel short Tesla en Man Utd en long BYD (chinees EV...
    406 replies | 66484 view(s)
  • Mudi's schermafbeelding
    6 juni 2020, 17:57
    Mudi replied to a thread De beurs - Deel 8 in Economie & Recht
    Ik was een van de bears hier op het forum omdat alles in elkaar leek te storten. En ik herinner me enkele hier die zeiden, follow the FED. Na deze...
    406 replies | 66484 view(s)
  • Mudi's schermafbeelding
    3 juni 2020, 21:38
    Mudi replied to a thread De beurs - Deel 8 in Economie & Recht
    Niet verwonderlijk gezien dat consumenten sentiment nog steeds laag is (even laag als tijdens 2008) ...
    406 replies | 66484 view(s)
No More Results
Over Mudi

Basic Information

Handtekening


A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life

Statistieken


Totaal aantal berichten
Totaal aantal berichten
2.551
Berichten per dag
0,70
Algemene informatie
Laatste activiteit
14 juni 2020 16:33
Lid sinds
27 juli 2010
Verwijzers
0

10 april 2020


iTrader Profile Recent Ratings
iTrader:
Positive Feedback:
5
100,0%
Members who left positive:
Members who left negative:
5
0
Total positive feedback: 5
Submit Feedback For Mudi
View Complete Feedbacks for Mudi
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
  0 0 0
  0 0 0
  0 0 0

Reputatie

Inloggen

Inloggen