Pagina 1 van 3 123 Laatste
  1. #1

    Lid sinds
    7/07/08
    Locatie
    Beringen
    Berichten
    651
    iTrader
    6 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)

    Server buitenaf bereiken met telenet

    Hallo,

    Ik ga hier even de situatie schetsen. Ik heb een Virtual Machine draaien met Windows Server 2008 erop en daarop Sharepoint met Ipadres 192.168.0.221
    Hier thuis kan ik van alle pc's aan de server, maar ook mensen buiten mijn netwerk zouden hier aan moeten geraken.

    Nu heb ik via "mijn telenet" de volgende wijzigingen aangebracht. Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Maar als ik surf naar mijn wan adres dan krijg ik een timeout. Wat mis ik nog of wat doe ik fout?




    Thanks!
    Laatst gewijzigd door rodedraak; 27 juni 2013 om 11:40
    no votes  

  2. #2

    Lid sinds
    28/08/09
    Locatie
    Belgie
    Berichten
    4.666
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    3/15
    Hier heb je een lijstje van poorten die open moeten staan voor sharepoint: TCP/IP Ports of SharePoint 2013 | blksthl Ik denk dat je beter via VPN werkt en dan via sharepoint.

    Je sharepoint vanaf het internet, kun je enkel testen vanaf een ander netwerk dan het lokale netwerk waarop het zit.
    no votes  

  3. #3

    Lid sinds
    7/07/08
    Locatie
    Beringen
    Berichten
    651
    iTrader
    6 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Ja VPN is niet echt een optie, omdat het de bedoeling is om al onze klanten toegang te geven tot de sharepoint.

    Ik heb alle poorten boven de 1023 toegevoegd. Omdat ik via telenet niets onder de 1023 kan toevoegen.
    Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

    Maar er lijkt nog niets te gebeuren?
    no votes  

  4. #4

    Lid sinds
    28/08/09
    Locatie
    Belgie
    Berichten
    4.666
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    3/15
    Ik heb nog nooit sharepoint gebruikt. Dit artikel lijkt mij heel interessant voor jou: Access SharePoint Services from the Internet | i-Net Integration Systems, LLC
    no votes  

  5. #5

    Lid sinds
    7/07/08
    Locatie
    Beringen
    Berichten
    651
    iTrader
    6 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Net eens geprobeert, maar dat lijkt ook geen verschil te geven.

    Cheers
    no votes  

  6. #6
    Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    49.650
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Reputation
    90/193
    zoals dus gemeld
    te dient te testen van buiten af uw netwerk
    niet vanop uw netwerk naar uw extern ip
    dat gaat niet.
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen
    no votes  

  7. #7

    Lid sinds
    7/07/08
    Locatie
    Beringen
    Berichten
    651
    iTrader
    6 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Never mind
    Laatst gewijzigd door rodedraak; 27 juni 2013 om 11:41
    no votes  

  8. #8

    Lid sinds
    28/08/09
    Locatie
    Belgie
    Berichten
    4.666
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    3/15
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rodedraak Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    ah ok Ook goed om te weten?

    Krijgen jullie dan iets te zien nu?
    Ik heb geen ervaring met sharepoint. Hoe maak ik een verbinding met een sharepoint server? I wil dat gerust wel testen voor je.

    Hou ook rekening mee dat je ip adres op ieder moment kan veranderen. Tenminste als je geen vast ip publiek ("internet") adres hebt.

    Ik heb een vaag vermoeden dat je een poort boven de 1024 moet nemen en deze forwarden naar poort 80 naar je share point.
    no votes  

  9. #9

    Lid sinds
    7/07/08
    Locatie
    Beringen
    Berichten
    651
    iTrader
    6 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    NEver mind
    Laatst gewijzigd door rodedraak; 27 juni 2013 om 11:41
    no votes  

  10. #10
    Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    49.650
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Reputation
    90/193
    omdat de lage poorten geblokeerd zijn dien je te surfen naar het ip MET een poortnr bij

    maw: [url=*knip*url] bvb

    autom komt er de naam *knip* te staan ... klopt dit?
    Laatst gewijzigd door Davion; 27 juni 2013 om 20:30
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen
    no votes  

  11. #11

    Lid sinds
    7/07/08
    Locatie
    Beringen
    Berichten
    651
    iTrader
    6 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Hey Exit,

    Kan je dit nog eens testen? Want ik heb net met Hide My Ass! Free proxy node (IP address 1/13 / Server 3/7) proberen te surfen naar wan:1023 , maar ik krijg niets. Het is ook raar want ik heb geen 1023 port forwarding opgezet.

    cheers
    Laatst gewijzigd door rodedraak; 27 juni 2013 om 11:41
    no votes  

  12. #12
    Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    49.650
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Reputation
    90/193
    welke poort gebruik je dan?

    en noemt het *knip*
    Laatst gewijzigd door Davion; 27 juni 2013 om 20:30
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen
    no votes  

  13. #13

    Lid sinds
    7/07/08
    Locatie
    Beringen
    Berichten
    651
    iTrader
    6 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    € Exit: Ja Dat toestel is mijn NAS. Ik had die gisteren als test als DMZ ingesteld bij telenet. Maar kreeg ik ook niets te zien, maar als jij die wel ziet. En nu ook nog altijd? Dan moet ik eens een andere proxy zoeken. Hoe kwam je er trouwens bij om 1023 te proberen?

    Het zou mogelijk zijn die poort aan te passen in sharepoint maar voolopig krijg ik dat nog niet aan de praat, zoland ik die poort lokaal niet kan bereiken heeft het ook geen nut dat ik die van buitenaf probeer te bereiken natuurlijk.

    [edit]In IIS stond de poort nog verkeerd, deze daar ook aangepast. En nu kan ik connecteren van binnen mijn netwerk op poort 24 al. Das toch al iets!
    Nu zijn er werken bij "mijn telenet", dus kan ik het DMZ niet aanpassen zodat iemand eens kan testen of hij aan de site kan. Ik verander het morgen avond. Als dan iemand even wil testen, zou dat super zijn!

    Cheers
    Laatst gewijzigd door rodedraak; 22 juni 2013 om 22:20
    no votes  

  14. #14
    Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    49.650
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Reputation
    90/193
    mijn telenet is in onderhoud tijdens het weekend (en andere achterliggende zaken)
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen
    no votes  

  15. #15

    Lid sinds
    7/07/08
    Locatie
    Beringen
    Berichten
    651
    iTrader
    6 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Ok, mijn telenet is terug online.

    Kan iemand eens proberen met http://wan:1024
    Username: 9lives
    Password: Lives@1
    Telenet instellingen: Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

    Sharepoint server 192.168.0.221:1024 kan ik bereiken op mijn netwerk. Dus hopelijk nu ook iedereen buitenaf. Kan iemand dit verifieren?

    Thanks!
    Laatst gewijzigd door rodedraak; 27 juni 2013 om 11:41
    no votes  

Pagina 1 van 3 123 Laatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen