Pagina 2 van 2 Eerste 12
  1. #16
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.792
    iTrader
    133 (100%)
    Mentioned
    7 Post(s)
    Reputation
    26/220
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door steemansnick Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Hmm, ik kan die advanced settings niet zo aanpassen: https://pasteboard.co/IR9PtA0.jpg

    Nvidia instelling lijkt geen invloed te hebben. :/
    En in die Intel Graphics en Media Control Panel.

    Dat zou er zo moeten uitzien. Zou normaal op je laptop voorgeïnstalleerd moeten zijn.

    https://i.imgur.com/rlz5SvO.jpg
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

  2. #17

    Lid sinds
    4/04/13
    Locatie
    Merchtem
    Berichten
    25
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Nee sorry, ik gebruik de laatste nieuwe. Ziet er voortaan anders uit.

  3. #18
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.792
    iTrader
    133 (100%)
    Mentioned
    7 Post(s)
    Reputation
    26/220
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door steemansnick Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Nee sorry, ik gebruik de laatste nieuwe. Ziet er voortaan anders uit.
    Damn, dan vrees ik er helaas voor.
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

  4. #19

    Lid sinds
    4/04/13
    Locatie
    Merchtem
    Berichten
    25
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Tja, ik ook vrees ik. Toch bedankt voor je tijd en moeite!

  5. #20
    Carrion's schermafbeelding
    Lid sinds
    23/11/08
    Locatie
    Tessenderlo
    Berichten
    19.993
    iTrader
    68 (100%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    3/1791
    Heb he de stroomadapter van uw laptop insteken en staat uw laptop op High Performance ingesteld? Sommige modellen willen nogal eens moeilijk doen om over te schakelen van integrated naar discrete graphics als ze op batterij werken.

    Wat je ook eens kan proberen. Schakel in Device Manager onder Display Adapters uw Intel gpu eens volledig uit. (Rechtermuis -> disable) Dan heeft die normaal geen andere keuze dan uw 1050 te gebruiken.
    Laatst gewijzigd door Carrion; 23 januari 2020 om 01:43
    We sit on a throne, waiting for God to bend the knee.

  6. #21

    Lid sinds
    4/04/13
    Locatie
    Merchtem
    Berichten
    25
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Vandaag toch nog iets anders geprobeerd.

    Ik nam mijn laptop mee naar het werk waar ik een LG ultrawide scherm gebruik. Ik hang de laptop er via HDMI aan en mijn LG monitor werkt gewoon zonder enige instelling op 3440x1440 @50Hz was echt wel te doen is.

    Wat nu met die theorie van HDMI 1.4 @30Hz enz?

    En waarom kan ik bij mijn scherm thuis slechts tot 44Hz gaan + moet ik dit eerst handmatig instellen?

    Het enige verschil in de opstelling is de kabel en een andere monitor.

    Ik begrijp het niet.

  7. #22
    Carrion's schermafbeelding
    Lid sinds
    23/11/08
    Locatie
    Tessenderlo
    Berichten
    19.993
    iTrader
    68 (100%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    3/1791
    Heb je thuis al eens een andere hdmi kabel geprobeerd? Of eens een ander toestel op het scherm aansluiten om te zien of er toch niets aan het scherm scheelt?
    We sit on a throne, waiting for God to bend the knee.

  8. #23

    Lid sinds
    4/04/13
    Locatie
    Merchtem
    Berichten
    25
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Thuis nog niet, omdat ik ervan uit ging dat diegene die bij het nieuwe scherm zat wel een goeie zou zijn. Ik ga deze van mijn werk nu straks thuis eens proberen.

  9. #24
    Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    49.650
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Reputation
    90/193
    kijken of er driver voor scherm bestaat en deze installeren zodat de pc scherm correct herkend en windows deze wel de juiste settings kan sturen als deze het niet autom vind.
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen

  10. #25

    Lid sinds
    4/04/13
    Locatie
    Merchtem
    Berichten
    25
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Exit Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    kijken of er driver voor scherm bestaat en deze installeren zodat de pc scherm correct herkend en windows deze wel de juiste settings kan sturen als deze het niet autom vind.
    Geen driver te vinden voor dit scherm op de site van de fabrikant. Enkel kleurprofielen en handleidingen bij de support.

  11. #26

    Lid sinds
    12/04/19
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    25
    iTrader
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    1/5
    Man man man, da's 2 pagina's waar iedereen alleen maar zever in pakskes ligt te verkopen.

    Het enigste juiste en correcte antwoord was al in de 3de post gegeven. Al het gezwam na de 3de post is gewoon pure incompetente onzin.

    Hdmi 1.4 heeft een bandbreedte van 10 Gbit. En da's net genoeg voor 3840x2160 aan 30 Hz. Alle andere custom resoluties boven 2560x1440 zijn perfect mogelijk maar niet aan 60 Hz.

    3440x1440x60 is dus onmogelijk.

    Het heeft geen nut om van gpu te veranderen dit heeft er niets mee te maken, het heeft geen nut om in bios te liggen klooien of driver opties rond te gapen.

    Het gaat gewoon niet. Leg je je daar gewoon bij neer.

    Als je 60 Hz wilt heb je een hdmi 2.0 poort nodig met een premium highspeed hdmi kabel die 18 gbit ondersteunt.

    Elke hdmi kabel heeft een andere bandbreedte naargelang de kwaliteit. Het enigste waar een hdmi kabel aan moet voldoen is de benodigde bandbreedte aankunnen gelijkgesteld aan de certificatie. Het verschil 44 hz en 50 hz kan dus gewoon de kwaliteit van de kabel zijn, of hdr ondersteuning op je thuisscherm wat nog verder op de bandbreedte inhakt.

    Highspeed hdmi cable = 10 Gbit
    Premium highspeed cable = 18 gbit
    ultra highspeed cable = 48 gbit
    Laatst gewijzigd door BloodMoonmod; 5 februari 2020 om 15:56

  12. #27

    Lid sinds
    4/04/13
    Locatie
    Merchtem
    Berichten
    25
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    @BloodMoonmod

    Uw uitleg klopt ook niet.
    Ik gebruik het scherm momenteel op 3440x1440x44 op een HDMI 1.4 poort.
    Zelfde kabel als op het werk. Alleen het scherm is anders.

    Nog suggesties?

  13. #28
    Davion's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/06/03
    Locatie
    Diest
    Berichten
    43.287
    iTrader
    7 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    12/19
    Het is niet nodig om hier een beetje te schelden, hou het deftig.

Pagina 2 van 2 Eerste 12

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen