Discussie: Problemen GTX 660TI

  1. #1
    XYRIS's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/04/03
    Locatie
    Bever (1547)
    Berichten
    10.400
    iTrader
    463 (100%)
    Reputation
    0/6

    Problemen GTX 660TI

    Hallo,

    Heb een probleem hier, heb paar weken geleden mijn GTX 1070 verkocht
    met de gedachte even zonder GPU (met onboard I7 6700K IGPU) te doen en dan
    binnen x-tijd een RTX 2060 aan te kopen (game toch minder laatste tijd).

    2 games speel ik : CS:GO en World Of Tanks.

    CS:GO was een NO:GO :-) met de onboard alles op minimaal, en geen speciallekes
    WOT kon ik wel spelen "SD" modus (dus ni HD) en dan alles op LOW. degelijke FPS.

    Voor CS:GO toch te spelen wou ik dan minimaal geld uitgeven aan goedkope oudere GPU.

    Dus kocht ik een GTX 660TI PE => €40.

    Nu heb ik er serieus wat last mee en weet ik niet of dit nu hardware is of niet.

    Kaart ingestoken, geforce experience laten driver installeren. BIj beide games problemen.

    - CS:GO: eerst en vooral bij aanpassen van de video instellingen freezt die gans de PC => RESET (in 10 jaar zoveel niet meer op reset gedrukt)
    Tijden gamen op hoogtste, high en normal "cava" eerst en nadien een enorme dramedrop van 120 +/- naar 30-40
    gevolgd door hakkelend spelen => zelfde als ik alles op LOW zet.

    => moet deze kaart niet medium of normal zeker aankunnen?

    - WOT: settings aanpassen = freeze, en dan een potje spelen kan maar telkens ik een match verlaat
    is het letterlijk GAME OVER, zwart scherm en freeze + soms kom ik in windows dat dus ook vasthangt en zie ik een error
    de driver een fout gemaakt heeft. heb zelf al meegemaakt dat scherm gewoon standby ging (toen dacht ik dat kaart kapot was)

    Nu zelf in windows freezes na opstart als je iet doet. tot op punt dat CPU cooler in windows na boot opeens sneller ging for no reason.
    In bios stond FAN profiel nog goed, heb ze kunnen stiller zetten in ASUS AI SUITE

    Heb kaart uitgehaald en op IGPU 6700K kan ik weer prima spelen op WOT.

    1)Driver heb ik reeds opnieuw laten installeren in geforce experience.
    2) is driver wel goede? ja zelfde driver nummer als dat je manueel zou downloaden als je p nvidia website
    je kaart en alles opgeeft.
    Pc: Intel Core i7-6700K Skylake | Asus Z170 Pro Gaming | 16GB DDR4 Corsair Vengeance LPX 3000MHz| Nvidia RTX 2060 Founders Edition |
    Samsung 840Pro 128gb & 850 evo 500gb & 2tb WD |BenQ XL2720Z 27" 144Hz |
    Laptop: ASUS N56V | Core I7 3610QM 2,3Ghz Turbo @3.3 | 16GB RAM | Samsung 830 SSD 256 GB | 15,6" FULL HD
    Nvidia Geforce GT 650M

  2. #2
    Bompaization's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/07/14
    Locatie
    Geel
    Berichten
    852
    iTrader
    10 (100%)
    Reputation
    1/16
    Met die kaart zou je zonder problemen CS:GO moeten kunnen spelen, dus ik zou toch eens testen met een andere kaart, of deze kaart in een andere setup.
    __________________________________________________ _
    In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

  3. #3
    XYRIS's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/04/03
    Locatie
    Bever (1547)
    Berichten
    10.400
    iTrader
    463 (100%)
    Reputation
    0/6
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bompaization Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Met die kaart zou je zonder problemen CS:GO moeten kunnen spelen, dus ik zou toch eens testen met een andere kaart, of deze kaart in een andere setup.
    Drivers is uninstallen met DDU? En manueel via site installeren zonder GeForce experience?
    Pc: Intel Core i7-6700K Skylake | Asus Z170 Pro Gaming | 16GB DDR4 Corsair Vengeance LPX 3000MHz| Nvidia RTX 2060 Founders Edition |
    Samsung 840Pro 128gb & 850 evo 500gb & 2tb WD |BenQ XL2720Z 27" 144Hz |
    Laptop: ASUS N56V | Core I7 3610QM 2,3Ghz Turbo @3.3 | 16GB RAM | Samsung 830 SSD 256 GB | 15,6" FULL HD
    Nvidia Geforce GT 650M

  4. #4
    Bompaization's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/07/14
    Locatie
    Geel
    Berichten
    852
    iTrader
    10 (100%)
    Reputation
    1/16
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door XYRIS Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Drivers is uninstallen met DDU? En manueel via site installeren zonder GeForce experience?
    Driver clean install kan zeker geen kwaad, maar als het probleem blijft aanhouden zou ik toch eens naar de hardware kijken, steek die kaart eens in een andere setup en kijk of hij daar wel vlot draait.
    __________________________________________________ _
    In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

  5. #5
    Murugan's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/07/10
    Locatie
    Affligem
    Berichten
    3.262
    iTrader
    139 (99%)
    Reputation
    1/7
    Monitor je met MSI afterburner? Misschien kan je daar iets zien.
    Desktop: be quiet! Silent Base 601/6600K@4,3GHz/Gigabyte Z170X Gaming 3/Corsair H80i V2/16GB Corsair Vengeance/GTX 1070/Antec TruePower Quattro 850Watt/Samsung 850 EVO 500GB+3GB HD/Corsair K70/Corsair M65 RGB/Iiyama XUB2792QSU-B1
    Laptop: Dell Latitude E5520 / I3-2330M / 8GB RAM / Kingston SSDNow V300 120GB / Intel HD 3000
    Retro: 486SX-25/486DX-33/Socket 3-5-7 systems/Atari 2600 Junior/Atari 2600 4-switch/Atari 7800/Atari 1040STE/NES/Amstrad GX4000/Spectrum Vega/C64 Mini

  6. #6
    XYRIS's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/04/03
    Locatie
    Bever (1547)
    Berichten
    10.400
    iTrader
    463 (100%)
    Reputation
    0/6
    DDU gedaan, zonder internet in, en restart (enkel niet in veilige modus)

    nadien kaart ingestoken en driver manueel geinstalleerd met driver via website zonder geforce expercience

    merkte nu wel op dat 1 fan bij drukken powerbutton even spint en dan niet en nadien hoop je steeds klein geluidje en
    zie je een kleine beweging alsof fan wil spinnen. Verder enkel CS go opgestart en ging al vast, hebt zelf op video.

    pc freezes gewoon compleet tot zelf nu de RESET knop niet meer ging! hu!
    Ok na opstart 4-5 keer kort achter elkaar dat geluidje van win10 als je bv zo een usb stick insteekt...

    kaart nu weer uit pc normaal...

    zal video op youtube uploaden, met die smartphones is da direct 700mb voor minuutje..
    Pc: Intel Core i7-6700K Skylake | Asus Z170 Pro Gaming | 16GB DDR4 Corsair Vengeance LPX 3000MHz| Nvidia RTX 2060 Founders Edition |
    Samsung 840Pro 128gb & 850 evo 500gb & 2tb WD |BenQ XL2720Z 27" 144Hz |
    Laptop: ASUS N56V | Core I7 3610QM 2,3Ghz Turbo @3.3 | 16GB RAM | Samsung 830 SSD 256 GB | 15,6" FULL HD
    Nvidia Geforce GT 650M

  7. #7
    Murugan's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/07/10
    Locatie
    Affligem
    Berichten
    3.262
    iTrader
    139 (99%)
    Reputation
    1/7
    Dat is nu niet normaal hé....heb je al iets van monitoring gedaan of geraak je zover niet?

    Verstuurd vanaf mijn MI 8 met Tapatalk
    Desktop: be quiet! Silent Base 601/6600K@4,3GHz/Gigabyte Z170X Gaming 3/Corsair H80i V2/16GB Corsair Vengeance/GTX 1070/Antec TruePower Quattro 850Watt/Samsung 850 EVO 500GB+3GB HD/Corsair K70/Corsair M65 RGB/Iiyama XUB2792QSU-B1
    Laptop: Dell Latitude E5520 / I3-2330M / 8GB RAM / Kingston SSDNow V300 120GB / Intel HD 3000
    Retro: 486SX-25/486DX-33/Socket 3-5-7 systems/Atari 2600 Junior/Atari 2600 4-switch/Atari 7800/Atari 1040STE/NES/Amstrad GX4000/Spectrum Vega/C64 Mini

  8. #8
    XYRIS's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/04/03
    Locatie
    Bever (1547)
    Berichten
    10.400
    iTrader
    463 (100%)
    Reputation
    0/6
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Murugan Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Dat is nu niet normaal hé....heb je al iets van monitoring gedaan of geraak je zover niet?

    Verstuurd vanaf mijn MI 8 met Tapatalk
    ni echt: https://youtu.be/Qco09qjt5mI

    zelf in windows doet die kaart pc wa hangen
    Pc: Intel Core i7-6700K Skylake | Asus Z170 Pro Gaming | 16GB DDR4 Corsair Vengeance LPX 3000MHz| Nvidia RTX 2060 Founders Edition |
    Samsung 840Pro 128gb & 850 evo 500gb & 2tb WD |BenQ XL2720Z 27" 144Hz |
    Laptop: ASUS N56V | Core I7 3610QM 2,3Ghz Turbo @3.3 | 16GB RAM | Samsung 830 SSD 256 GB | 15,6" FULL HD
    Nvidia Geforce GT 650M

  9. #9
    Yvezz's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/12/11
    Locatie
    Sint Niklaas
    Berichten
    1.441
    iTrader
    40 (100%)
    Reputation
    0/13
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door XYRIS Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    ni echt: https://youtu.be/Qco09qjt5mI

    zelf in windows doet die kaart pc wa hangen
    Wat mij opvalt, zijn de uitlees gegevens van GPU-Z.
    Beide de core clock en memory clock zijn wel laag te noemen imo.

    Als deze niet omhoog gaan tijdens 3d applicatie's, kan daar de oorzaak van de freezes zich bevinden.
    Drager van het asperger syndroom, en daar moet ik met leven.
    Antec Truepower 650/Asus Prime Z370a/Intel I5 8600k(Delid by lestef)/16GB Ram/Asus ROG Strix GTX1070 8G/Sounblaster ZX/256GB C:\-/1.5TB Games/2TB Opslag.
    Logitech G15/Logitech G502/Logitech G25//Ik speel momenteel: COD: WWII, RTCW, Wolfenstein TNO - TOB- TNC, Amnesia
    RIP Keith Flint 1969-2019

  10. #10
    XYRIS's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/04/03
    Locatie
    Bever (1547)
    Berichten
    10.400
    iTrader
    463 (100%)
    Reputation
    0/6
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Yvezz Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Wat mij opvalt, zijn de uitlees gegevens van GPU-Z.
    Beide de core clock en memory clock zijn wel laag te noemen imo.

    Als deze niet omhoog gaan tijdens 3d applicatie's, kan daar de oorzaak van de freezes zich bevinden.
    Moet kunnen gamen he ;-) . Je ziet vanuit hoofdmenu naar Windows
    En de boel hangt vast...
    Pc: Intel Core i7-6700K Skylake | Asus Z170 Pro Gaming | 16GB DDR4 Corsair Vengeance LPX 3000MHz| Nvidia RTX 2060 Founders Edition |
    Samsung 840Pro 128gb & 850 evo 500gb & 2tb WD |BenQ XL2720Z 27" 144Hz |
    Laptop: ASUS N56V | Core I7 3610QM 2,3Ghz Turbo @3.3 | 16GB RAM | Samsung 830 SSD 256 GB | 15,6" FULL HD
    Nvidia Geforce GT 650M

  11. #11
    Yvezz's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/12/11
    Locatie
    Sint Niklaas
    Berichten
    1.441
    iTrader
    40 (100%)
    Reputation
    0/13
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door XYRIS Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Moet kunnen gamen he ;-) . Je ziet vanuit hoofdmenu naar Windows
    En de boel hangt vast...
    Zoals hierboven al aangebracht, gebruik MSI Afterburner.
    Daar kan je de clocks manueel aanpassen alsof ze een 3d applicatie zouden draaien.
    Dan kan je kijken of beide fans draaien en of de boel weer vastloopt.
    Indien zo, is imo die kaart foutief.
    Drager van het asperger syndroom, en daar moet ik met leven.
    Antec Truepower 650/Asus Prime Z370a/Intel I5 8600k(Delid by lestef)/16GB Ram/Asus ROG Strix GTX1070 8G/Sounblaster ZX/256GB C:\-/1.5TB Games/2TB Opslag.
    Logitech G15/Logitech G502/Logitech G25//Ik speel momenteel: COD: WWII, RTCW, Wolfenstein TNO - TOB- TNC, Amnesia
    RIP Keith Flint 1969-2019

  12. #12
    Murugan's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/07/10
    Locatie
    Affligem
    Berichten
    3.262
    iTrader
    139 (99%)
    Reputation
    1/7
    Heb je ook freezes met standaard VGA driver?
    Ik vrees dat het een kaart is met issues. Die tweede fan moet gewoon draaien ook.
    Desktop: be quiet! Silent Base 601/6600K@4,3GHz/Gigabyte Z170X Gaming 3/Corsair H80i V2/16GB Corsair Vengeance/GTX 1070/Antec TruePower Quattro 850Watt/Samsung 850 EVO 500GB+3GB HD/Corsair K70/Corsair M65 RGB/Iiyama XUB2792QSU-B1
    Laptop: Dell Latitude E5520 / I3-2330M / 8GB RAM / Kingston SSDNow V300 120GB / Intel HD 3000
    Retro: 486SX-25/486DX-33/Socket 3-5-7 systems/Atari 2600 Junior/Atari 2600 4-switch/Atari 7800/Atari 1040STE/NES/Amstrad GX4000/Spectrum Vega/C64 Mini

  13. #13
    XYRIS's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/04/03
    Locatie
    Bever (1547)
    Berichten
    10.400
    iTrader
    463 (100%)
    Reputation
    0/6
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Yvezz Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Zoals hierboven al aangebracht, gebruik MSI Afterburner.
    Daar kan je de clocks manueel aanpassen alsof ze een 3d applicatie zouden draaien.
    Dan kan je kijken of beide fans draaien en of de boel weer vastloopt.
    Indien zo, is imo die kaart foutief.
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Murugan Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Heb je ook freezes met standaard VGA driver?
    Ik vrees dat het een kaart is met issues. Die tweede fan moet gewoon draaien ook.

    Op pc i3 2300 cpu geinstalleerd, en daar stond nog 3d mark 03 op, is erdoor gegaan, of is te licht?
    frames schoten vaak +500 +1000 :-) (is ook al 16 jaar :-) geleden )

    1175 en 1500 clocks toch behaald.

    2de fan doet nog steeds niet; enkel bij aanzetten pc héél even en dan in afterburner als ik in 1 keer naar 100% speed doe wel,
    zak ik in stukken valt die plots uit maar als ik dan in stukken weer omhoog ga blijft er enkel 1 spinnen.
    kaarten hadden toen nog geen zero DB Modus dachtik :-)

    kan echt niet geloven dat die aan m'n kan liggen. Is mijn hardware te nieuw? (zie signature).
    cs go of wot installeren is per internet en gigantisch groot... hmm dusja

    als je dit ziet: https://www.youtube.com/watch?v=LV5e2VDNpj0
    Pc: Intel Core i7-6700K Skylake | Asus Z170 Pro Gaming | 16GB DDR4 Corsair Vengeance LPX 3000MHz| Nvidia RTX 2060 Founders Edition |
    Samsung 840Pro 128gb & 850 evo 500gb & 2tb WD |BenQ XL2720Z 27" 144Hz |
    Laptop: ASUS N56V | Core I7 3610QM 2,3Ghz Turbo @3.3 | 16GB RAM | Samsung 830 SSD 256 GB | 15,6" FULL HD
    Nvidia Geforce GT 650M

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen