Pagina 3 van 4 Eerste 1234 Laatste
  1. #31
    Converted's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/02/08
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    250
    iTrader
    20 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/1
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ascari Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Jup, 2 en 4.

    Je kan die fans gewoon op de fan headers steken. Meer is het niet. In de BIOS kan je die op PWM zetten of met een curve instellen.
    Okido! Ge ziet echt veel ken ik er niet van lol. Maar zal ne gil geven moest iets niet lukken
    Laatst gewijzigd door Converted; 27 mei 2020 om 20:56

  2. #32
    Gorillah's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/09/11
    Locatie
    Merksem
    Berichten
    570
    iTrader
    32 (97%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ascari Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Niet altijd. Bij megekko bvb. doen ze dat al niet. Bij Alternate en Azerty kost dat al gauw €100 en bij Alternate ben je verplicht een OS aan te kopen dat ook al min. €100 kost.

    Daarom dat ik dat vaak doe voor leden die hun onderdelen bij megekko aankopen, om zo toch een €150-tal te besparen.
    Je bent bij Alternate helemaal niet verplicht een OS aan te kopen...

  3. #33
    Converted's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/02/08
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    250
    iTrader
    20 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/1
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Gorillah Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Je bent bij Alternate helemaal niet verplicht een OS aan te kopen...
    Dat weet ik. Maar kost me wel 100euro en je moet het online aankopen en alles wordt opgestuurd ivm Corona.

  4. #34
    Converted's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/02/08
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    250
    iTrader
    20 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/1
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ascari Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Jup, 2 en 4.

    Je kan die fans gewoon op de fan headers steken. Meer is het niet. In de BIOS kan je die op PWM zetten of met een curve instellen.
    Blijkbaar heeft jouw voorgesteld mobo rode rgb leds op het mobo? Kan je die helemaal uitzetten? Of blijft die rode led rond dat grijze ding altijd branden?
    Op tweakers stelden ze dit mobo voor: https://tweakers.net/pricewatch/1227...b450-pro4.html

    De case is wel dicht enal, maar een rode schijn zal er wss wel uitkomen als het compleet donker is enzo?

    Dat crucial geheugen past dat nog in geheugenslot 2 als die gelid phantom koeler is geïnstalleerd?
    Blijkbaar overlapt die koeler geheugenslot 2. Of met dat asrock mobo zit er meer ruimte tussen?
    Dat crucial geheugen is zelfde van hoogte als dat corsair geheugen da je voorstelde e?
    Laatst gewijzigd door Converted; 28 mei 2020 om 07:00

  5. #35
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    9.370
    iTrader
    138 (100%)
    Mentioned
    18 Post(s)
    Reputation
    0/248
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Gorillah Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Je bent bij Alternate helemaal niet verplicht een OS aan te kopen...
    Als je wil dat ze Windows er mee opzetten ben je wel verplicht dat aan te kopen.


    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Converted Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Blijkbaar heeft jouw voorgesteld mobo rode rgb leds op het mobo? Kan je die helemaal uitzetten? Of blijft die rode led rond dat grijze ding altijd branden?
    Op tweakers stelden ze dit mobo voor: https://tweakers.net/pricewatch/1227...b450-pro4.html

    De case is wel dicht enal, maar een rode schijn zal er wss wel uitkomen als het compleet donker is enzo?

    Dat crucial geheugen past dat nog in geheugenslot 2 als die gelid phantom koeler is geïnstalleerd?
    Blijkbaar overlapt die koeler geheugenslot 2. Of met dat asrock mobo zit er meer ruimte tussen?
    Dat crucial geheugen is zelfde van hoogte als dat corsair geheugen da je voorstelde e?
    Die LEDs kan je normaal uitschakelen in de BIOS, als het gewoon verlichting LEDs zijn. Case is toch dicht, dus je gaat dat echt niet zien.

    Die Pro4 en Gaming K4 zijn beide gelijk, dus maakt weinig uit welke je kiest.

    Dat geheugen zal zeker passen, de fan komt er gewoon over.
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

  6. #36
    Converted's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/02/08
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    250
    iTrader
    20 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/1
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ascari Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Als je wil dat ze Windows er mee opzetten ben je wel verplicht dat aan te kopen.




    Die LEDs kan je normaal uitschakelen in de BIOS, als het gewoon verlichting LEDs zijn. Case is toch dicht, dus je gaat dat echt niet zien.

    Die Pro4 en Gaming K4 zijn beide gelijk, dus maakt weinig uit welke je kiest.

    Dat geheugen zal zeker passen, de fan komt er gewoon over.
    Okido. Nu enkel nog de gelid koeler binnenkrijgen. Die gelid phantom koeler heeft ook een black versie: https://tweakers.net/pricewatch/8873...tom-black.html

    Is dat dezelfde als de gewone phantom versie? Juist een beetje duurder en met andere kleuren?

  7. #37
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    9.370
    iTrader
    138 (100%)
    Mentioned
    18 Post(s)
    Reputation
    0/248
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Converted Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Okido. Nu enkel nog de gelid koeler binnenkrijgen. Die gelid phantom koeler heeft ook een black versie: https://tweakers.net/pricewatch/8873...tom-black.html

    Is dat dezelfde als de gewone phantom versie? Juist een beetje duurder en met andere kleuren?
    Is krak dezelfde gewoon een andere kleur
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

  8. #38
    Converted's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/02/08
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    250
    iTrader
    20 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/1
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ascari Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Is krak dezelfde gewoon een andere kleur
    Okido! Daar wacht ik nog op. Alle de goedkopere phantom versie. En dan kunnen we beginnen

  9. #39
    DJones's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/11/03
    Locatie
    Aalst
    Berichten
    5.051
    iTrader
    429 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ascari Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Niet altijd. Bij megekko bvb. doen ze dat al niet. Bij Alternate en Azerty kost dat al gauw €100 en bij Alternate ben je verplicht een OS aan te kopen dat ook al min. €100 kost.

    Daarom dat ik dat vaak doe voor leden die hun onderdelen bij megekko aankopen, om zo toch een €150-tal te besparen.
    ik vind 100€ niet overdreven als ze voor jou een pc bouwen als je er niets van af weet.
    Laatst gewijzigd door DJones; 30 mei 2020 om 11:12
    Deep House / Defected Most Rated 2020

    https://youtu.be/RDSOLG-ABIg

  10. #40
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    9.370
    iTrader
    138 (100%)
    Mentioned
    18 Post(s)
    Reputation
    0/248
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door DJones Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    ik vind 100€ niet overdreven als ze voor jou een pc bouwen als je er niets van af weet.
    Toch wel als je weet dat ze de voorbije jaren maar €60 ervoor vroegen. Plus zo goed doen ze dat ook niet echt, tenzij het om een custom loop gaat.
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

  11. #41
    nTFs's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    Lommel
    Berichten
    13.899
    iTrader
    120 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/38
    Niet om je ongerust te maken maar als je een complete leek bent op het gebied van een pc in elkaar zetten dan zou ik er niet aan beginnen want dan gaan er toch dingen mis.
    Je moet maar iets fout aangesloten hebben en je systeem start bv niet op...begin dan maar te troubleshooten.
    Waardoor je hulp moet inroepen van iemand waardoor nog alles langer duurt.
    I5-8600K | Asrock Z370 Extreme 4 | RTX 2070

  12. #42
    Carrion's schermafbeelding
    Lid sinds
    23/11/08
    Locatie
    Tessenderlo
    Berichten
    21.290
    iTrader
    70 (100%)
    Mentioned
    13 Post(s)
    Reputation
    2/2335
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door nTFs Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Niet om je ongerust te maken maar als je een complete leek bent op het gebied van een pc in elkaar zetten dan zou ik er niet aan beginnen want dan gaan er toch dingen mis.
    Je moet maar iets fout aangesloten hebben en je systeem start bv niet op...begin dan maar te troubleshooten.
    Waardoor je hulp moet inroepen van iemand waardoor nog alles langer duurt.
    Het monteren van een pc is zo foolproof geworden als maar kan zijn.

    - CPU past er maar op 1 manier in en er staat aangegeven op welke manier die geplaatst moet worden.
    - RAM past er maar op 1 manier in, het enige dat je moet doen is in je moederbord kijken welke slots als zijn dan 9/10 altijd de slots die het verst van de CPU staan (met eentje tussengelaten)
    - GPU past ook maar op 1 manier
    - elk gedeelte heeft ook zowat z'n eigen connector (8 pin voor cpu, 24 pin voor moederbord en 6 + 8 pin voor gpu) toegegeven die kunnen soms verschillen naar gelang de tier van uw componenten maar daar bestaan handleidingen voor
    - koeler pas ook maar op 1 manier, enkel zien dat je deze genoeg aanspant

    Het enige moeilijke is vooral dat je genoeg kracht durft te zetten om een component zoals uw RAM te laten klikken. Maar alles past maar op 1 manier op 1 plaats, het is makkelijker dan ooit om uw systeem te bouwen.
    We sit on a throne, waiting for God to bend the knee.

  13. #43
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    9.370
    iTrader
    138 (100%)
    Mentioned
    18 Post(s)
    Reputation
    0/248
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door nTFs Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Niet om je ongerust te maken maar als je een complete leek bent op het gebied van een pc in elkaar zetten dan zou ik er niet aan beginnen want dan gaan er toch dingen mis.
    Je moet maar iets fout aangesloten hebben en je systeem start bv niet op...begin dan maar te troubleshooten.
    Waardoor je hulp moet inroepen van iemand waardoor nog alles langer duurt.
    Ik ben hem wat aan't helpen via pm. Dus komt goed

    Ge kunt niet heel veel fout doen, hoor.
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

  14. #44
    Converted's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/02/08
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    250
    iTrader
    20 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/1
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door nTFs Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Niet om je ongerust te maken maar als je een complete leek bent op het gebied van een pc in elkaar zetten dan zou ik er niet aan beginnen want dan gaan er toch dingen mis.
    Je moet maar iets fout aangesloten hebben en je systeem start bv niet op...begin dan maar te troubleshooten.
    Waardoor je hulp moet inroepen van iemand waardoor nog alles langer duurt.
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ascari Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ik ben hem wat aan't helpen via pm. Dus komt goed

    Ge kunt niet heel veel fout doen, hoor.
    Met guidance van @Ascari is het me toch gelukt hehe

    Viel eigenlijk goed mee, moeilijkste was de hoeveelheid koelpasta bepalen en de koeler erop krijgen en de kabels wegwerken vermits die nogal stroef zijn.

    De rest was supereenvoudig en alle aansluitingen staan mooi vermeld in de handleiding van het mobo.

  15. #45
    nTFs's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    Lommel
    Berichten
    13.899
    iTrader
    120 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/38
    In orde dan.
    Veel succes ermee.
    I5-8600K | Asrock Z370 Extreme 4 | RTX 2070

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen