1. #1

    Lid sinds
    14/03/17
    Locatie
    Nijlen
    Berichten
    1.289
    iTrader
    9 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/60

    Gezocht: voeding van 650-750W

    Nieuwe grafische kaart gekocht en ik heb minstens 600W nodig, mijn 550W voeding trekt het dus niet.

    Ben dus op zoek naar een kwaliteitsvolle voeding van rond de 650w.

  2. #2
    2.DIE.4's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/03/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    1.987
    iTrader
    98 (99%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    1/4
    Welke kaart heb je gekocht en welke voeding heb je nu?

  3. #3

    Lid sinds
    14/03/17
    Locatie
    Nijlen
    Berichten
    1.289
    iTrader
    9 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/60
    Gigabyte Windforce GV-N770OC-4GD.
    Dus de gtx 770 oc versie.

    En ik heb een Corsair TX550 voeding.
    Fans slaan zelfs niet aan van de grafische kaart.
    Op de site van Gigabyte staat dat ik minstens 600w nodig heb.

  4. #4
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.669
    iTrader
    132 (100%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Reputation
    0/213
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Solleke89 Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Gigabyte Windforce GV-N770OC-4GD.
    Dus de gtx 770 oc versie.

    En ik heb een Corsair TX550 voeding.
    Fans slaan zelfs niet aan van de grafische kaart.
    Op de site van Gigabyte staat dat ik minstens 600w nodig heb.
    Fans gaan normaal gezien pas draaien als er hogere load is. Dus bij opstarten en gewoon idle gaan de fans al niet draaien.

    Zou het gewoon testen, het ergste dat kan gebeuren is dat je beeld uitvalt tijdens zware load (dus zwart wordt) en niet meer reageert. Na een reboot is dat opgelost (is natuurlijk worst-case).
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

  5. #5

    Lid sinds
    14/03/17
    Locatie
    Nijlen
    Berichten
    1.289
    iTrader
    9 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/60
    Ja daarnet gingen de fans niet aan en had ik ook geen beeld.
    Kaart er uit gehaald, opnieuw ingestoken, connectors gechecked dat ze goed vastzitten en nu werkt alles naar behoren en werken fans gewoon.

    Via een PSU calculator kwam ik uit op een minimum van 503W en aanbevolen 553W.
    Is dat niet een beetje krap? Sowieso game ik nog zelden, m'n 560 GTX Ti heeft heeft een tijdje geleden begeven, ik trok m'n plan met een antieke 8800GTS en buiten oldschool games gamede ik niet meer.
    Heb nu een clean install windows 10 gedaan (kwam van w7) en de 8800gts trok de netflix app niet in fullscreen :')

    Dus had een nieuwe graka nodig en deze kon ik voor een leuke prijs hebben, en moest ik willen kan ik tamelijk recente spellen spelen. (heb voor de rest 16gb ram en een i7 2600k steken, dus dat is allemaal ook dik in orde)

  6. #6
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.669
    iTrader
    132 (100%)
    Mentioned
    6 Post(s)
    Reputation
    0/213
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Solleke89 Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ja daarnet gingen de fans niet aan en had ik ook geen beeld.
    Kaart er uit gehaald, opnieuw ingestoken, connectors gechecked dat ze goed vastzitten en nu werkt alles naar behoren en werken fans gewoon.

    Via een PSU calculator kwam ik uit op een minimum van 503W en aanbevolen 553W.
    Is dat niet een beetje krap? Sowieso game ik nog zelden, m'n 560 GTX Ti heeft heeft een tijdje geleden begeven, ik trok m'n plan met een antieke 8800GTS en buiten oldschool games gamede ik niet meer.
    Heb nu een clean install windows 10 gedaan (kwam van w7) en de 8800gts trok de netflix app niet in fullscreen :')

    Dus had een nieuwe graka nodig en deze kon ik voor een leuke prijs hebben, en moest ik willen kan ik tamelijk recente spellen spelen. (heb voor de rest 16gb ram en een i7 2600k steken, dus dat is allemaal ook dik in orde)
    Die TX550 zal zeker voldoende zijn. Zou straf zijn dat je boven de 500W zou gaan met een 2600K en een 770.

    Ze raden gewoon een 600W PSU om zeker te zijn, als je een zware CPU hebt met zware OC, dat je systeem geen problemen krijgt. Merken stellen altijd een grote marge in om te hebben, maar dat klopt niet altijd.
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

  7. #7

    Lid sinds
    11/08/10
    Locatie
    Lochristi
    Berichten
    778
    iTrader
    103 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Idd. Ze rekenen altijd een marge voor de kwalitatief mindere voedingen. En die 600w is gerekend voor full load, die ga je niet halen bij het opstarten.

    Je hebt per ongeluk niet de verkeerde connectors ingestoken? Een 8pin cpu ipv. pci? Been there, done that ;-)

  8. #8

    Lid sinds
    11/08/10
    Locatie
    Lochristi
    Berichten
    778
    iTrader
    103 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Kan ook zijn dat je in de bios de versie moet instellen van je pcie-slot.

  9. #9

    Lid sinds
    14/03/17
    Locatie
    Nijlen
    Berichten
    1.289
    iTrader
    9 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/60
    Misschien de kaart niet diep genoeg gestoken of één van de 2 connectors niet diep genoeg. Who knows.
    T' marcheert en dast belangrijkste Topic mag gesloten worden, heb dus geen nieuwe psu nodig. Ben ik niet rouwig om, december is een dure maand

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen