1. #1

  Lid sinds
  23/02/11
  Locatie
  Hasselt
  Berichten
  1
  iTrader
  0
  Reputation
  0/0

  Question Klassen of jeugdbewegingen gezocht voor testen van videogame over poppentheater

  GameHUB is op zoek naar scholen en/of jeugdbewegingen die willen meewerken aan een gebruikerstest voor een uniek videospel.

  GameHUB is een samenwerkingsverband tussen de PHL, UHasselt, KHLim en Groep T dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van videogames. Momenteel ontwikkelen we een videospel over de wereld van het poppentheater voor het Firmament, een huis voor figuren- en poppentheater.

  Tijdens het videospel kunnen de spelers hun eigen marionet ontwerpen. Deze marionet zal bestuurbaar zijn door middel van een speciale game controller in de vorm van een echt speelkruis. De controller heeft tot doel de illusie te scheppen van een echte marionet. Door het gebruik van de controller kunnen de spelers handelingen met de virtuele marionet uitvoeren zoals wandelen, bukken, springen, klimmen enz.

  In het videospel maakt de marionet een reis door verschillende culturen en wordt in elke cultuur met allerlei uitdagingen geconfronteerd. Het videospel is momenteel volop in ontwikkeling. Vandaag bestaat er al een prototype van de controller en een eenvoudige omgeving waarin de marionet kan wandelen, klimmen, enz.

  De handelingen in deze omgeving en het gebruik van de controller willen wij graag uittesten bij een groep kinderen tussen 8 en 10 jaar. Hiervoor willen wij graag bij een een klas op bezoek gaan.

  Ben je leider bij een jeugdbeweging of sta je voor een klas en mogen wij bij jullie op bezoek komen met deze leuke activiteit of wil je meer informatie? Stuur dan mailtje naar evelyn.cloosen@phl.be of bel naar 0474/36.84.48.

  We willen de testen graag uitvoeren tussen maandag 21 maart en zondag 15 april 2011. De datum kan onderling afgesproken worden. We brengen een lekker hapje en een drankje mee.
  no votes  

 2. #2
  EpilEpic's schermafbeelding
  Lid sinds
  15/05/10
  Locatie
  Mortsel
  Berichten
  2.208
  iTrader
  91 (100%)
  Reputation
  0/4
  klinkt leuk, zal het is voorstellen aan mijn zus, die geeft les int lager ^
  To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that's all.
  -- Oscar Wilde --
  no votes  

Tags for this Thread

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  

Inloggen

Inloggen