Pagina 2 van 2 Eerste 12
  1. #16

    Lid sinds
    9/11/14
    Locatie
    thuis
    Berichten
    964
    iTrader
    3 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/21
    Ik heb 130FPS met Fraps

    In BF3

  2. #17
    suicider's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/04
    Locatie
    Beitem
    Berichten
    724
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0

    Gears of war 5 hapert constant.

    Ik wil Gears of war 5 op PC spelen maar elke keer als ik beweeg doet het spel niets meer, soort freeze.
    Als ik de controls loslaat gaat alles gewoon door.
    Ik heb de nieuwste drivers.
    Heb alles geprobeert van low settings tot high, blijft hetzelfde.
    Specs:
    I5 6600K 3.5GHz
    ROG Radeon RX Vega 8GB
    16GB HyperX
    250GB SSD + 3TB HD

    Andere games zoals blair witch werken perfect.

    Alle hulp is welkom.

  3. #18
    Yvezz's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/12/11
    Locatie
    Sint Niklaas
    Berichten
    1.696
    iTrader
    45 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/18
    Met wat speel je, toetsenbord en muis, of controller?
    Ik zou eerder daar naar gaan kijken, klinkt als ernstige input lagg.

    Ik zou ook uw post aanpassen met de info die je geplaatst hebt in het xbox gedeelte.
    Laatst gewijzigd door Yvezz; 4 oktober 2019 om 09:34
    Corsair Graphite 780T//Antec Truepower 650W/Asus Prime Z370a/Intel I5 8600k(Delid by lestef)//Corsair H115i//Corsair 16GB DDR4 Ram/Asus ROG Strix GTX1070 8G/Soundblaster ZX/256GB C:\-/1,99TB Games/2TB Opslag//Logitech G15/Logitech G502/Logitech G25//Logitech G640//Afterglow XBOX ONE Wired//Logitech C310//TrackIR V_5//Playseat Evo White// --Klaksken, Pletskop en Kloefkapper-- Ik zit wat anders in elkaar.
    [<BR>]Crusher, regiment leader Black Raiders @ Modern Warfare (2019) -- Christiana Rogiers 12/03/1941 - 06/03/2020

  4. #19
    suicider's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/04
    Locatie
    Beitem
    Berichten
    724
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Yvezz Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Met wat speel je, toetsenbord en muis, of controller?
    Ik zou eerder daar naar gaan kijken, klinkt als ernstige input lagg.

    Ik zou ook uw post aanpassen met de info die je geplaatst hebt in het xbox gedeelte.

    Ik speel met keyboard en muis.
    Maar als ik blair witch speel via xbox ultimate pass heb ik niets van problemen.
    Zal eens proberen met een controller.

    Hoe bedoel je mijn post aanpassen?
    Dacht van het daar ook eens te vragen, wie weet kan iemand daar mij helpen.

  5. #20
    Yvezz's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/12/11
    Locatie
    Sint Niklaas
    Berichten
    1.696
    iTrader
    45 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/18
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door suicider Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ik speel met keyboard en muis.
    Maar als ik blair witch speel via xbox ultimate pass heb ik niets van problemen.
    Zal eens proberen met een controller.

    Hoe bedoel je mijn post aanpassen?
    Dacht van het daar ook eens te vragen, wie weet kan iemand daar mij helpen.
    Drivers up to date van zowel klavier als muis?
    Mss een bepaalde instelling in-game?

    Ivm uw post aanpassen bedoelde ik dat uw post in het xbox gedeelte info bevat die je hier niet hebt vernoemt.
    Daar zeg je dat je tijdens een bepaalde scene dit probleem hebt.

    Ivm deze info, heb je het tijdens het hele spel, of enkel op bepaalde momenten?
    Corsair Graphite 780T//Antec Truepower 650W/Asus Prime Z370a/Intel I5 8600k(Delid by lestef)//Corsair H115i//Corsair 16GB DDR4 Ram/Asus ROG Strix GTX1070 8G/Soundblaster ZX/256GB C:\-/1,99TB Games/2TB Opslag//Logitech G15/Logitech G502/Logitech G25//Logitech G640//Afterglow XBOX ONE Wired//Logitech C310//TrackIR V_5//Playseat Evo White// --Klaksken, Pletskop en Kloefkapper-- Ik zit wat anders in elkaar.
    [<BR>]Crusher, regiment leader Black Raiders @ Modern Warfare (2019) -- Christiana Rogiers 12/03/1941 - 06/03/2020

  6. #21
    suicider's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/04
    Locatie
    Beitem
    Berichten
    724
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Yvezz Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Drivers up to date van zowel klavier als muis?
    Mss een bepaalde instelling in-game?

    Ivm uw post aanpassen bedoelde ik dat uw post in het xbox gedeelte info bevat die je hier niet hebt vernoemt.
    Daar zeg je dat je tijdens een bepaalde scene dit probleem hebt.

    Ivm deze info, heb je het tijdens het hele spel, of enkel op bepaalde momenten?
    Dit is de eerste scene van het spel dat je zelf moet beginnen spelen, je moet naar beneden klimmen langs een touw en als ik naar beneden duw bevriest het beeld.
    Als ik niet beweeg doet het spel door maar ik raak niet beneden, onspeelbaar dus.

  7. #22
    Yvezz's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/12/11
    Locatie
    Sint Niklaas
    Berichten
    1.696
    iTrader
    45 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/18
    Op het forum van Gears Of War 5 zijn er veel gebruikers met dit probleem.
    Laatste patch zou volgens velen de oorzaak zijn.
    Anderen zeggen om de software van Razer klavieren muizen uit te schakelen, of zelfs te verwijderen, of om deze te updaten.
    Corsair Graphite 780T//Antec Truepower 650W/Asus Prime Z370a/Intel I5 8600k(Delid by lestef)//Corsair H115i//Corsair 16GB DDR4 Ram/Asus ROG Strix GTX1070 8G/Soundblaster ZX/256GB C:\-/1,99TB Games/2TB Opslag//Logitech G15/Logitech G502/Logitech G25//Logitech G640//Afterglow XBOX ONE Wired//Logitech C310//TrackIR V_5//Playseat Evo White// --Klaksken, Pletskop en Kloefkapper-- Ik zit wat anders in elkaar.
    [<BR>]Crusher, regiment leader Black Raiders @ Modern Warfare (2019) -- Christiana Rogiers 12/03/1941 - 06/03/2020

  8. #23
    suicider's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/04
    Locatie
    Beitem
    Berichten
    724
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Yvezz Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Op het forum van Gears Of War 5 zijn er veel gebruikers met dit probleem.
    Laatste patch zou volgens velen de oorzaak zijn.
    Anderen zeggen om de software van Razer klavieren muizen uit te schakelen, of zelfs te verwijderen, of om deze te updaten.
    Ben nu met controller aan het spelen op PC en geen enkel probleem nu.
    Bedankt voor de tip!
    Ik denk dat ze nog een patch moeten releasen voor het keyboard problemen.

  9. #24
    $andman's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/01/04
    Locatie
    schoonaarde
    Berichten
    272
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0

    Fortnite ps4 en switch crossplay

    Hallo.

    Kan je fortnite samen spelen via ps4 en Nintendo switch?

    Zoja.. Hoe ?

    Mij lukt het niet beiden hebben epic account.
    De meeste computerfouten worden veroorzaakt tussen het toetsenbord en de leuning van de stoel

  10. #25
    {YA}Gr3c0's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/01/04
    Locatie
    Veurne
    Berichten
    3.931
    iTrader
    80 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    4/14
    Windows opnieuw geinstalleerd en ik had terug maar 70 & 80 fps maar toen kwam ik dit tegen.

    https://www.nvidia.com/en-us/geforce...ames-rtx-2060/

    Install KB4505903 (windows update)

    Nu haal ik sowieso 144 fps

  11. #26

    Lid sinds
    9/11/14
    Locatie
    thuis
    Berichten
    964
    iTrader
    3 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/21
    Ah ok cool .

  12. #27

    Lid sinds
    20/08/10
    Locatie
    Bergen op Zoom (nabij Antwerpen)
    Berichten
    706
    iTrader
    9 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0

    Het grote "technische vragen"-topic

    Ik heb een Samsung NU8000 en Xbox One X. Op de site van rtings heb ik gelezen dat je door middel van VRR (Variable Refresh Rate) een extreem lage input lag krijgt. Hoe krijg ik dit aan de praat? Ik lees tegenstrijdige berichten op internet: sommigen beweren dat de game VRR moet ondersteunen en sommigen zeggen dat het helemaal niet nodig is dat een game het ondersteunt zolang je een Xbox one X hebt en een tv die VRR heeft. Hoe zit dit nu precies?

    Bij mij gaat het overigens om Modern Warfare.

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen