Discussie: vrijwilligerswerk

 1. #1

  Lid sinds
  10/07/09
  Locatie
  candy mountain
  Berichten
  453
  iTrader
  2 (100%)
  Reputation
  0/24

  vrijwilligerswerk

  Haai,

  Al altijd wil ik naar Afrika trekken, niet Egypte of Marokko, maar eerder Zuid-Afrika, Zambia, Kenya etc etc.
  Iedereen weet dat die reizen enorm duur zijn, en al zeker voor een student, daarom speel ik al een tijdje met het idee er vrijwilligerswerk te gaan verrichten.
  Zoals waarschijnlijk velen had ik dan meer specifiek graag in een van de grote nationale parken gaan werken als assistent.

  Nu bestaan er wel (zeer veel) organisaties die claimen de goedkoopste aanbiedingen te bieden en zeer voordelig te werk gaan, maar het is en blijft duur( ja, ik weet het; als ik naar Afrika wil ga ik ALTIJD veel betalen, maar het kan misschien goedkoper) dus dacht ik misschien zélf die parken te contacteren om daar eventueel iets te kunnen forceren. De vliegreis en transport e.d; zal ik uiteraard nog altijd moeten betalen, maar goedkoop onderdak en eten en andere zijn altijd mooi meegenomen.

  Ook bestaat er het IVSA voor diergeneeskundestudenten, maar dan loop je effectief mee met een dierenarts, wat opzich ook kan (kan ik ook als stage gebruiken voor hier denk ik zelfs), maar die zien mss meer 'normale' dieren, wat in Afrika ook niet echt de bedoeling is, althans niet nu, later ga ik er waarschijnlijk terug met dierenartsen zonder grenzen.

  Iemand die hier ervaring bij heeft of weet hoe hieraan te beginnen (ik dacht aan een soort 'sollicitatiebrief', maar weet eigenlijk echt niet hoe hieraan te beginnen)
  no votes  

 2. #2

  Lid sinds
  18/03/04
  Locatie
  Brussel
  Berichten
  6.529
  iTrader
  7 (100%)
  no votes  

 3. #3
  dacuba's schermafbeelding
  Lid sinds
  25/10/07
  Locatie
  Bockreich
  Berichten
  20.955
  iTrader
  24 (100%)
  Reputation
  3/206
  Best EVS eens bekijken.. hou er wel rekening mee dat als je bijvoorbeeld einde van dit jaar wilt gaan, je al hopeloos te laat bent.
  no votes  

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  

Inloggen

Inloggen