1. #1
  Malkavian's schermafbeelding
  Lid sinds
  7/10/02
  Locatie
  Sint-Niklaas
  Berichten
  12.338
  iTrader
  7 (100%)
  Mentioned
  0 Post(s)
  Reputation
  0/35

  Exclamation MUST READ **9lives Poker Forum rules**

  Minimum Leeftijd
  Het 9lives Poker forum is uitsluitend bedoeld voor meerderjarige gebruikers. Gezien de wettelijk geldende minimumleeftijd voor deelname aan poker, is ook voor gebruikers van het 9lives Poker forum een leeftijd van 18+ een vereiste. Indien we fraude vaststellen, zal je voor altijd op de Black list komen te staan van dit forum. Dus wees eerlijk en volg de regels.

  Home games
  Home games met echt geld zijn verboden volgens de Belgische wet. Daarin staat dat alleen erkende instanties (Casino’s) een kaartspel voor geld mogen aanbieden. 9lives zal dus alle links en posts met betrekking tot Home games verwijderen. Wij vragen vriendelijk om geen posts te maken met de vraag naar Home games tenzij deze zonder "inzet" gebeuren en dus pure Fun games zijn. 9lives ziet poker als een toffe denksport en wil vermijden dat hun leden een verkeerd beeld krijgen over Poker en geld en wil natuurlijk vermijden dat 9lives members in contact komen de wet omdat ze verkeerd zijn ingelicht. Bij de eerste overtreding krijg je een waarschuwing, bij de tweede overtreding zal het 9lives Poker team Kicks van het Poker forum uitdelen.

  Affiliates
  Gebruikers die hun eigen site promoten of affiliate codes posten worden de toegang tot het forum ontzegd. De eerste keer krijg je een waarschuwing, de tweede maal dat je betrapt wordt zal het 9lives Poker team niet zo mild zijn, gevolg een permanente kick van het Poker forum. Dat wil zeggen: geen links met een affiliate code posten, geen links die gebruik maken van tracking en geen post maken met alleen als doel te linken naar Affiliate sites of andere reclame sites. Indien passend in de context van de thread zal het wel mogelijk zijn om te spreken over bepaalde online bonussen en daar een clean link voor te posten. (Clean link = Geen tracking of affiliate code)

  Problemen?
  Liever info vragen dan constant klagen. Poker is een spel, waarbij kans een behoorlijke factor is. Je zult, en dat is echt te garanderen, potten verliezen waarin je tegenstander nog maar door één kaart gered kon worden. Wij verstaan je frustratie, maar dit is niet de juiste plaats om daarover een hetse te beginnen. Maw hou het proper, iedereen heeft wel eens pech of een portie geluk. Geef elkander tips ipv uit te lachen.

  Training Video's
  Een volgend niet onbelangrijk puntje zijn trainingvideo's. Hoewel het internet er tegenwoordig vol van staat, zijn de meesten copyrighted. Het linken naar copyrighted materiaal is zoals jullie weten ten strengste verboden en wordt dus ook volgens de algemene forumrules bestraft. Enkel als je 100% zeker bent dat bepaalde content vrij beschikbaar is (door de maker zelf gepost op youtube of beter nog een link naar de site van de maker zelf), mag je deze posten, randgevallen worden individueel bekeken.

  Verslaving
  Poker is een spel, maar het kan uit de hand lopen. Poker is voor vele een leuke hobby. Voor de meeste blijft het daar ook bij. In sommige gevallen kan veel pokeren leiden tot een verslaving en als gevolg daarvan tot grote financiële problemen. Zo'n situatie is heel vervelend, zowel voor de persoon in kwestie als voor zijn omgeving. Het is niet eenvoudig om van zo'n verslaving af te komen. Vaak is dat alleen mogelijk met professionele hulp. Het is belangrijk om te weten dat Poker/Gokken zo'n risico inhoudt. Daarom geven wij ook enkele instanties die bij problemen kunnen helpen. http://www.gokverslaving.be/ , http://www.wtgv.be/ of telefonisch via GOKINFO. tel : 0800/30 403

  Joinen
  Het Poker forum is alleen beschikbaar op aanvraag, met als enigste vereiste dat je +18 bent EN de poker rules hebt gelezen. Daarom plaats je in je Join Reason: "Ik heb de regels gelezen en ga ermee akkoord". en moet je geboortedatum ingevuld zijn in je profiel EN zichtbaar. Indien dit er niet instaat zal je request genegeerd worden en krijg je een usernote wegens het niet lezen van de huis regels. En om aan te vragen ga je naar Control Panel - Diversen - Groep lidmaatschap, en vul je in wat je moet invullen

  Have fun en onthoud Folden is geen teken van zwakte

  9lives Poker-Team
  Laatst gewijzigd door Malkavian; 7 oktober 2007 om 18:33
  Zin om comics te lezen maar weet je niet waar te beginnen? Brainfreeze's Start to Read
  Alles over Comics, Films & Boardgames met Nieuws, Reviews, specials en wedstrijden
  PSN: Malkavian_be
  no votes  

 2. #2
  Cyberkef's schermafbeelding
  Lid sinds
  13/08/02
  Locatie
  Woumen.w-vl.be
  Berichten
  5.728
  iTrader
  2 (100%)
  Mentioned
  7 Post(s)
  Reputation
  0/172
  Sinds vandaag hoef je ook niet meer minstens 3 dagen geregistreerd te zijn vooraleer je je kunt aanvraag indienen.
  no votes  

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  

Inloggen

Inloggen