Pagina 1 van 2 12 Laatste

Discussie: Battlefield 1918

 1. #1

  Lid sinds
  12/07/10
  Locatie
  Ieper
  Berichten
  21
  iTrader
  0

  Arrow Battlefield 1918

  Beste, ik heb daarnet gezien dat er heel wat onderwerpen waren over BF1918, maar dan specifiek vragen. Ik ben een tester, ik maak mappen en ik maak filmpjes voor en over Battlefield 1918. Mijn naam is Fritz Kempf, vroeger gekend als Sniper Snoop.

  Omdat Battlefield langzaam minder en minder spelers heeft, probeer ik zoveel mogelijk reclame te maken. Ik probeer dan ook via dit forum spelers te kunnen "pakken". Ik zal hier iedere nieuwsbericht plaatsen. Ik zag dat ik filmpjes kan plaatsen, ik zal straks al de filmpjes uploaden via dit forum a.d.h.v. Youtube. Kortom, ik doe mijn best om Battlefield 1918 te laten (her)leven!
  Battlefield 1918, ook bekend als Bf1918, is een modificatie (ook wel kortweg mod genoemd) op het spel Battlefield 1942. Dit houdt in dat veel spelelementen van het orginele spel er in terugkomen, maar onder meer de levels, wapens, voertuigen, uniformen zijn aangepast aan het thema van de mod, in dit geval de Eerste Wereldoorlog. Een mod wordt door een groep fans gemaakt die vaak geen banden met de makers van het originele spel hebben. In dit geval is de mod gemaakt door een groep Duitse enthousiastelingen die ook verantwoordelijk zijn voor een WOI mod voor Command & Conquer Generals. Namelijk het Inside1918 team. Mods worden gratis verspreid op het Internet, maar om ze te laten werken is wel het basisspel vereist.

  In de verschillende kaarten kunnen historische gevechten gespeeld worden tussen de Entente en de Centralen. Er is veel aandacht besteed om alle objecten in het spel authentiek te houden. Men kan bijvoorbeeld schieten met een Lee Enfield, er wordt met allerlei Wo1 granaten gegooid en er kan in vliegtuigen gevlogen worden als de Fokker Dr.I en in zeppelins als de Duitse L 30 gevlogen worden. Ook originele tanks en vrachtwagens zijn in het spel gestopt zoals de Britse Mark IV en de Franse Renault FT-17. Battlefield 1918 liep eventjes uit de hand. Normaal zou de mod zich behouden aan bestaande wapens of wapens die in Wo1 werden gebruikt. Maar voor de gameplay, gebruiken de Fransen een vooroorlogse Zeppelin (Lebaudy La République) en de Russen gebruiken en niet bestaande tank, de Mendelejev (vanaf versie 4.0!). Er is echter een gebrek aan modellen. Vandaar dat je bijvoorbeeld landen zult treffen die in realiteit nooit de wapens gebruikten die ze in Battlefield 1918 krijgen. Hierdoor staan bij Inside1918 altijd vacatures vrij voor ervaren vrijwilligers-model makers. Vanaf de 4.0 versie zou dit probleem verbeterd moet worden, omdat de landen Oostenrijk-Hongarije, Italië en het Russische Keizerrijk hun eigen bewapening krijgen (van granaten tot artillerie).

  Inside1918 voor al uw problemen en de nieuwste updates.
  Setup Battlefield 1918 (3.0) op Mod.Db
  Setup Battlefield 1918 (3.0) op Battlefield Filefront
  Laatst gewijzigd door Fritz_Kempf; 12 juli 2010 om 09:50
  no votes  

 2. #2
  tuner111's schermafbeelding
  Lid sinds
  5/12/05
  Locatie
  lebbeke
  Berichten
  3.947
  iTrader
  19 (91%)
  Reputation
  4/16
  das idd al een zeer oude mod. zijn der nog servers voor dit ?

  no votes  

 3. #3
  Misterblort's schermafbeelding
  Lid sinds
  24/11/03
  Locatie
  Ternat
  Berichten
  3.760
  iTrader
  0
  Reputation
  0/41
  ziet er wel nog leuk uit
  no votes  

 4. #4

  Lid sinds
  12/07/10
  Locatie
  Ieper
  Berichten
  21
  iTrader
  0
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door tuner111 Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  das idd al een zeer oude mod. zijn der nog servers voor dit ?
  Er zijn nog servers. Ik zag dat er nog drie "zelfstandige" servers zijn. Ik zag twee van Forgotten Honor, want ik er komt een FHT af. Dus deze zouden vervallen. De andere ken ik niet. Maar Inside1918 bezit drie servers waarvan één testserver voor de nieuwe versie (dus er zijn officieel twee BF1918 V3.0 server van Inside 1918-> 85.14.221.127.14567 & 85.14.221.127.14568).
  no votes  

 5. #5

  Lid sinds
  12/07/10
  Locatie
  Ieper
  Berichten
  21
  iTrader
  0
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door IsmokeALOT Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  ziet er wel nog leuk uit
  Het is leuk, maar het is nog niet leuk. Wacht maar tot de nieuwste versie uit komt. Ik plaats straks het nieuws. Oud nieuws maar leuk nieuws!

  Eerst boodschappen doen, dan eten en kijken of ik een gaatje heb.
  Ik ben al blij hier betere reactie's te krijgen dan andere forums, die zich richten op Wo1.
  no votes  

 6. #6

  Lid sinds
  12/07/10
  Locatie
  Ieper
  Berichten
  21
  iTrader
  0
  Battlefield 1918 Summer 2009 Update

  Aan alle Belgen en Nederlanders!

  De zomer is terug voorbij, het is weer werken aan een nieuwe versie van Battlefield 1918. De instabiliteit van de MR3 werden gedeeltelijk verwijderd. Daarnaast is de verbetering van oude kaarten hoog op de prioriteitenlijst. Bovendien zal, de nieuwe naties adequaat worden geleverd met hun eigen apparatuur. En! We hebben nog steeds, zelfs twee, verassingen in petto.

  En wat presenteren wij vandaag! Bijvoorbeeld twee nieuwe handgranaten! De Italianen worden voorzien met de discus achtige M1914 Lenticolare handgranaat. De handgranaat werd in 1914 ontwikkeld.


  Het Russisch leger kregen ook hun eigen handgranaat. De opvallende M1912 handgranaat.  Het Luger en Mauser Pistool word uit dienst genomen uit het Oostenrijkse-Hongaarse leger (in Battlefield 1918 natuurlijk). Ze worden opgevolgd door de Steyr 1912 pistool.  Nadat het Frans leger de zee veroverde met hun Suffren, en later gesteund werden door de Britten met hun HMS Gnat, de Duitsers zijn bereid om de slag tegen te gaan tegen de vloot van de Entente. Namelijk met hun S.M.S. Emden  Ondertussen worden de Bots en fouten ook grondig aangepakt. Suggesties zijn welkom bij uw plaatselijke contact persoon of op de Inside 1918 website!

  no votes  

 7. #7
  Obs's schermafbeelding
  Lid sinds
  13/08/02
  Locatie
  Brugge
  Berichten
  3.352
  iTrader
  20 (100%)
  Reputation
  0/8
  Dit zal ik misschien wel eens proberen.
  Waar zitten die BF1942 CD's weer...
  no votes  

 8. #8

  Lid sinds
  12/07/10
  Locatie
  Ieper
  Berichten
  21
  iTrader
  0
  Choochoooooo!!!

  Beste Kameraden. Vandaag presenteer ik een kleine nieuwe update. Maar niet zomaar een update. Vandaag presenteer ik iets wat zelden in een game voorkomen. Bovendien gaat de aandacht gericht naar de K.u.K.-Truppen (Kaiserliche und Königliche Truppen - het leger van Oostenrijk-Ho,Hongarije). De nieuwe versie zorgt ervoor dat de troepen niet enkel werd voorzien met hun eigen handgranaten en eigen pistolen (zie vorige update) maar ook door hun eigen grendelgeweer, de Mannlicher Modell 1895. Meer over het wapen, staat in de Wiki.  Nadat de centralen al reeds werden voorzien met twee gepantserde voertuigen, namelijk de Ehrhardt E-V/4 en de Hotchkiss, word een derde voertuig in de groep geplaatst worden. Deze keer de Panzerauto Junovicz. Indien er informatie bevind in de Wiki over de auto, zal je dit hier mogelijk terug vinden.  Het is al zeker de tweede keer dat het voorkomt in de Battlefield wereld. Een rijdende voertuig op rails. In Forgotten Hope 2.2 is dit een succes. En nu volgt Battlefield 1918, met hun gepantserde Locomotief. Het voordeel aan deze was dat hij sterker was dan een gewone wagen.

  Laatst gewijzigd door Fritz_Kempf; 12 juli 2010 om 20:05
  no votes  

 9. #9

  Lid sinds
  12/07/10
  Locatie
  Ieper
  Berichten
  21
  iTrader
  0
  Welkom voor een nieuwe Battlefield 1918 Update! Terwijl de Forgotten Honor campagne nog verder woed, heeft de Battlefield 1918 developed team niet stil gezeten.

  Na de komst van de De Havilland Airco DH.2, nemen we de DH.4 in dienst. Ze worden gebruikt door het Britse luchtmacht en de Amerikaanse luchtmacht, elk herkenbaar aan hun eigen skin.  De MP18 word gekend als het wereld eerste machinepistool. Maar de Italianen waren eerder. In 1915 werd de tweedelige Villar Perosa in dienst genomen. Battlefield neemt hem alvast nu in dienst en de volgende versie word hij officieel aan de Italiaanse leger toegevoegd.  Dit zou nog eens goed van pas komen want hun vijand, de Oostenrijk-Hongaren, nemen als eerste in BF1918 de rookhandgranaat in dienst. Namelijk de Rohrhandgranate (alt)  Viva Le Belge! Het Belgisch leger zal ook zijn intrede officieel doen in de nieuwe versie. We onthullen deze keer succesvolle Minerva gepantserde wagen.  Alhoewel nooit werd gebouwd, we overschrijden eens de grenzen en nemen een experimetele tank in dienst. De Mendelejev (Russisch: Менделеев) was een Russisch tankontwerp uit de Eerste Wereldoorlog. Het is een bekend feit dat de Russische industrie in het begin van de 20st eeuw sterk achterliep op de Westeuropese industrie. Toch boekte het land een indrukwekkende vooruitgang in de ontwikkeling van het land. Er waren dan ook verschillende projecten aangeboden op verschillende gebieden van technologie. Een interessant project dat werd aangeboden, is een pantservoertuig die door de Russische ingenieur Vasiliy Mendeleyev (Васи́лий Менделеев) werd ontworpen. Vasiliy Mendeleyev was de zoon van de bekende Russische wetenschapper Dmitri Mendelejev (Дмитрий Менделеев). Vasiliy studeerde af en werkte als ingenieur op een scheepswerf. Tussen 1911 en 1915 werkte Vasiliy aan zijn tankontwerp, in zijn vrije tijd en zonder hulp. Het gevaarte zou ongeveer 170 ton wegen. Het zou voorzien worden met een krachtig 120mm/45 M1891 kanon in het voorste deel van het gepantserde romp en een machinegeweer in een roterende torentje op het dak. Het magazijn zou 51 granaten bevatten. De pantsering was zeer indrukwekkend voor die tijd. Aan de voorkant was 150 mm pantsering voorzien en aan de achterkant en zijkanten tot 100 mm. Helaas voor liefhebbers is geen enkel exemplaar van deze tank gebouwd.

  no votes  

 10. #10

  Lid sinds
  12/07/10
  Locatie
  Ieper
  Berichten
  21
  iTrader
  0
  Outlook naar versie 3.1

  De Autocar is een gepantserd voertuig, dat voor het eerst werd gebruikt door de Canadezen, Britten, maar later ook door hun bondgenoten. Het is uitgerust met twee zijdelingse machinegeweren, naast zal er een variant als een transporter.
  De Skoda 7.5 cm Gebirgskanone M. 15 breidt het arsenaal van het Oostenrijks - Troepen. Het werd vooral gebruikt voor de indirecte ondersteuning van de infanterie en een aantal nam tot 1945 te gebruiken.  Na de Russische Mendeljew tank, vandaag presenteren we een ander voertuig behoren tot de categorie "Secret Weapons": De Mark VIII "Liberty" was een Brits-Amerikaanse co-productie, maar kwam te laat om nog in te grijpen in de gevechten.
  De Leuchtpistolen worden ook voorzien in Battlefield 1918 om artillerie steun aan te vragen etc....  Ook de Diskushandgranate 1913 word in het Duits leger voorzien. Goed voor een portie discuswerpen in het Duits leger. Vandaag presenteren we u ook de zware Britse Howitzer. De Ordnance BL 9.2 inch howitzer Mk.I is een van de zwaarste howuitsers van de Britse artillerie in de Eerste Wereldoorlog. Een totaal van 12 exemplaren van dit type werden geproduceerd. De projectielen woog 635 kg en had een bereik van slechts 9.87 kilometers. In totaal werden afgevuurd 25.332 granaten afgevuurd, onder tijdens de bekende gevechten van de Somme en Passendale.

  Laatst gewijzigd door Fritz_Kempf; 12 juli 2010 om 20:05
  no votes  

 11. #11

  Lid sinds
  12/07/10
  Locatie
  Ieper
  Berichten
  21
  iTrader
  0
  Brusilov Offensive was the Russian Empire's greatest feat of arms during World War I, and among the most lethal battles in world history. Brusilov amassed four armies totaling 40 infantry divisions and 15 cavalry divisions. He faced 39 Austrian infantry divisions and 10 cavalry divisions formed in a row of three defensive lines, although later German reinforcements were brought up. Brusilov knowing he would not receive significant reinforcements moved his reserves up to the front line. He used his reserves to dig places d'armee about 300 meters long and 90 meters wide all along the front line. These provided shelter for the troops and hindered observation by the Austrians. [3] The Russians secretly crept to within 100 yards (91 m) of the Austrian lines and at some points as close as 75 yards (69 m). Brusilov prepared for a surprise assault along a 300-mile (480 km) front.  On June 4, the Russians opened the offensive with a massive, accurate, but brief artillery barrage against the Austro-Hungarian lines. The key point of this was the brevity and accuracy of the bombardment, in marked contrast to the customary protracted barrages of the day which gave the defenders time to bring up reserves and evacuate forward trenches, and damaged the battlefield so badly that it was hard for the attackers to advance. The initial attack was successful and the Austro-Hungarian lines were broken.  The operation was marked by a considerable improvement in the quality of Russian tactics. Brusilov used smaller specialized units of soldiers to attack weak points in the Austro-Hungarian trench lines and blow open holes for the rest of the Russian Army to advance into. These shock tactics were a remarkable departure from the "human wave" tactics that were prevalent until that point during World War I by all the major armies at the time. The irony was, the Russians themselves did not realize the potential of the tactics Brusilov produced. It would be Germany that seized on the model and utilized "storm troopers" to great effect in the 1918 offensive on the Western Front.

  _______________________________

  The Battle of Scimitar Hill (Yusufçuk Tepe) was the last offensive mounted by the British at Suvla during the Battle of Gallipoli in World War I. It was also the largest single-day attack ever mounted by the Allies at Gallipoli. Paralysis had set in to the British campaign in the Dardanelles after repeated failures to advance at Helles on the tip of the peninsula since the original 25 April landings. In August a new offensive, known as the Battle of Sari Bair, was opened at Suvla in an attempt to regain the initiative from the Turks. The plan for 21 August was to attack Scimitar Hill with the 29th Division and the W Hills with the 11th Division, keeping the yeomanry in reserve near the beach. As was so often the case at Gallipoli, the preliminary artillery barrage looked impressive but achieved little. The British had no sight of their targets, which were obscured by mist and smoke, whereas the Turkish artillery had a clear view of the entire Suvla battlefield and ample opportunity to register their targets.  The 11th Division's attempt to capture the W Hills collapsed in confusion when confronted by a Turkish strongpoint and artillery fire. As a consequence when the 1st Battalion of the Royal Inniskilling Fusiliers managed to capture the summit of Scimitar Hill, they found themselves under fire from the defenders higher up the Anafarta Spur to the east and from the W Hills to the south. The Irish retreated from the summit while the undergrowth around them was set ablaze by the shellfire, incinerating the wounded as they lay helpless. In one day of fighting the British suffered 5,300 casualties out of the 14,300 soldiers[citation needed] who participated.

  no votes  

 12. #12

  Lid sinds
  12/07/10
  Locatie
  Ieper
  Berichten
  21
  iTrader
  0
  [b]Cold, hot and heavy![/b[

  Welcome to our newest Battlefield 1918 update for the next version, version 3.1. Before we previeuw the new stuff, we can proudly say that Battlefield 1918 is alive again! Every day the server had a dozen players. During the Sunday Night Event: Fritz Kempf edition, we had maximum 18 players at the same time. Last Monday we had 14 players at the same time and evey day whe have around 8 - 12 players. And that's good, but not good enough. Therefore we ask friedly to download Battlefield 1918 and join the fight in the Inside1918 server.

  Today we present two new maps and the textures for the British 9.2inch Mk.I Howitzer.

  Even after the Russian attack on East Prussia was defeated by the Germans in August 1914, the German province was still in a vulnerable area. To drive Russian troops out East Prussia, the German High Command decided in February 1915 to attack the Russian troops who were stationed in Masuren. In Battlefield 1918 map Masuren, the Russians troops most defend their position against the Germans attacking troops along three sides. While the temperatures are below freezing and the snowy landscapes.
  Battle of Tanga was a battle that took place between 2 and November 4, 1914. These battles took place in the swamps, jungle of Tanga and also in Tanga city in Tanzania in Africa. It was a bloody battle that took place between the British colony India and the German colony Askari. This is the first Battlefield 1918 map where the Indian troops and Askari fight against each other. The Askari were well equipped with machine guns. By this, the Indian troops suffering under heavy losses. Not only the Askari were the enemy's, also the swamps, the jungle and also the bees were the enemy of the Indian troops, so the battle is also known as the Battle of the Bees.
  In Battlefield 1918 map Battle of Tanga, the Indian troops most start from an island called Toten Island and landing on the coast of Tanga. They will have to fight through the swamps and jungle, to reach and conquer Tanga with his palace and win the battle. But be careful, the Askari's know the jungle as the best and will attack from all sides to recapture the palace and Tanga.
  A few monts ago, a new heavy howitzer was presented to you. The British 9.2inch Mk.I Howitzer. The model had no texture. But thanks to Thorsten Peger, the howitzer have now a wonderful texture. On Youtube, we have found a movie about the howitzer in World War One. Interesting to watch.

  Laatst gewijzigd door Fritz_Kempf; 12 juli 2010 om 20:06
  no votes  

 13. #13

  Lid sinds
  12/07/10
  Locatie
  Ieper
  Berichten
  21
  iTrader
  0
  Battlefield 1918 problemen?

  Beste geïnteresseerde.

  Wij willen ervoor zorgen dat Battlefield 1918 blijft leven. Maar onze twee grootste vijanden zijn:

  • Systemen die problemen krijgen tijdens het draaien van Battlefield 1942 (met eventuele Punkbuster).
  • Mensen die geen of weinig ervaring hebben met computers, waardoor alles op de verkeerde plaats of slecht werden geïnstalleerd op de computer.

  Om onze diensten te verbeteren, hebben wij hieronder een vragenlijst die je aandachtig moet invullen en op te sturen naar de contactpersoon onderaan de pagina. We plaatsen eerst de vragen in net. Gelieve de vragen te kopieren in het witte venster en uw antwoorden aan te vullen achteraan.

  Om onze diensten te verbeteren, hebben wij hieronder een vragenlijst die je aandachtig moet invullen en op te sturen naar de contactpersoon onderaan de pagina. We plaatsen eerst de vragen in net. Gelieve de vragen te kopieren in het witte venster en uw antwoorden aan te vullen achteraan.

  1. Wat is het probleem?:
  2. Welke besturingsprogramma gebruik je? Windows 2000, XP¨, Vista, 7?:
  3. Werd uw Battlefield 1942 gekocht (geen kopie) of gedownload van het Internet? Of bezit je de demo?:
  4. Welke Battlefield 1942 versie bezit je? Je kan dit checken door uw Battlefield 1942 te starten te eenmaal je op uw menu pagina bent, links onderaan te bekijken (net onder het Dice logo) of door te klikken op de tabblad "Custom Games" bovenaan. Dit staat vermeld met de afkorting BF1942:
  5. Welke Battlefield 1918 bezit je? Je kan dit ook checken door uw Battlefield 1942 te starten te eenmaal je op uw menu pagina bent MOET je klikken op de tabblad "Custom Games" bovenaan het menu. Daar zal je - indien je goed Geïnstalleerd heb - uw versie zien staan. Dit staat vermeld met de afkorting Bf1918 of voluit Battlefield 1918 (daarvoor staat een wit Ijzeren kruis).:
  6. Kan je Battlefield 1918 terug vinden bij Custom games?:
  7. Waar heb je uw Battlefield 1942 geïnstalleerd? Gelieve de volgende stappen te doen voor deze vraag. Klik met de rechtermuisknop op de SNELKOPPELING van Battlefield 1942! Je kan de snelkoppeling terug vinden op uw bureaublad en/of in het start menu bij programma's onder EA Games. Bij Doel kan je een zin terug vinden die tussen aanhalingstekens staan. Gelieve dit compleet te kopiëren en te plakken als antwoord op deze vraag. Een voorbeeld: "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\BF1942.exe". Plak nu zelf uw eigen kopie:
  8. Heb je Punkbuster geïnstalleerd?:
  9. Heb je Punkbuster kunnen updaten tot de laatste versie?:
  10. Als je een server bezoekt, word uw verbinding verbroken met de server en krijg je de vermelding "RESTRICTIONervice communication failure: PnkBstra.exe" te zien?:
  11. Zijn er andere problemen? Zo ja, leg uit.:


  Gelieve nu het onderstaande te kopiëren en te plakken op de volgende link, de contactpersoon. Vergeet het niet te beantwoorden (alle vragen graag).

  Code:
  1. Wat is het probleem?:
  2. Welke besturingsprogramma gebruik je? Windows 2000, XP¨, Vista, 7?:
  3. Werd uw Battlefield 1942 gekocht (geen kopie) of gedownload van het Internet? Of bezit je de demo?:
  4. Welke Battlefield 1942 versie bezit je? Je kan dit checken door uw Battlefield 1942 te starten te eenmaal je op uw menu pagina bent, links onderaan te bekijken (net onder het Dice logo) of door te klikken op de tabblad "Custom Games" bovenaan. Dit staat vermeld met de afkorting BF1942:
  5. Welke Battlefield 1918 bezit je? Je kan dit ook checken door uw Battlefield 1942 te starten te eenmaal je op uw menu pagina bent MOET je klikken op de tabblad "Custom Games" bovenaan het menu. Daar zal je - indien je goed Geïnstalleerd heb - uw versie zien staan. Dit staat vermeld met de afkorting Bf1918 of voluit Battlefield 1918 (daarvoor staat een wit Ijzeren kruis).:
  6. Kan je Battlefield 1918 terug vinden bij Custom games?:
  7. Waar heb je uw Battlefield 1942 geïnstalleerd? Gelieve de volgende stappen te doen voor deze vraag. Klik met de rechtermuisknop op de SNELKOPPELING van Battlefield 1942! Je kan de snelkoppeling terug vinden op uw bureaublad en/of in het start menu bij programma's onder EA Games. Bij Doel kan je een zin terug vinden die tussen aanhalingstekens staan. Gelieve dit compleet te kopiëren en te plakken als antwoord op deze vraag. Een voorbeeld: "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\BF1942.exe". Plak nu zelf uw eigen kopie:
  8. Heb je Punkbuster geïnstalleerd?:
  9. Heb je Punkbuster kunnen updaten tot de laatste versie?:
  10. Als je een server bezoekt, word uw verbinding verbroken met de server en krijg je de vermelding "RESTRICTION: service communication failure: PnkBstra.exe" te zien?:
  11. Zijn er andere problemen? Zo ja, leg uit.:
  Laatst gewijzigd door Fritz_Kempf; 12 juli 2010 om 20:06
  no votes  

 14. #14
  vishnusixclix's schermafbeelding
  Lid sinds
  25/08/02
  Locatie
  Kempenzoon
  Berichten
  11.045
  iTrader
  0
  Reputation
  8/90
  Dit gaat er een beetje over. Een thread waar jij bijna uitsluitend in je eentje wat schreeuwerige copy-pastes van de newspage zit te maken...
  Mij win je zo niet...

  ❀❀❀❀❀❀❀❀❀ ❀❀❀❀❀❀❀❀❀ ❀❀❀❀❀❀❀❀❀ 9lives loopt 100km voor Kotk! ❀❀❀❀❀❀❀❀❀ Steun mee! ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
  ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ THINK before you POST ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
  ❀❀❀❀M E N I N G E N❀❀❀❀
  no votes  

 15. #15

  Lid sinds
  12/07/10
  Locatie
  Ieper
  Berichten
  21
  iTrader
  0
  copy-pastes van mijn eigen nieuws? Ik zal eens kijken om wat aan te passen, want ik kan niet echt zo goed overweg met jullie forum. Mijn excuses voor de grote letters. Trouwens, waarom verschijnen de afbeeldingen niet? Ik plaatste enkel nieuwsberichten zodat jullie forum ook op de hoogte is gebracht van de reeds gepubliceerde nieuwsberichten.

  Wat is er toch gaande de dag van vandaag? Iedereen geeft kritiek op elkaars onderwerpen. Jesus!
  "Always remember both sides of the line"~~~~ Britse oudstrijder en oudste Brit ooit (tot hij overleed), Harry Patch (110 jaar) - Menenpoort Ieper, 21 juni 2008
  no votes  

Pagina 1 van 2 12 Laatste

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  

Inloggen

Inloggen