PDA

Volledige versie bekijken : Software Jabber/Pidgin en router



Batiatus
16 december 2013, 23:35
Hallo!
Ik vroeg mij af of er hier mensen gekend zijn met Jabber en/of Pidgin?
Ik heb hier namelijk een probleem mee.. Vroeger kon ik zonder problemen connecteren aan een bepaalde server. Sinds ik een nieuwe router heb lukt dit echter niet meer..

Op gsm ook geprobeerd met Xabber en dit lukte ook niet via wifi, wel via mobiel internet (dus aan inloggegevens zal het niet liggen..).

Nu vroeg ik mij af of dit op te lossen was?
De router die ik gebruik is een Sitecom Wi-Fi Router X6 N900 | WLR-6100 (https://www.sitecom.com/nl/wi-fi-router-x6-n900/wlr-6100/p/1593)

Alvast bedankt.

Batiatus
21 december 2013, 16:03
Even bumpen (sorry als dit niet mag)
Niemand een idee?

Als ik wil connecteren via mijn gewone Telenet router lukt dit wel.

Exit
21 december 2013, 17:26
zet ip van pc eens in dmz van die router
test ok dat ligt het aan een poort/setting die op de router standaard toe staat ...

Batiatus
21 december 2013, 20:06
zet ip van pc eens in dmz van die router
test ok dat ligt het aan een poort/setting die op de router standaard toe staat ...
Alles al geprobeerd..
DMZ, port forwarding, ..

Exit
21 december 2013, 21:22
dmz met ip van pc en pidgin op dezelfde pc en nog niets?


anders router als ap+switch gebruiken, routerfunctie 'uit/omzeilen' dan

Batiatus
26 december 2013, 13:18
dmz met ip van pc en pidgin op dezelfde pc en nog niets?


anders router als ap+switch gebruiken, routerfunctie 'uit/omzeilen' dan

Alvast bedankt voor de hulp!
Ook met support van Sitecom gesproken, ze hadden ook DMZ enzo aangeraden maar dit hielp niet.
Dan zeiden ze van eerst eens Firmware update te proberen en als dit niet werkte de router als switch te gebruiken.

De firmware update heeft alle problemen verholpen!