PDA

Volledige versie bekijken : Algemeen tv zenders gecodeerds .



kocabar
5 oktober 2013, 20:02
ik probeer al gans de avond tv te instaleren maar telekns ik aan het einde van de instellingen kom en alles normaal ok moet zijn en ik de tv wil opstarten komt er op zenders gecodeerd :crazy:

iemand tips of weet wat ik verkeerd kan doen

alvast bedankt

Exit
5 oktober 2013, 20:23
analoge zenders?
digitale?

telenet kabel?
=> digitaal = gecodeerd op 10tal na die vrij zijn
gecodeerde zenders = digibox/corder of CI+ module nodig

kocabar
5 oktober 2013, 23:00
heb een digibox en altijd perfect gewerkt nu ik die tv heb niks meer na het instellen van de tv instellingen samsung smart tv ...

Schaevertje
6 oktober 2013, 09:10
Tv op HDMI kanaal zetten :unsure:

Exit
6 oktober 2013, 14:07
moderne tv's gaan ook de digitale zenders scannen en daarop ga je uiteraard dan melding hebben 'gecodeerd'
of je wisselt naar de analoge zenders of je wisselt naar hdmi of scart (naar de digibox) en je kijkt digitaal.