PDA

Volledige versie bekijken : Software Chrome in Windows 7



Didi1956
16 september 2012, 19:55
Ik start mijn Chrome steeds op met de 8 vensters die tegelijkertijd verschijnen.
Hoe kan ik ervoor zorgen dat bepaalde venster op de juiste site blijven staan? Regelmatig veranderen die en dat is vervelend. Ooit heb ik dat gekund maar ik ben het vergeten.:s

Exit
16 september 2012, 21:38
???

je hebt 8 startpagina's en die veranderen vanzelf?
of je wilt ze in bepaalde volgorde?

Didi1956
17 september 2012, 10:20
Ja die pagina's veranderen vanzelf. Als ik Chrome opstart zie je de laatste acht geopende sites staan. Wanneer ik nu een andere site open en daarin surf neemt die automatisch de plaats in van een site van de 8. Ik zou graag hebben dat ik zelf bepaal welke 8 sites vast blijven staan in het openingsvenster. Nogal moeilijk uitgelegd vrees ik...

Exit
17 september 2012, 11:13
je opent een nieuw venster/tab en opent daar de site in die je wil?

Didi1956
17 september 2012, 20:49
Dat bedoel ik niet Exit. Kan je hier een bijlage toevoegen op dit forum? Dan maak ik een printscreen en zal het waarschijnlijker duidelijk worden. Sorry dat ik het niet beter uitleg.

Exit
17 september 2012, 22:03
elders uploaden en hier link zetten

Didi1956
18 september 2012, 23:54
http://www.pc-helpforum.be/attachments/f167/21288d1347909155-google-chrome-screenshot001.bmp

Exit
19 september 2012, 10:21
dus simpel 1 pagina met thumbnails op de je favorieten.
je kan deze verschuiven zoals je wilt en wellicht ook vast zetten ...

http://www.tekgazet.com/customize-most-visited-sites-in-new-tab-in-google-chrome/soft/2025.html
windows - Can I manually add a thumbnail web page to the Chrome homepage? - Super User (http://superuser.com/questions/57745/can-i-manually-add-a-thumbnail-web-page-to-the-chrome-homepage)

Vic 40+
22 september 2012, 11:43
Als ik het goed begrijp kan je ook het volgende doen,

ga naar instellingen,kijk dan bij "Bij opstarten",stip daar dan "Een specifieke pagina of een reeks pagina's openen." aan en stel dan in met welke tabs/pagina's (gaat het denk ik om?) chrome opstart.

Ik denk dan dat je ook nog wel kan instellen dat elke tab in een nieuw venster geopend word,als dat al niet zo is gezien hoe je de dingen omschrijft.