PDA

Volledige versie bekijken : CoD:MW cod4 probleem



electro
31 juli 2010, 18:14
well ik had cod4 geinstalleerd en ik kan zondere probleem spele maar de grote van mijn spel is maar 2,6 gb en vroeger was het altijd rond the 8 gb ik heb maar 1 mod enz ik kan maar tussen 302 servers kiesen. Kan iamand mij helpen
merci:)

Grif'k
31 juli 2010, 18:32
maakt toch niets uit als het spel vlot speelt?

electro
31 juli 2010, 18:43
eigenlijk well want ik will promod spelen en dat find hij niet

Grif'k
31 juli 2010, 18:50
ingame, als je de serverlijst hebt moet je op filter servers, daarna mods op all of yes zetten.

downloaden van de mods gaan automatisch als je die optie enabled hebt.

electro
31 juli 2010, 18:55
kk ik zal dat proberen

electro
31 juli 2010, 20:04
lukt nie ik krijg maar 301 servers

Grif'k
31 juli 2010, 20:05
welke versie zit je?

rechts onderaan in beeld als je op het menu bent

electro
31 juli 2010, 20:20
1.6.565

Negative
31 juli 2010, 20:47
Das niet de laatste versie denk ik, dus ge zult nog een patch moeten doen.

electro
31 juli 2010, 21:14
kk die van 1.7?

electro
31 juli 2010, 21:14
ahh bedankt mense het is gelukt

Negative
1 augustus 2010, 00:17
ja idd de 1.7 :) Have fun

Grif'k
1 augustus 2010, 13:25
veel plezier idd.