PDA

Volledige versie bekijken : CoD:MW Error



Iulian7236
30 juli 2010, 16:55
Weet er iemand een oplossing voor de volgende error??

Couldn't load image 'shadow'


:help::help::help:

Ps: JA, het is een legaal spel;)

Negative
30 juli 2010, 17:04
Recht vanuit een forum met hetzelfde probleem :

Go to Start then Control Panel
Double click on the Sound Tool
Click on the Recording tab
Right click and select "View Disabled Devices"
Enable the Stereo Mix


also try this:

go to Control Panel and then Sound. Double click on Speakers and select the Advanced tab. Set your default format to 16 Bit, 44100 Hz (CD-Quality). this worked for quiet a few ppl.


Cod 4 Modern Warfare error :O - Tech Support Forum (http://www.techsupportforum.com/gaming-forum/pc-gaming-support/423697-cod-4-modern-warfare-error-o.html)

Probeer eens of dat helpt.

Iulian7236
30 juli 2010, 18:06
Werkt niet :(

Yvezzke
30 juli 2010, 19:16
http://www.9lives.be/forum/call-duty-series/735447-couldnt-load-shadow.html

Me dunkt is zen copy dus NIET legaal.

Iulian7236
30 juli 2010, 21:43
WEL LEGAAL! :doh:

Darkie
31 juli 2010, 01:30
jfgi

pc specs?
al proberen reinstallen?
etc...?

Iulian7236
1 augustus 2010, 13:59
Heb al eens gereinstalld, werkt niet.
Specs zijn ok, had het vroeger al eens gespeeld. (DELL xps m1530)

Iulian7236
6 augustus 2010, 09:17
Weet iemand nog iets??

Negative
6 augustus 2010, 10:35
Ja , de legale versie aanschaffen.

YouGotPownd
8 augustus 2010, 15:05
Tis nog maar 30 - 40 euro voor cod4. Dus koop een echte!

Iulian7236
8 augustus 2010, 15:07
Wat word ik hier weer goed geholpen:tongue:

Yvezzke
9 augustus 2010, 18:39
Wat wilt ge nu eingelijk?Dat ge een error kunt oplossen die in een pirate versie aanwezig is, en in een winkel versie(wss) niet?Dan is voor mij de oplosing voordehandliggend.