PDA

Volledige versie bekijken : CoD:WaW Installatie cod5 mislukt



SwagYolo
28 juni 2010, 19:46
hey iedereen,

nu dat de vakantie eraan komt, krijg ik weer zin om wat zombies af te knallen en wat te levelen op cod5

Maar tijdens de installatie krijg ik dit:

http://i47.tinypic.com/a4ar8y.png

als ik dan op 1 van deze opties druk, gaat de loader niet vooruit en geeft hij dit weer na een minuut ofzo.

Weet iemand wat ik moet doen?

Alvast bedankt, shiche

MrZodiac
28 juni 2010, 20:56
is de cd wel in orde? Geen krassen of vuil?

SwagYolo
28 juni 2010, 22:15
Er staat 1 klein krasje op

edit: is er geen manier om alleen de sp of mp te installeren?
Dan heb ik die fout misschien niet meer.

de Waaslandwolf
28 juni 2010, 23:56
edit: is er geen manier om alleen de sp of mp te installeren?
Dan heb ik die fout misschien niet meer.
Het zou me vreemd lijken.

In ieder geval, al geprobeerd aan iemand die je kent en die het spel heeft het bestand in kwestie door te sturen en dan zelf manueel in de juiste map te plaatsen? Ik heb al een paar keer op die manier zo'n problemen kunnen omzeilen.

MrZodiac
29 juni 2010, 09:33
Of je cd laten herstellen bij Game Mania.

Je kan ook altijd de dvd image downloaden en jouw key gebruiken (is niks illegaal aan trouwens zolang je je eigen key gebruikt)

SwagYolo
29 juni 2010, 12:40
Op torrent site's bedoel je?

Ik heb daar eens gekeken en er zijn daar bestanden van 6GB.
Dat gaat toch redelijk lang duren denk ik, of valt het mee?

MrZodiac
29 juni 2010, 14:15
Op torrent site's bedoel je?

Ik heb daar eens gekeken en er zijn daar bestanden van 6GB.
Dat gaat toch redelijk lang duren denk ik, of valt het mee?

Waar je het haalt maakt niet echt uit hé, je kan ook altijd een kopie vragen aan iemand die het spel ook heeft.

Maar in elk geval is het perfect legaal een backup kopie te bezitten van een spel waar je voor betaald hebt.

Als het een klein krasje is, is dat ook te herstellen in de GM. dacht dat dit ongeveer 5 euro kost.

Darkie
30 juni 2010, 22:39
Kost idd €5 bij GM

SwagYolo
12 juli 2010, 22:19
ik heb dus een dvd image gedownload

welke patches moet ik nu allemaal downloaden?
toch niet allemaal hoop ik?

elalexandro
13 juli 2010, 15:00
ik heb het probleem ook een keer gehad, toen ik het de eerste keer installeerde.
Na een dag of 2 probeer ik weer en no message dus...

dan denk je eindelijk kan ik spelen, toch niet!!
ik moet die patches manueel installeren!

kan mij iemand daarbij helpen?

SwagYolo
19 juli 2010, 19:26
Mijn probleem is dus opgelost nu

@elalexandro; Ik heb alle patches vanaf 1.2 gedownload, misschien werkt het bij u ook :)