PDA

Volledige versie bekijken : CoD:MW2 Problem !?



JVC
18 juni 2010, 22:22
Hallo iedereen,

Ik speel cod 6 nu al een half jaartje, nooit heb ik er probleem mee gehad.
Tot gistere... Ik ging een gewoon DM game spele. Mijn Classnames waren allemaal veranderd in CORRUPTED !!! (allemaal in een verschillende kleur).
Ik koos gewoon mijn class met andere naam en wilde beginne te spelen. Maar dat ging niet vlot (zie filmpje)

Ook heb ik wat screenshots genomen van mijn classes, hier kan je zien dat het gewoon niet klopt. bv. ik kan al met een heartbeatcensor spelen en niet met een silencer. Ook heb ik een screenshot genomen van mijn barrack! Gewoon verschrikkelijk

Cod problem - Xfire Video (http://www.xfire.com/video/2e21d4/) --> Filmpje
jeroenvancleef's Screenshots - Xfire (http://www.xfire.com/profile/jeroenvancleef/screenshots/?view#99419358) --> foto van class
jeroenvancleef's Screenshots - Xfire (http://www.xfire.com/profile/jeroenvancleef/screenshots/?view#99419366) --> barrack overzicht

Nooit heb ik hacks of cheats gebruikt.
Heeft er iemand dit probleem ookal gehad? (heb al gezocht op het internet maar zonder resultaat). Is er een oplossing voor?

Heb COD 6 al af mijn pc gegooit en geherinstalleerd maar het probleem blijf hetzelfde. Ook heb ik met een vriend zijn steam acc op mijn pc geprobeerd en hij had dan het probleem ook en als ik een killcam bekijk is het beeld normaal.

Alvast bedankt,

JVC

Homer`
19 juni 2010, 16:37
Zal probleempje zijn met steam/IWnet, hebwat geduld en da's terug weg.

JVC
19 juni 2010, 17:59
Oké dat verwacht ik al maar heb het ook al op het internet gezocht en geen resultaat. Heeft iemand dit ook al gehad?

shadow145
29 juni 2010, 19:01
Oké dat verwacht ik al maar heb het ook al op het internet gezocht en geen resultaat. Heeft iemand dit ook al gehad?
Hallo JVC,

Ik heb het zelfde probleem als jou , dat ipv class 1 CORRUPTED staat en mijn beeld loopt ook niet echt lekker tijdens het spelen.

Heb jij al iets er tegen gevonden?
Alvast bedankt

Shadow145