PDA

Volledige versie bekijken : CoD:MW2 NAT Strickt



Generation Kill
25 maart 2010, 12:34
Zoals velen hebbne, heb ik ook en strickt NAT.
Ik heb al wat lopen doen met die config in de router maar ik krijg et niet voor elkaar.

Het is een ZyXEL P-2602R-D1A als dat nog wat uitmaakt met type.

Ik zou graag een soort van ga naar> dan naar> tut krijgen.

Vergeef me als deze fout staat of er al zo'n topic bestaat.
Als die er is zeg dan niet 'weer zo'n topic' maar geef dan de link ;)

u4ea
25 maart 2010, 15:48
heb daar ook achter zitten zoeken bij mij ma blijkbaar geeft da 0 verschil bij mij, in tegenstelling, word er nu meer afgesmeten.

+ nadat ik met router zitte klooien heb gebeurde er niets, tot ineens op een willekeurige dag NAT op open stond. Zou niet weten hoe ik het gedaan heb

Yvezzke
26 maart 2010, 09:30
Zoek eens deftig op PortForward.com - Port Forwarding Guides Listed by Manufacturer and Model (http://www.portforward.com) dit heeft mij ook geholpen.

Generation Kill
30 maart 2010, 23:55
Ik heb gekeken.
ik heb dus dat port forwording gedaan.
Doe ik die test met die download van hun en hij zegt dan gewoon open.
ALs ik in-game ga zegt hij nog steeds strickt

Yvezzke
31 maart 2010, 11:16
Heb je een statisch lan-ip aangemaakt zoals voorgesteld op die site?

Generation Kill
2 april 2010, 21:08
Heb je een statisch lan-ip aangemaakt zoals voorgesteld op die site?

als je bedoelt bij eigenschappen instellen en op de router zn profiel ding maken dan wel ja