PDA

Volledige versie bekijken : CoD2 fpsdrops ...



Cold3rk3
24 januari 2010, 15:00
Yo,

Men cod2 draait de laatste tijd niet echt goed meer. :\
Als ik ingame ga heb ik 125 fps maardan na een tijd dropt ie naar 104 fps.
Dan terug naar 125 weer na 104, enz..

Ik weet niet echt wat het probleem is :s

Mijn systeem:
p4 3,2 ghz
1 gb ram
hd4850

heb al is uninstall gedaan, helpt niet echt.

Biglia05
24 januari 2010, 15:02
:wtf: 104fps

Cold3rk3
24 januari 2010, 15:19
ja 100 101 102 103 103 fps dan blijft die daar effkes en dan terug naar 125 :S

tynoesj
24 januari 2010, 16:13
Spyware, achtergrondprogrammas, eens defragmenteren...

DreaDNoughT
24 januari 2010, 17:18
Ja van 100 FPS heb je nietveel last om deftig te spelen he :D

Cold3rk3
24 januari 2010, 17:39
avg virus al volledige laten scannen en niets gevonden
ccleaner al geprobeerd
nog andere goeie spyware programma's?

achtergrondprogramma's = ispmonitor, xfire, ts3, t'is dan ook al >_>

defragmenteren moetk nog is proberen ^^

en @ Xodiac
Ooit al is met een garand vloeiend geschoten met fps drops?

Maeglin
24 januari 2010, 19:05
een vraagje werkt u monitor op 125Hz ?!
normaal is het 60 en dus zie je toch maar 60fps op het beeld ook al zegt de FPS meter 125 of 100 of what ever.
en niet zeggen van ja maar v sync staat uit ... u monitor kan toch niet meer geven (v sync aan of uit).

dus waarom zorgen maken daarover.
en die paar fps drops... zoals andere hier al zeggen defrag of eens spyware scan doen.

CoBalT
24 januari 2010, 19:26
ge zoekt gewoon iets om et op te steke...
ma in feite suckt ge gewoon xD

Cold3rk3
24 januari 2010, 19:38
een vraagje werkt u monitor op 125Hz ?!
normaal is het 60 en dus zie je toch maar 60fps op het beeld ook al zegt de FPS meter 125 of 100 of what ever.
en niet zeggen van ja maar v sync staat uit ... u monitor kan toch niet meer geven (v sync aan of uit).

dus waarom zorgen maken daarover.
en die paar fps drops... zoals andere hier al zeggen defrag of eens spyware scan doen.

speel is com_maxfps 40 & com_maxfps 125 je voelt het verschil wel ;).
En ik heb het hier niet over de hoogte van mijn fps, ik heb het over de drops.
als ik men fps cap op 150 dan daalt ie naar 120. Als ik hem cap naar 125 daalt ie naar 100. Van 85 naar 65 etc ...

Maeglin
24 januari 2010, 23:28
40 of 125 ik denk niet dat je veel verschil gaat zien, rede is omdat 27-30 fps vloeiend is (Vb: een film)
ma ik had het niet op 40 fps e maar op de 60max die u monitor maar kan weergeven ... alles meer dan wat u monitor kan weergeven kan je gewoon weg geen verschil zien omdat je maar 60fps ziet!! DUS u 125 naar 100 drop zal nog steeds geen verschil geven omdat je nog altijd maar 60fps ziet (monitor limiet)
en de rede van de drop is 99% defragmentatie enof 1% Spyware

u4ea
24 januari 2010, 23:52
edit: nvm had voorlaatste bericht niet gelezen

Cold3rk3
25 januari 2010, 00:03
40 of 125 ik denk niet dat je veel verschil gaat zien, rede is omdat 27-30 fps vloeiend is (Vb: een film)
ma ik had het niet op 40 fps e maar op de 60max die u monitor maar kan weergeven ... alles meer dan wat u monitor kan weergeven kan je gewoon weg geen verschil zien omdat je maar 60fps ziet!! DUS u 125 naar 100 drop zal nog steeds geen verschil geven omdat je nog altijd maar 60fps ziet (monitor limiet)
en de rede van de drop is 99% defragmentatie enof 1% Spyware

Ik weet de technische uitleg daar niet achter, maar je voelt/ziet wel degelijk een verschil tussen constante fps & dropped fps. Of tussen lage fps & hoge fps, en dat kunnen anderen zeker bevestigen.

Heb juist men C & D schijf gedefragmenteert nu is em bezig met spyware te controleren en totnogtoe nog niets gevonden.

Maeglin
25 januari 2010, 00:45
jaja ok ik betwist niet dat een lage frame rate niet opvalt tegen over een hoge ! maar daar gaat het niet om eh gaat hier om frames boven de 60!
aan u uitleg te lezen is het als of je game slechter werkt op 104 fps dan op 125fps, ik geef gewoon aan dat je daar geen verschil kunt van hebben omdat u monitor maar 60fps weergeeft!
dat je zorgen maakt kan ik ook inkomen als je altijd op 125 zat en nu ineens minder, moet er wil iets veranderd zijn!

kan zowel stof in de GPU koeler zijn die u GPU warmer maakt en zo wat prestatie verlies geeft als defragmentatie van u HD's ... zijn zoveel dingen die het kunnen zijn!

Cold3rk3
25 januari 2010, 12:14
kan zowel stof in de GPU koeler zijn die u GPU warmer maakt en zo wat prestatie verlies geeft als defragmentatie van u HD's ... zijn zoveel dingen die het kunnen zijn!

die zoveel dingen moet ik dus te weten te komen

tynoesj
25 januari 2010, 13:33
Download eens speedfan, en check een je temperaturen nadat je een half uurtje gespeeld hebt :)

Maeglin
25 januari 2010, 13:39
MSI afterburner als je een NVidia hebt, persoonlijk vind ik dat een goed tool om alles te zien over u GPU !

u4ea
25 januari 2010, 18:07
jaja ok ik betwist niet dat een lage frame rate niet opvalt tegen over een hoge ! maar daar gaat het niet om eh gaat hier om frames boven de 60!
aan u uitleg te lezen is het als of je game slechter werkt op 104 fps dan op 125fps, ik geef gewoon aan dat je daar geen verschil kunt van hebben omdat u monitor maar 60fps weergeeft!
dat je zorgen maakt kan ik ook inkomen als je altijd op 125 zat en nu ineens minder, moet er wil iets veranderd zijn!

kan zowel stof in de GPU koeler zijn die u GPU warmer maakt en zo wat prestatie verlies geeft als defragmentatie van u HD's ... zijn zoveel dingen die het kunnen zijn!
dacht ik ook maar in een latere post staat dat het probleem de 104fps niet is maar dat het altijd ineens dropt,wa denk ik wel voelbaar is.
want bij mij is in sommige spellen 30fps wel speelbaar, maar als het van 60 naar 30zakt en terug naar boven schiet wel irritant

Cold3rk3
7 februari 2010, 14:03
Ik ben terug van snowboard vakantie maar het probleem is uiteraard gebleven.
speedfan geeft een temperatuur rond de 50 aan, niets abnormaals denk ik.

Iemand nog tips/tricks/help/..?

tynoesj
7 februari 2010, 21:54
Al gedefragmenteerd?

Cold3rk3
7 februari 2010, 22:29
defragmentatie hebk ook al gedaan, niet geholpen

morgen is al het stof eruit blazen, dno of dat helpt.

Maeglin
7 februari 2010, 23:39
Spyware, achtergrondprogrammas, eens defragmenteren...


Al gedefragmenteerd?

hehe je valt in herhaling man! ... raadselachtig zijn probleem is, eens alle testen doen die er zijn moet hij doen.

- HD's testen (zelfs op slechte sectors)
- RAMs testen
- CPU load test
- GPU load test

Cold3rk3
8 februari 2010, 14:55
En hoe test ik al die dingen?
En via welk programma kan ik zien wat er allemaal in mijn pc zit (merk,..) want ik weet dat allemaal niet ;O

tynoesj
8 februari 2010, 15:32
Met everest kan je dat zien.

Hoe je die zaken kan testen weet ik zelf ook niet.