PDA

Volledige versie bekijken : CoD:MW2 ingame LAG



pienjo`
7 december 2009, 21:06
Hoi,

ik heb mij zonet cod mw2 aangeschaft, alles loopt zeer goed maar er is echter wel 1 heel groot probleem.

online lag ik enorm hard.. de lag is ook heel lastig meestal wordt ik erdoor gekilled :(

ik speel af en toe Quakelive online en daarmee heb ik geen lagproblemen..

weet iemand hoe dit komt? ik heb de indruk dat andere spelers hier geen last van hebben.

ZyphO
7 december 2009, 21:17
komt vermoedelijk door de host.

Speel wat andere matches en zie of het eventueel betert.

pienjo`
8 december 2009, 17:12
nope is overal zo..

Devilcrafter
8 december 2009, 17:18
draadloos? Mw2 blijkt nog wat bandbreedte in te nemen :P
(had ik ook probs mee nu ligt er een kabel door het huis)

Audiosonic
8 december 2009, 21:00
Omfg, sinds 2 dagen krijg ik na 30 sec spelen altijd een 'Server connection timeout' :/

De SkeEvN
8 december 2009, 22:02
als je OVERAL lag hebt ligt het aan jou :)

xDERP
9 december 2009, 00:57
als je OVERAL lag hebt ligt het aan jou :)

bedankt voor je bijdrage

Darkie
9 december 2009, 21:23
Geen problemen als je Single Player speelt? (MW2 dan)
Quakelive neemt niet veel bandbreedte dus daarom zou het kunnen dat er weinig lag is hierbij
MW2 is hoger doordat het ook niet dedicated loopt, dus stel dat je host bent heb je hogere uploadsnelheid nodig
Zeker dat alle programma's afliggen die veel geheugen / processortijd nemen
Antivirus niet laten scannen, geen andere programma's die op background draaien ...

Geef anders eens meer informatie over de pc waarmee je het speelt...

Darkie

u4ea
9 december 2009, 22:38
ik heb da precies ook wel regelmatig.
begint wel irritant te worden ,bij iedereen staan nochtans +-4 groene balkjes.
in begin had ik da bijna nooit ,nu ook als ik ne spec-ops host of ne multiplayer match.
in begin was dit niet.

white-hat
14 december 2009, 17:16
mja, die groene balkjes vertelen helemaal niks,das weer zo'n stunt die ons probeert wijs te maken hoe goed de service wel is,

heb soms ook wel problemen bij bepaalde hosts,maar dan zoek ik direct iets anders.

Hoder
14 december 2009, 17:57
Ok, voor al degenen die willen weten hoeveel ping ze eigenlijk precies hebben:

ga naar

/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players en open config_mp.cfg met kladblok/word whatever.

en verander deze dingen:

seta cg_ScoresPing_Interval "20"
seta cg_ScoresPing_MaxBars "10"

Dit gaat U tenminste een degelijk idee geven hoeveel je effective ping is (1 balkske is dus 200ms of meer) en ge kunt zo duidelijk zien wie host is.

Om het nog wat erger te maken, zet pinginterval op 10 en zie hoe je op 75% van de servers met 1 balkske rondloopt ...

white-hat
15 december 2009, 12:19
Ok, voor al degenen die willen weten hoeveel ping ze eigenlijk precies hebben:

ga naar

/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players en open config_mp.cfg met kladblok/word whatever.

en verander deze dingen:

seta cg_ScoresPing_Interval "20"
seta cg_ScoresPing_MaxBars "10"

Dit gaat U tenminste een degelijk idee geven hoeveel je effective ping is (1 balkske is dus 200ms of meer) en ge kunt zo duidelijk zien wie host is.

Om het nog wat erger te maken, zet pinginterval op 10 en zie hoe je op 75% van de servers met 1 balkske rondloopt ...

super!!

H1tmax
22 december 2009, 20:37
Ik heb ook al wel wat lag gehad ingame maar dan lag het aan de host.
Kijk of u virusscanner nog aan staat of misschien ligt het gewoon aan uw internet speed.
Als je draadloos werkt kan het zijn dat de speed heel laag ligt.

Darkie
22 december 2009, 21:30
En ook hier, gelieve niet alles te herhalen wat al werd gezegd

Ty