PDA

Volledige versie bekijken : Audio Opnemen van Gramofoonplaten



Meaglor
4 december 2009, 17:05
Goeie middag 9lives,

Ik ben nieuw op dit forum en dus niet zeker of ik deze thread wel op de juiste plaats heb gezet.

Ik vroeg mij af of het mogelijk is om via een dvd-recorder met Hd een grammofoonplaat op te nemen als ik de out signalen van mijn versterker naar de "in" van mijn dvd-recorder verbind.

Volgens mij moet ik dan een bestand krijgen met zwart beeld en het ingevoerde geluid. Maar als ik dit probeer lukt dit niet. Weet iemand of ik fouten maak en of dit ├╝berhaupt wel mogelijk is.

Dank voor uw hulp,
Mvg Meaglor.

DaMob
4 december 2009, 17:20
Vraag het eens in het music-forum, vind je redelijk bovenaan

eldec
4 december 2009, 17:46
en als je nu eens de versterker met de pc verbindt via een line in kabel, en dan opneemt in Audacity?

Exit
4 december 2009, 18:25
dat gaat ja, als ge bij opnemen de juiste ingang kiest natuurlijk ...
dus recorden van line-in av of aux (ofzo) ipv tuner