PDA

Volledige versie bekijken : hoe hd-ready tv op 1080P krijgen?



gracjan
27 oktober 2009, 11:54
yuu,
eerst en vooral wil k zeggen dat ik denk dat dit verkeerd staat, maar waar moet het dan staan? ;p

dus ik heb een hd-ready tv van LG.
er plakt zo een plakkerke op de tv en daar staat : 1080P Input
hoe krijg ik die 1080P op mijn hd-ready tv?
Dit wil ik hebben om BLU-RAY op te kunnen kijken!!!

Blackend
27 oktober 2009, 12:15
Full HD of HD Ready. Wat is het verschil? Hier de complete uitleg! (http://www.plasma-discounter.nl/artikel-1fullhdofhdready.htm)

gracjan
27 oktober 2009, 12:32
Full HD of HD Ready. Wat is het verschil? Hier de complete uitleg! (http://www.plasma-discounter.nl/artikel-1fullhdofhdready.htm)

hier staat toch nergens hoe ik dat kan krijgen? s:

sink
27 oktober 2009, 12:42
hoe krijg ik die 1080P op mijn hd-ready tv?

dat zal u nooit lukken

hd-ready is geen 1080p, wilt ge bluray, koop een full hd tv

Affinity
27 oktober 2009, 12:43
voor zover ik weet past uw tv hem automatisch aan ...

als ge vb PS3 spel speelt dat geschikt is voor 720P gaat uw TV aanpassen naar 720P ... Als ge een PS3 game hebt voor 1080P (= FULL HD, lees: elke 'Full HD' is automatisch ook een HD-ready), en uw TV ondersteunt 1080P, gaat hij automatisch op 1080P afspelen.

Hebt ge een HD-ready (GEEN Full HD) TV dan gaat hij op 1080i of 720P spelen ipv 1080P.



dat zal u nooit lukken

hd-ready is geen 1080p, wilt ge bluray, koop een full hd tv

Op zijn tv plakt er een klevertje dat zegt 1080P input, dus moet het zijn dat het wel een Full HD is.. Dat staat niet altijd zo op de TV vermeldt, soms zeggen ze gewoon HD Ready op de klevertjes terwijl de TV zelf wel degelijk FULL Hd is

TeOtWaWkI
27 oktober 2009, 12:52
Het zal u idd niet lukken om er 1080p uit te krijgen
Die ''1080p input'' betekent dat je tv een bron aankan die in 1080p is maar je weergave(output) zal max 1080i zijn

bloodywolf
27 oktober 2009, 23:15
We hebben hier ne Peperdure TV van Phillips staan, die is "HD ready" maar geen HD input slotteke, da was krom.

Maar normaal, als ge ne HD kabel input hebt, dan kunde ge normaal zonder problemen uwe 1080p automatisch activeren mits het beeld van deze kwaliteit is.