PDA

Volledige versie bekijken : Software probleempje - saints row 2 installatie



eutheneu
26 juli 2009, 22:24
heb onlangs nieuwe pc gekocht en ng een redelijke goeie dus ik koop saints row 2 en installeerd het.
op moment van installatie ( int begin bij steam installatie) geeft hij een foutmelding: fout 1327 ongeldig schijfstation D:/

beetje info: krijg hem ook bij installatie printer
heb 2 harde schijven data C:/ en system H:/

weet iemand een oplossing?

TiZon
27 juli 2009, 09:24
Heeft de letter 'D' een betekenis op je systeem?
CD-Drive ofzo?

Misschien nog handig om te lezen:
http://support.microsoft.com/kb/327763

eutheneu
27 juli 2009, 18:30
Heeft de letter 'D' een betekenis op je systeem?
CD-Drive ofzo?

Misschien nog handig om te lezen:
You receive an "Error 1327. Invalid Drive" error message when you try to install Office 2000 (http://support.microsoft.com/kb/327763)

da is juist het probleem ik heb nergens een D staan:oink:

TiZon
27 juli 2009, 18:39
Upload eens ergens een screenshot van Start > Uitvoeren > diskmgmt.exe > OK

eutheneu
27 juli 2009, 22:18
Upload eens ergens een screenshot van Start > Uitvoeren > diskmgmt.exe > OK

http://img229.imageshack.us/img229/1902/naamlooslqn.png

wel ff zoome om te kunne leze;)

Exit
27 juli 2009, 22:23
Upload eens ergens een screenshot van Start > Uitvoeren > diskmgmt.exe > OK

niet diskmgmt.exe MAAR diskmgmt.msc !!

eutheneu
27 juli 2009, 22:37
niet diskmgmt.exe MAAR diskmgmt.msc !!

da trekt er al meer op :lol:
http://img219.imageshack.us/img219/7879/naamlooscgp.png

TiZon
28 juli 2009, 02:25
ok, zware fail van mijn kant :)

Ik denk dat hij wel eens 'D' zou hebben durven toekennen aan die ACRONIS SZ, ik neem aan dat dit een Read-only, recovery partitie is.

Post 2 op dit forum lijkt mij heel intressant voor jou:
Adobe products 1327 Invalid drive I:\ (http://www.geekstogo.com/forum/Adobe-products-1327-Invalid-drive-I-t101917.html)

eutheneu
28 juli 2009, 17:27
ok, zware fail van mijn kant :)

Ik denk dat hij wel eens 'D' zou hebben durven toekennen aan die ACRONIS SZ, ik neem aan dat dit een Read-only, recovery partitie is.

Post 2 op dit forum lijkt mij heel intressant voor jou:
Adobe products 1327 Invalid drive I:\ (http://www.geekstogo.com/forum/Adobe-products-1327-Invalid-drive-I-t101917.html)

ondrtss heb ik ook een beetje rondgekeken en ik denk eraan om mijn schijf op te splitsen maar hoe dat?

gilbereke
28 juli 2009, 19:08
ondrtss heb ik ook een beetje rondgekeken en ik denk eraan om mijn schijf op te splitsen maar hoe dat?

Ik denk als ge daar niks vanaf weet, dat ge dat beter niet doet tenzij het mogelijk is omdat te doen zonder dat ge daar zelf nog iets aan moet doen of qua onderhoud later dan.

+ ge splitst die, maar dan meot ge achteraf nog weten hoe ge er dan mee moet werken enzo...

Ikzelf heb het ook is een keer gedaan omdat ze mij ook hadden verteld dat dat allemaal beter was, maar resultaat was dat ik achteraf met zever zat en iemand speciaal moest vragen om alles terug te fixen omdat ik er uiteindelijk toch niet mee kon werken met zo'n "dubbele" schijf.

eutheneu
28 juli 2009, 19:17
Ik denk als ge daar niks vanaf weet, dat ge dat beter niet doet tenzij het mogelijk is omdat te doen zonder dat ge daar zelf nog iets aan moet doen of qua onderhoud later dan.

+ ge splitst die, maar dan meot ge achteraf nog weten hoe ge er dan mee moet werken enzo...

Ikzelf heb het ook is een keer gedaan omdat ze mij ook hadden verteld dat dat allemaal beter was, maar resultaat was dat ik achteraf met zever zat en iemand speciaal moest vragen om alles terug te fixen omdat ik er uiteindelijk toch niet mee kon werken met zo'n "dubbele" schijf.

idd ik weet er niet teveel vanaf thx for the warning weeral ne hoop miserie gespaard:p

Exit
28 juli 2009, 19:47
hd splitsen => als de hdd leeg is, partitie wissen en nieuwe (kleinere) partitie aanmaken, daarna een 2de, 3de, .... maken.

via bepaalde progs kunt ge een bestaande hdd verkleinen om een 2de partitie te maken maar ...
ook vista schijfbeheer kan het (maar zeer beperkt)

Moneuil
11 augustus 2009, 20:03
heb soortgelijke melding gekregen bij installatie SR 2 maar dan met disk K die ik niet had, bleek gewoon verkeerde taal gekozen te hebben bij installatie (nederlands) toen ik Engels koos vroeg ie netjes om serial :)