PDA

Volledige versie bekijken : Te Koop: Archos 605 WIFI



Splackavellie85
10 juni 2009, 11:37
In goede staat. Beschermfolie zit nog op het scherm, dus krasvrij. Verder compleet in doos.

Foto's:
http://images.kapaza.com/photoslarge/18300000/18315974.jpg
http://images.kapaza.com/photoslarge/18300000/18315974_2.jpg
http://images.kapaza.com/photoslarge/18300000/18315974_3.jpg

Njula
10 juni 2009, 14:08
meer informatie?
waar aangekocht, reden van verkoop, hoeveel gb?,...
mss ook minimumprijs en meeneemprijs?
heb sterke intresse!

Splackavellie85
10 juni 2009, 14:14
Ik verkoop hem omdat ik een iPhone wil, die ik dan als voornaamste mediaspeler ga gebruiken, dus dan wordt deze overbodig, en het geld voegt mooi toe aan mijn budget daarvoor. Speler heeft 20gb.

Bied maar wat :)

masterfrog
10 juni 2009, 18:04
hoelang gaat de batterij mee?
Wat meer info aub.

Splackavellie85
10 juni 2009, 19:53
De batterij gaat met video ongeveer 5 รก 6 uur mee. Als ik twee films kijk, heb ik nog ongeveer een derde over. Met muziek haalt hij de 18-20 uur wel. Kan hem ruim een week gebruiken voor ik hem weer moet opladen.

masterfrog
10 juni 2009, 20:09
En hoe zit dat met plug ins enzo.
Voelt ie stevig aan volgen jouw?

Splackavellie85
10 juni 2009, 22:22
Die plug ins vind ik zelf eigenlijk een beetje onzin. Dan kun je ook DVD-bestanden afspelen, maar een goede DivX is net zo mooi en neemt minder ruimte in beslag.

De speler zelf voelt, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld een iPod Touch, heel robuust aan, en heeft een veel mooier scherm.

Bieden maar mensen :)

Njula
11 juni 2009, 14:12
enige krassen op de achterkant ?
kan je verzenden via taxi post secure ?
geen enkel idee van wat je er nog van wilt ?

Splackavellie85
11 juni 2009, 19:49
Achterkant is krasvrij. Verzekerd verzenden is geen probleem. Ik zie 16GB iPod Touch's aangeboden worden voor 130-170 euro. De Archos heeft betere specificaties en 4GB meer geheugen, dus vind ik 150 euro wel netjes.

WTFMAN
11 juni 2009, 19:53
Achterkant is krasvrij. Verzekerd verzenden is geen probleem. Ik zie 16GB iPod Touch's aangeboden worden voor 130-170 euro. De Archos heeft betere specificaties en 4GB meer geheugen, dus vind ik 150 euro wel netjes.

LOL wat een vergelijking ... Mijn 5jaar oude VW Full option heeft een 2liter diesel ... ik zie 5jarige BMW 520D met standaard uitrusting weggaan aan 20 000euro , dan zal mijn VW ook 20 000euro waard zijn ... :p

Harde realiteit is dat Archos , alhoewel da een goeie merk is , zeer snel daalt in marktwaarde ... net zoals de Cowon , die superieur is op basis van geluid tov iPod ...

Splackavellie85
11 juni 2009, 20:06
Kan zijn, maar bij de Mediamarkt in almere kost deze zelfde archos nog steeds 269 euro. Bovendien is dat niet echt een realistische vergelijking.

WTFMAN
11 juni 2009, 20:16
Kan zijn, maar bij de Mediamarkt in almere kost deze zelfde archos nog steeds 269 euro. Bovendien is dat niet echt een realistische vergelijking.

Kan zijn maar mensen kopen liever een ipod terwijl de archos toch evengoed is :) Maar tis gwn om u te helpen e , die prijs van 150euro is wel ok denk ik ...

Splackavellie85
11 juni 2009, 20:29
Tsja.. die mensen heb je inderdaad. Ik vind de Archos zelf stukken beter, maar de geilheidsfactor van iPod is voor sommige mensen erg belangrijk.

Splackavellie85
12 juni 2009, 13:31
Iemand nog interesse?

Splackavellie85
12 juni 2009, 20:52
Up maar weer. Bij interesse kan geboden worden:)

Splackavellie85
14 juni 2009, 13:53
Het is een richtprijs mensen, bieden staat vrij en sta open :)

Splackavellie85
16 juni 2009, 12:59
vraagprijs = 125 euro

Splackavellie85
19 juni 2009, 00:44
Eerst zoveel interesse, en nu reageert opeens niemand meer.. Hoe kan dat nou?

Che Guevara
20 juni 2009, 17:17
vraagprijs = 125 euro

kibo
20 juni 2009, 18:44
vraagprijs = 125 euro


Iemand nog interesse?


Up maar weer. Bij interesse kan geboden worden:)


Het is een richtprijs mensen, bieden staat vrij en sta open :)


Eerst zoveel interesse, en nu reageert opeens niemand meer.. Hoe kan dat nou?

Max 3 ups toegestaan dus bij deze closed !
extra info wordt ook als up bekeken ,je kan gerust de dit functie gebuiken.

Nu minstens 3 dagen wachten alvorens een nieuwe thread aan te maken !