PDA

Volledige versie bekijken : CoD:MW iw3mp.exe werkt niet meer..



gStar
4 mei 2009, 18:22
goedenamiddag ,

Kheb dus vandaag COD4 gekocht voor op mijn pc.

Ik install cod4 , wil het spelen en er komt een kadertje op iw3mp.exe werkt niet meer :s

how the hell :confused:


Nu patches aant downloaden , weet niet of het daardoor kan komen.

zowel SP als MP gaat niet :(

Lieje
4 mei 2009, 19:45
Microfoon inpluggen in "het roze gaatje" lost bij velen dit probleem op.

gStar
4 mei 2009, 19:51
kheb geen microfoon. :p

daarjuist keer geprobeerd zonder xfire en toen ging het.

maar schokt precies beetje als ik speel en ik kan mijn numpand niet gebruiken voor reloaden (omda ik da gewoon ben van css..) zijn die cijferkes boven de letters dak moe gebruiken..

tynoesj
4 mei 2009, 20:23
kheb geen microfoon. :p

daarjuist keer geprobeerd zonder xfire en toen ging het.
Dan weet je wat te doen als je wil spelen :)


maar schokt precies beetje als ik speel en ik kan mijn numpand niet gebruiken voor reloaden (omda ik da gewoon ben van css..) zijn die cijferkes boven de letters dak moe gebruiken..
Specs?

Numpad -> Numlock afzetten

gStar
4 mei 2009, 22:52
Dan weet je wat te doen als je wil spelen :)


Specs?

Numpad -> Numlock afzetten

specs staan in sig..