PDA

Volledige versie bekijken : OCZ 2x2GB 2RPR10664GK PC8500 Reaper



Nilos
13 oktober 2008, 11:30
Heb hier twee setjes van 2x2 GB liggen. Minimumprijs is 75 Euro per setje.

OCZ geeft levenslange garantie op deze latten, dus dat is ook mooi meegenomen.

yasin76
13 oktober 2008, 16:24
wat zijn de timings ?

conzales
13 oktober 2008, 16:28
OCZ rules ! :)
Ik had bijna ook die reapers besteld, want ze zijn ook snel en stabiel.
Maar ik heb geopteerd voor GOLD XTC PC8800 series (overkill :p).
Ik raad OCZ aan voor iedereen die deftige RAM's zoekt.

Nilos
13 oktober 2008, 20:41
wat zijn de timings ?

timings zijn 5-5-5-15 mvg

yasin76
13 oktober 2008, 20:49
samen is dat 8 ggb dan?
130 euro voor de 2 als bod

Nilos
14 oktober 2008, 09:28
Yasin, latjes kosten hier in België minimum 100€ per setje dus 130 vind ik toch wat aan de lage kant.

Nilos
15 oktober 2008, 09:24
Prijs verlaagd naar 72,5€ per setje. 140 voor beide setjes.

Ram is ook te koop gesteld op Kapaza.

Groetjes, Nils

m_t
15 oktober 2008, 17:49
Mag ik eens een link naar die latjes? Is het dit (http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition)

Nilos
15 oktober 2008, 21:01
Deze zijn het idd.

Nilos
17 oktober 2008, 09:22
Laatste en laagste bod, meeneemprijs 70 euro.

ElToro
17 oktober 2008, 10:10
Zijn het gebruikte setjes of nieuwe?
Kunnen ze eventueel getest worden?

Nilos
17 oktober 2008, 11:41
Nieuw, nog in ongeopende verpakking.

ElToro
17 oktober 2008, 11:45
Hoe verloopt de garantie?

Drez
17 oktober 2008, 15:37
Als ik tenminste op die fucking site van asus eindelijk bij m'n mobo kan controleren of ze er in passen (site is in maintanance)

als ze passen een bod van €135,-

Drez
18 oktober 2008, 12:45
het deel van die site waar ik de compatibiliteit terug kan vinden blijft precies down voor onderhoud

conzales
18 oktober 2008, 17:40
Het zou mij verwonderen dat ze PC8500 in hun lijst van compatibele stukken zetten.
Dacht dat de meeste merken maar getest hadden tot PC6400 (DDR800).
Dit wil niet zeggen dat ze niet zullen draaien, integendeel, maar gewoon dat ze zo'n geheugens niet onmiddelijk testen omdat de meeste mensen niet zo'n mooie en snelle geheugens gebruiken.

En ik koop geen Asus meer, oa. omdat ik nooit op hun site geraak voor stuurprogramma's of updates. Dus niet ongerust zijn als je niet op de ASUS site geraakt, das compleet normaal bij die mannen :tongue:.

Drez
18 oktober 2008, 17:49
oh, damn.
zal het es op hun forum vragen

conzales
18 oktober 2008, 17:51
Yep, of "google" it ;).

DoomSayerSantos
18 oktober 2008, 18:03
Als u mobo ddr2 is passen die latten daar in hee.
Als ze hun rated speed gaan doen is iets anders.

Drez
18 oktober 2008, 18:07
ja, maar das toch zonde van het geld.

en dan kan ik net zo goed nieuw een trager setje kopen en dan ben ik pakken goedkoper uit
klik (http://tweakers.net/pricewatch/cat/551?keyword=ocz+reaper&fuzzyterms=0&fuzzyterms=1&catID=&priceMin=0&priceMax=&land=all&scoreMin=0&scoreMax=5&x=0&y=0&catID=551) (die prijzen hebben niets te zien met de vraagrpijs op het forum!)
want momenteel heb ik een setje van in totaal 4gig (2x2 / OCZ Reaper HPC OCZ2RPR8004GK) in m'n pc hangen

Nilos
18 oktober 2008, 19:25
welk mobo heb je? Hier draait dat perfect op een P5Q Deluxe.

Drez
19 oktober 2008, 00:20
p5k se

Hungry®
19 oktober 2008, 01:00
uw andere thread werd zonder enige uitleg gesloten. De verkoopsthread rond de Q4_6600. Quid?
Er zou toch enige uitleg rond mogen gepost worden mijn gedacht.

Nilos
19 oktober 2008, 01:46
@Drez

Volgens mij draaien ze wel op de P5K. Breng je PC naar hier dan stoppe we ze er eens in.

@Hungry

Weet niet wat de bedoeling is van je post maar als je duidelijke vragen stelt zal ik duidelijke antwoorden geven.

Hungry®
19 oktober 2008, 02:20
@Hungry

Weet niet wat de bedoeling is van je post maar als je duidelijke vragen stelt zal ik duidelijke antwoorden geven.

http://www.9lives.be/forum/computer/602686-q6600-g0-slacr.html
is dat duidelijk? Die werd gesloten zonder enige uitleg terwijl je nog 1 cpu verkocht.

Gamer
19 oktober 2008, 03:28
Die heb ik gesloten wegens teveel ups.

Tyrael
19 oktober 2008, 10:37
Ruilen met een 2*2gb setje Gskill ram van 800mhz, en opleg van mijn kant?

Nilos
19 oktober 2008, 11:53
Ik stel voor dat je je oude setje verkoopt en koop dan mijn setje....

Tyrael
19 oktober 2008, 12:18
Wat is het verschil in performantie tussen mijn 800mhz en uw 1066mhz setje, en verbruikt deze meer van de PSU?

vincent1992
19 oktober 2008, 12:21
Meer verbruiken?
misschien 1 watt meer per latje ...
correct me if i'm wrong

Als je niet overclockt en dus alleen gamet , op internet zit
is er amper tot geen verschil tussen de 2
Als je echt die-hard wens te overclocken dan kan je best 1066 nemen.

Tyrael
19 oktober 2008, 15:50
Dacht dat er wat verschil zou zitten tussen de 2 maar ik gebruik hem idd alleen om te gamen. Setup is een P5K, E6850 @ 3ghz, 4gb ram @ 800mhz en een XFX GTX260 XXX. Dan is mijn huidig ram vast goed genoeg om mee te kunnen met de rest vh systeem?

Witte8
21 oktober 2008, 15:13
bod 70 euro voor 1 setje

Gamer
21 oktober 2008, 20:01
Ik wil even de herkomst van al je goederen weten, kan je me dit even PM-en aub ?

Bedankt.

Nilos
22 oktober 2008, 22:18
1 setje gaat naar Witte8 ander setje naar m_t maar nog niet bevestigd

m_t
24 oktober 2008, 11:39
Ik bevestig...doe me maar een PM :p