PDA

Volledige versie bekijken : Zwarte banden



Jeroen_HD
13 maart 2008, 17:26
Ik heb onlangs mijn 360 aangesloten op een gewone computermonitor.
Ik het begin wist ik nog niet af van de resolutie die je kon veranderen. Toen had ik een beetje wazig beeld, maar geen zwarte balken. NU heb ik mijn resolutie veranderd naar 1024x768. Nu heb ik veel scherper beeld, maar enkel in de games heb ik bovenaan en onderaan een zwarte balk. Dit kan soms wel lastig zijn. Iemand die weet hoe ik die wegkrijg?

Mvg,
Jeroen

kyle stich
13 maart 2008, 17:50
Zet je xbox op rechthoekig beeld...niet op breedbeeld(tenzij je scherm een breedbeeld is )en kan je dat scherm zich niet automatisch laten aanpassen aan inkomend signaal?

Jeroen_HD
13 maart 2008, 17:55
Mmh ik heb hier eens op een knopje op mijn monitor gedrukt: "auto" en nu is het precies gefixt :D het lag dus niet aan mijn instellingen.

kyle stich
13 maart 2008, 17:59
Ik heb toch echt wel de verkeerde job:doh:
:rofl::crazy::rofl:

Naradia
13 maart 2008, 18:31
lol, zwarte banden en op auto geklikt, zal wel 1 van de enige zijn die er iets grappigs in ziet maar toch LOL

kyle stich
13 maart 2008, 18:50
neen neen je bent niet de enige :lol:
Kheb al hetere vuren opgelost zo

Greets

InStInCt900
13 maart 2008, 19:49
oeveel kost da nu zon kabel da ge uw xbox op een computerscherm kunt aansluiten?

kyle stich
13 maart 2008, 20:30
2sec opzoek werk op xbox.be
http://www.xbox.com/nl-BE/hardware/catalog.aspx?st=vga&g=0&sd=2&p=1&c=10

Jeroen_HD
14 maart 2008, 13:09
heeft mij 12 euro gekost.

Maar precies is het probleem nog ni opgelost. Bij graw2 heb ik geen banden en bij saints row wel, bij gow wss ook.

kyle stich
14 maart 2008, 19:09
Heb je al eens gekeken naar je breedbeeld/vierkant beeld instellingen?

Jeroen_HD
14 maart 2008, 20:46
staat op standaard.

kyle stich
14 maart 2008, 21:36
gebruik je toevallig niet PAL games?
conversie van NTFS of NTSC kan wel eens zwarte banden geven...

BTW: Telkens als je een nieuwe game inlaad (nieuw signaal) moet je terug op die auto knop drukken...xb UI is een andere resolutie dan een game.

hey69
15 maart 2008, 00:04
door op auto te drukken stretched uw monitor gewoon het beeld.
Het probleem zit iets dieper. Default zijn de games van zn eigen al 1280x720 gerendered door de xbox. Als ge met een NIET breedbeeld scherm zit, dan zal er balken boven en onder zijn om het breedbeeldaspect ratio intact te houden.
SOMMIGE games, herkennen uw scherm type (bijvoorbeeld, gewoon niet breedbeeld scherm, 1024 op 1024 ) en die laten perfect zien op die resolutie OMDAT DE PROGRAMMEURS VAN DAT SPEL ZO ondersteunen.
En soms loopt het mis, bijvoorbeeld, Project gotham 3! Speel je dat op een gewoon pc scherm, dan is je beeld scheefgetrokken :D ...

Dus zo zie je maar, soms neem je het er gewoon bij. En als je goed wilt zitten, breedbeeld scherm aanschaffen en alles op 720P zetten

Jeroen_HD
15 maart 2008, 11:54
Dat zal ik dan ook doen ^^
Bedankt voor de goede uitleg Hey69