PDA

Volledige versie bekijken : traktor 3 probs



seurinck
13 december 2007, 18:32
hey ik heb net traktor 3 in mijn bezit !

nu wil ik mixen :p logish :p

maare de instellingen kloppen niet

ik mix met hoofdtelefoon en laat de eind muziek zal ik zeggen door de boxen komen !

kan iemand me helpen ?

Carnage
14 december 2007, 14:56
kanalen juist zetten?
ben zelfs niet zeker of dat het wel gaat werken

ik heb den 2 nog staan:
pc gaat via 'dj-console' naar mengpaneel en zo naar stereo, dus ik kan perfect 2 kanalen zetten
kzou kijken of daje bij uw settings kunt foefelen met uw kanalen of zo

seurinck
15 december 2007, 01:07
Heb ik al allemaal geprobeert !

als ik 2 decks laat spelen dan komt er uit men boxen en hoofdtelefoon het geluid van beide decks.

dus je hoort eigenlijk gwn de overgangen van muziek door de boxen als dat maar eigenlijk door de hoofttelefoon mag komen .

kon het vroeger met men oude pc maar met de nieuwe lukt het nie meer echt !

Carnage
16 december 2007, 13:59
geluidskaart?
ik gebruik de dj-console als geluidskaart, dus deze heeft meerdere uitgangen

seurinck
16 december 2007, 14:11
had vrieger geen geluidskaart dus het ging vroeger wel

ik sloot gwn alles aan op het mobo