PDA

Volledige versie bekijken : Ual P3 Xeon 1ghz



Michiel0912
19 oktober 2007, 00:53
Ik heb hier nog een Dell PC met dual P3 Xeon 1Ghz staan, er zit maar 128Mb RIMM in en da is het dan ook. Nog ne CD-ROM speler en diskettedrive ni te vergeten. Staat dik in de weg. Mss voor ne liefhebber...

Vanaf 5€

benwake
19 oktober 2007, 01:04
Ik heb hier nog een Dell PC met dual P3 Xeon 1Ghz staan, er zit maar 128Mb RIMM in en da is het dan ook. Nog ne CD-ROM speler en diskettedrive ni te vergeten. Staat dik in de weg. Mss voor ne liefhebber...

Vanaf 5€

kan je daarvan fotoke maken ?

SuSEQ
19 oktober 2007, 08:23
Hebt ge daar een typenummer van?

Gr, SuSEQ

Zitaki
19 oktober 2007, 09:38
Vanwaar ben je? Profiel......

Kan daar een gewone SD-RAM en een IDE (PATA) schijf in of zijn daar server RAM en SCSI schijven voor nodig?

Michiel0912
20 oktober 2007, 22:22
Typenr moet ik eens nakijken en zal er dan ineens ne foto van trekken.
Gewoon PATA schijf gaat ja, SCSI schijven kan je eventueel gebruiken. Gewone SDRAM lukt niet.

Michiel0912
24 oktober 2007, 17:57
Blijkbaar kan ik hem niet meer opstarten. Mag gewoon opgehaald worden voor 5€. Misschien kan er iemand nog iets aan doen of de CPU's apart verkopen.

crazy777
24 oktober 2007, 18:08
Blijkbaar kan ik hem niet meer opstarten. Mag gewoon opgehaald worden voor 5€. Misschien kan er iemand nog iets aan doen of de CPU's apart verkopen. zelde vraag als Zitaki van waar ben je als het niet ver is geef ik 10 € en foto graag

Michiel0912
24 oktober 2007, 18:20
Gewoon PATA schijf gaat ja, SCSI schijven kan je eventueel gebruiken. Gewone SDRAM lukt niet.

http://img35.picoodle.com/img/img35/6/10/24/f_DSCN0211m_16c5b97.jpg

Link met foto.
Ik ben van Wilrijk.

crazy777
24 oktober 2007, 18:26
http://img35.picoodle.com/img/img35/6/10/24/f_DSCN0211m_16c5b97.jpg

Link met foto.
Ik ben van Wilrijk.

sorry is veel te ver ik ben van westvlaanderen

SuSEQ
24 oktober 2007, 19:14
5 EUR over here.

Typenummer staat gewoon op de voorkant.

Gr, SuSEQ

Michiel0912
25 oktober 2007, 00:01
Ja,weet ik. Ik heb gewoon nog ni gekeken. Ik kijk direct is se...

Michiel0912
25 oktober 2007, 10:48
Dell Precision 420

Michiel0912
25 oktober 2007, 11:53
Up1..

SuSEQ
25 oktober 2007, 19:16
Welke hdd's zitten erin; is alle bevestigingsmateriaal voor schijven en drives erbij?

Gr, SuSEQ

TIIMM
25 oktober 2007, 20:09
15 inclu voor mobo , cpu en ram?

Michiel0912
25 oktober 2007, 20:53
@Timmeke154 Ok, deal. Stuur maar een PM.

Huggy Bear
25 oktober 2007, 20:59
15 inclu voor mobo , cpu en ram?

Da ding nuttigt geen standaard atx psu..

En SuSEQ heeft interesse, dus nu ineens afsluiten is not done.
Ik ook trouwens..

Michiel0912
25 oktober 2007, 21:04
Waarom zou ik niet mogen afsluiten?
Er zit wel degelijk een ATX aansluiting op, te zien links op de foto...

Huggy Bear
25 oktober 2007, 21:21
Waarom zou ik niet mogen afsluiten?
Er zit wel degelijk een ATX aansluiting op, te zien links op de foto...

Ik kan mss scheef gekeken hebben, maar wat zie ik rechts onderaan dan?

Michiel0912
25 oktober 2007, 21:22
Goed gezien! Dat is een AT aansluiting. Da besta al lang zo'n systemen. Maakt ni uit, als niemand der iets mee wilt doen dump ik hem zaterdag in het containerpark.

TIIMM
25 oktober 2007, 23:41
DUs met een een atx voeding werkt da spul ni?

TIIMM
25 oktober 2007, 23:44
Nu zie ik het,

Kdenk dat mijn oude compaq server da ook gebruikt..

Ma dan kan die voeding van die compaq ni in e gewone atx case.. :s

Mja, ge moogt em hemme als ge wil huggy of suseq ;)

Bod vervalt
Wrrm zo moeilijk altij? :p

SuSEQ
25 oktober 2007, 23:52
't Is geen AT, maar eerder iets custom... Dit is dell, weet je nog? Misschien dat het mogelijk is hier een ATX PSU op aan te sluiten mits het nodige bricoleerwerk, maar dan nog past het bord niet in een standaard ATX kast.

Mijn vraag ivm het metaalwerk blijft... Hoe zit het trouwens met de plastic cover die eigenlijk over de CPU's hoort te zitten?

Gr, SuSEQ

Michiel0912
26 oktober 2007, 00:05
Da groen plastiekske ligt heb ik eruitgehaald voor de foto, het ligt er dus naast.

Michiel0912
26 oktober 2007, 00:06
Ivm metaalwerk: Ik heb die gewoon in deze staat gekregen. Meer weet ik er ook ni over.

piotke
26 oktober 2007, 22:40
5 euro !

SuSEQ
26 oktober 2007, 22:49
Ge zult moeten beter doen. ;)

Gr, SuSEQ