PDA

Volledige versie bekijken : [TK]goei QX6800 G0



blind_ripper
21 september 2007, 19:14
mag buiten wegens uit gebenched te zijn :) .
http://i3.photobucket.com/albums/y90/blind_ripper/bench1/3.65ghzstockvcore.jpg
3.65ghz op lucht met stock vcore 1.35vcore bios dus , kan nog veel beter !
de cores zijn gelijk gesolderd verschill tussen de cores scheelt max 3°C nooit meer .
komt wel zonder cooler of doos !
mag buiten voor 500€ of een E6850/Q6600 met opleg ;).
als er vragen zijn shoot , geen gezever en gezaag ;) .

Frado2005
21 september 2007, 19:50
met f actuur/garantie? Hoeveel opleg met 2 maand oude Q6600 (b3)

Massman
21 september 2007, 19:55
Onder een mach2 ging deze cpu trouwens hoger dan 4.5Ghz op een laag voltage.

Een deftige, da's zeker :)

Party
21 september 2007, 19:57
hier een 1malig gebruikte q6600 G0 en ook intresse in de oplegprijs.

blind_ripper
21 september 2007, 20:13
cpu heeft geen garantie maar er is ook niets aan dus er kan niets mis mee gaan .
minimum opleg is 300€ waarom ik reken voor een Q6600 en een E6850 nieuw prijs 265 daar neem ik 70% van das 185e dus . simpel ;)
dus begin maar al vast

Amazing_PC
21 september 2007, 20:41
Geen garantie op zo'n nieuwe processor? Dan zal het vast een ES sample zijn ;)

Troman
21 september 2007, 21:53
Geen garantie op zo'n nieuwe processor? Dan zal het vast een ES sample zijn ;)

idd ES sample, mannen reporten!

:hug:

phixiuZ
21 september 2007, 21:58
idd ES sample, mannen reporten!

:hug:

:ironic:

Als ge dat weet, moet ge dat hier ook niet verkopen eh...

Troman
21 september 2007, 22:02
:ironic:

Als ge dat weet, moet ge dat hier ook niet verkopen eh...

Trutje ik was ironisch bezig :);)

blind_ripper
21 september 2007, 22:16
:ironic:

Als ge dat weet, moet ge dat hier ook niet verkopen eh...


Geen garantie op zo'n nieuwe processor? Dan zal het vast een ES sample zijn ;)
waar zeg ik dat het ES is ? en zo een comment moogt ge laten bijde repport aan jullie been wegens overbodig onzin !

@ steven braaf zijn he :p

Frado2005
21 september 2007, 22:25
ma blind ,waarom staat er dan bij cpuz screen ES erbij?

Warwickbass
21 september 2007, 22:26
interresse in een X3220 B3 ? met wat opleg uiteraard

Massman
21 september 2007, 22:40
ma blind ,waarom staat er dan bij cpuz screen ES erbij?

Enorm Snel :hug:

blind_ripper
21 september 2007, 22:47
kijk bende kinders waarom altijd een mens zen thread verzeiken door te neuken over ES ofzo als ik niets zeg so be it .
in de screen staat het dat het ES is dus zaag er niet over , als ge dan geen intresse hebt hou uw klep dan !

Kwertie
21 september 2007, 22:49
...maar toch mag het niet en hebben ze in feite gelijk

/edit: door eerdere infractions is dat een ban van 24u geworden... :unsure:

easypanic
21 september 2007, 22:49
Dus het is een ES?

Kheb wel interesse, maar liever ééntje met garantie...