PDA

Volledige versie bekijken : Amd A64 3000+ TK - Goede oc'er



Huggy Bear
19 augustus 2007, 11:25
Ik doe mijn Winchester Amd Athlon 64 3000+ van de hand. Hij komt met boxed koeler en met de originele doos. Voor 24/7 draait dit cpu'tje perfect 2700 mhz (9*300). Maar hij kan veel hoger op betere koeling, wat hij ook deed bij easypanic. Screenshots en foto's op aanvraag.

Verzending via de post of afhaling.

Prijs: 30 euro

successor
19 augustus 2007, 18:00
€30 indien die winchester 2700mhz deed op 1.45 volt (1.5 willek nog net tolereren)

Huggy Bear
19 augustus 2007, 18:16
Jupse, dat deed ie. Zal eens achter screens zoeken.

successor
19 augustus 2007, 18:37
wanneer sluit je af , want ik zoek redelijk snel zon cpu

xackitt
19 augustus 2007, 18:42
Prijs: 30 euro

Is dat beginprijs of meeneemprijs?

Huggy Bear
19 augustus 2007, 18:55
Richtprijs
Ik sluit af als ik mijn nieuwe cpu heb. Die dag kan eigenlijk de andere dan op de post.

successor
19 augustus 2007, 20:49
wanneer heb je je nieuwe cpu besteld ? welke koeling gebruik je nu ? stock ? temps ?

ik heb namelijk waterkoeling.

Huggy Bear
19 augustus 2007, 20:57
wanneer heb je je nieuwe cpu besteld ? welke koeling gebruik je nu ? stock ? temps ?

ik heb namelijk waterkoeling.

Op waterkoeling zul je wel nog een stukje hoger raken dan ik. Ik heb hem onder een ThermalRight SLK948u zitte met een 120mm derop.
Deze cpu heeft bij easypanic 3ghz gedaan.

Huggy Bear
19 augustus 2007, 23:46
successor, ik heb deal met logi, normaal zou die perfect rond moeten zijn, maar ik hoor effe niets van hem. Hopelijk kan ik morge meer zegge..
Over temps kan ik niets deftig zegge.

Vochtig
20 augustus 2007, 00:27
Lol , Successor zegt dat hij hem vlug nodig heeft en jij regelt deals met iemand achter z'n rug en zonder iets te posten ? Is niet fair hé

successor
20 augustus 2007, 01:22
niet te snel alarmeren vochtig , ik denk zelf dat het gaat om de upgrade die hij gaat gebruiken om deze cpu te vervangen , vandaar dat hij de deze ook weg doet.

Huggy Bear
20 augustus 2007, 11:21
niet te snel alarmeren vochtig , ik denk zelf dat het gaat om de upgrade die hij gaat gebruiken om deze cpu te vervangen , vandaar dat hij de deze ook weg doet.
Volledig correct;)
Andere deal is in orde geraakt.
Ik laat dit nog heel even openstaan.

Vanavond om 22u sluit ik af.

Burny
20 augustus 2007, 12:00
Op welke Vcore haal je die 2700 mhz? 1.45 of 1.5? En wat is de max temp onder full load @ 2700 mhz?

Mvg,

Huggy Bear
20 augustus 2007, 15:39
Die 2.7 heb ik altijd met standaard vcore gedaan.

Hier een paar screens:
http://home.scarlet.be/huggybear/a64/1.JPG
http://home.scarlet.be/huggybear/a64/2.JPG
http://home.scarlet.be/huggybear/a64/3.JPG
http://home.scarlet.be/huggybear/a64/max.PNG

En een fototje:
http://home.scarlet.be/huggybear/a64/cpu.JPG

Over temps kan ik enkel zeggen dat die altijd onder de 50 bleven bij benchen.
Maar da was wel bij een hoger voltage dan die 1.45

Huggy Bear
20 augustus 2007, 18:23
Helemaal naar omhoog ermee!