PDA

Volledige versie bekijken : Ruilen: Msi ATI x1950 Pro 256 Ruilen tegen Nvidia kaartje



Analog
20 juni 2007, 19:38
hey, heb doos nog (retail) en factuur (garantie)
nooit OC'ed
maar kaart draait SC4 ni lekker (gene enkele ATI) dus zoek een nvidia kaartje
ook ni mee geknoeit en liefst ook nog onder garantie, van dezelfde sterkte om mee te ruile (evt me opleg)

groetjes

mythe
20 juni 2007, 19:53
hey, heb doos nog (retail) en factuur (garantie)
nooit OC'ed
maar kaart draait SC4 ni lekker (gene enkele ATI) dus zoek een nvidia kaartje
ook ni mee geknoeit en liefst ook nog onder garantie, van dezelfde sterkte om mee te ruile (evt me opleg)

groetjes
Potverdorie, draati da SC4 niet goed? Wat is er dan precies mis mee? Want heb dezelfde kaart, maar ging SC4 nog is herinstalleren.

Analog
20 juni 2007, 20:03
kzal ff men setup schetsen:
3500+ venice, x1950, 1gig dual chan, SB Live, NF4 neo 2
en SimCity 4 draait echt
BARSLECHT

mr da is een probleem met het spel zelf hoor, ligt ni aan de kaart per se gewoon slecht geschreven (weer een franchise da EA deels kapot heeft gemaakt)
als ge scrolled dropt uwe FPS echt gigantisch bena onspeelbaar
kheb zelfs die fix gedaan drvoor (google maar ati SC4 fix)
helpt niks...

spel draait gewoon megasloom

duploxxx
20 juni 2007, 21:05
en dit zou dan opgelost moeten zijn met een nvidia?

wacht gewoon een maand op een nieuwe driver, mogeljik zit er zelfs een fix van ati zelf. voor de rest kan uw config best wat geheugen gebruiken voor alles vlot te laten verlopen

Xtala
20 juni 2007, 21:37
@TS zker dat da perse uw graka is?
kan ook RAM, CPU zijn e

mythe
20 juni 2007, 22:06
@TS zker dat da perse uw graka is?
kan ook RAM, CPU zijn e
Nope, is wel gekende fout. Gewoon programmeer fout. Op nvidia draait het vlekkeloos als ik het teste. En heb ongeveer dezelfde config. Maar kan normaal wel opgelost worden met één of andere patch.

Ik zou gewoon even wachten en zien of er geen patch uitkomt. Of nieuwe drivers van ATI zelf.

Heb je nieuwste drivers van ATI Catalyst? De 7.5?

Analog
20 juni 2007, 22:39
spel is 4 jaar oud zou maar triestig zijn als deze config da ni kan trekke, ligt puur aan devs... maar ben int algemeen ni zo content van de drivers van ATI (speel vooral oudere games en da laat toch te wense over)

mythe
20 juni 2007, 22:43
spel is 4 jaar oud zou maar triestig zijn als deze config da ni kan trekke, ligt puur aan devs... maar ben int algemeen ni zo content van de drivers van ATI (speel vooral oudere games en da laat toch te wense over)
t'Is natuurlijk nog steeds je eigen keuze ;).
Had het even op de Double Agent, jij hebt het dus wel duidelijk over de Chaos Theory, of wat dat de derde??

Grtz

MorGo7h
23 juni 2007, 21:49
Ruilen tegen mx440? + eventuele opleg?

Guardian-X-
23 juni 2007, 23:55
Ruilen tegen mx440? + eventuele opleg?


dus zoek een nvidia kaartje
van dezelfde sterkte om mee te ruile (evt me opleg)



Denk da ge dus me een kaartje van paar generaties jonger uit de kast gaat mogen komen ;)

klapperdaz
24 juni 2007, 00:54
wa denkte van een 7300gt ?

PineMangoes
24 juni 2007, 01:03
wa denkte van een 7300gt ?

Ook 3x zo traag als een X1950pro :)

MeRLiN7777
24 juni 2007, 13:56
het is vooral processorkracht dat SC4 nodig heeft. Een betere processor zal dus betere wonderen verrichten. Dat was bij mij ook het geval.

SnOoPeR
27 juni 2007, 14:47
Ruilen met een 6800GT met Accelero X1? En desnoods wa opleg? Als em AGP is natuurlijk?

the_viper66
27 juni 2007, 15:39
Ruilen tegen een MSI Geforce 7600GS 256MB Silent?

Mvg.

the_viper66
28 juni 2007, 19:30
Leeft de ts nog? :p

Toreador
28 juni 2007, 20:52
ik heb een geforce 7800 GS te ruil liggen, ook nog in garantie.