PDA

Volledige versie bekijken : [IC] Volledige pc



Terrorist_Hell
19 juni 2007, 12:46
Case:

- + MS-Tech LC-182 noPSU zwart (budget case)
- + PowerSupply XILENCE 480W ATX (31A op 2x12V)
- + Samsung 16/48x bulk zwart Sata
- + 2x512 MB DDR/400 Corsair
- + HIS X1950Pro 256MB
- + 80GB 7200 Samsung HD080HJ 8MB SAII
- + MSI K8NGM2 Mobo
- + 939 AMD Athl64 3800+ 2.4GHz Tray
- + Xilence Heatpipe AM2

Monitor:

- + TFT 20" LG L204WT TCO03 zilver

Geluid:

- + Creative Inspire T3100 2.1

Muis + keyboard:

- + Logitech Media Keyboard zwart
- + Logitech G3 Laser Mouse
- + Corepad Eyepad muismat (Small)

-----------

Puur een interesse-check. Met deze pc kun je HL2, CS Source, Flatout 2, TR Anniversary, Hitman Blood Money, Doom 3, Far Cry, etc. zeer vlot draaien op 1680*1050 WS met AA en AF. Enkel de huidige games als Stalker, Colin Dirt, etc. zullen waarschijnlijk minder fps halen aangezien er maar 1GB RAM inzit + de graka iets te zwak is voor HDR en dergelijke (althans in deze games). HL2 Lost Coast draait prima met HDR en AA op deze resolutie. En aangezien dualcore support voor games nog in z'n babyschoenen zit, is die 3800+ nog zeer goed! Equivalent is 'n X2 4600+ in dualcore (2 x 3800+).

PC is aangekocht 4 à 5 maand geleden bij Gistron.com (Nederland), enkel de invoerapparaten zijn aangekocht bij Azerty.nl (factuur aanwezig) en het scherm bij PCMegastore (factuur aanwezig). Reden voor mogelijke verkoop is dat ik (momenteel) niet langer een pc nodig heb.

t071943
19 juni 2007, 15:32
Ik dacht dat interesse-check hier niet mag, verbeter me als ik mis ben...

Yeppe
19 juni 2007, 15:34
Richtprijske in gedachte?

Licargon
19 juni 2007, 16:17
Ik dacht dat interesse-check hier niet mag, verbeter me als ik mis ben...

Idd, staat in de regels ^^

(Dit volledig terzijde)

Terrorist_Hell
19 juni 2007, 16:18
Ik dacht dat interesse-check hier niet mag, verbeter me als ik mis ben...
Ik zie dat nergens staan in de rules.

edit: mja, staat in de algemene regels. Nuja, als ik het te koop had gezet, bestaat de kans toch altijd dat de verkoop niet doorgaat, dus maakt weinig uit.


Richtprijske in gedachte?
Rond de €750-800.

SamuraiDuo
19 juni 2007, 16:21
Ik zie dat nergens staan in de rules.


Ik wel :
http://www.9lives.be/forum/showthread.php?t=451283
Nr 17 post 2

Greetz

Terrorist_Hell
19 juni 2007, 16:31
Welja, vorm deze topic dan om tot 'n normale verkoop, maar ik behoud me dan het recht om niet te verkopen indien onverwachte (persoonlijke) omstandigheden plaatsvinden.

Willie
19 juni 2007, 17:21
Soms een foto?
Is de voeding stil?
Verkoop je den bak apart?
Is de case in perfecte staat?

Zorofroozo
19 juni 2007, 17:34
die x1950, is die agp? (ben ff te lui om je mobo te checke ^^)

Terrorist_Hell
19 juni 2007, 18:29
- Graka is PCI-e.
- Voeding is zeer stil (max. 24dB adhv C°; 12cm koeler).
- Case is in tiptop staat (geen standaard geleverde koelers)
- Liefst alles in één keer verkopen

Momenteel geen digitale camera, dus nog ff geduld. Eind van de week waarschijnlijk.

Willie
19 juni 2007, 22:48
200 EUR voor den bak

Terrorist_Hell
20 juni 2007, 08:22
200 EUR voor den bak
Dat is véél te weinig, zeker als ge weet dat die X1950Pro alleen al 'n overclockte standaard kaart (core is momenteel 635Mhz, RAM kan tot 1680Mhz) is mét kwaliteitskoeler en dus nog rond de €180 waard is. Ik vraag dus nog minstens €400 voor de case.

Kwertie
20 juni 2007, 14:53
'k Heb enkele posts verwijderd... enkel vergelijken als je gegronde bewijzen hebt, als de nieuwprijs nu eenmaal hoger ligt is het zijn recht om deze prijs te vragen :).

Willie
20 juni 2007, 19:37
Gigabyte 24ZX3 GZ-X3 BPD100 Zwart (geen voeding) - € 44,95
ATX Voeding 450W (PIV+AMD) 12mm fan - € 21,95
Samsung DVDRW SH-S183A SATA Zwart (bulk) - € 29,95
2 x Twinmos DDR2 512MB PC-800 - € 49,80
Sapphire ATI X1950 PRO 256MB (ViVo/DVI/580MHz) - € 129,00
Western Digital 80GB SATA-II 8MB 7200rpm - € 39,00
Gigabyte GA-MA69VM-S2 - € 59,95
AMD AM2 X2 Athlon 64 3800+ 1MB Box - € 79,00

Totaal : 453,60 €

Inderdaad Kwertie, het kost meer dan de vraagprijs :niceone:

Terrorist_Hell
20 juni 2007, 20:12
Gigabyte 24ZX3 GZ-X3 BPD100 Zwart (geen voeding) - € 44,95
ATX Voeding 450W (PIV+AMD) 12mm fan - € 21,95
Samsung DVDRW SH-S183A SATA Zwart (bulk) - € 29,95
2 x Twinmos DDR2 512MB PC-800 - € 49,80
Sapphire ATI X1950 PRO 256MB (ViVo/DVI/580MHz) - € 129,00
Western Digital 80GB SATA-II 8MB 7200rpm - € 39,00
Gigabyte GA-MA69VM-S2 - € 59,95
AMD AM2 X2 Athlon 64 3800+ 1MB Box - € 79,00

Totaal : 453,60 €

Inderdaad Kwertie, het kost meer dan de vraagprijs :niceone:
- Heeft die voeding genoeg Amps op de 12V rail om die X1950 aan te drijven? Er wordt minstens 25A aangeraden.
- DDR2 is goedkoper dan DDR, niet moeilijk om je argument te halen.
- Die graka is zwakker, en heeft een inferieure koeler en geen memory heatsinks. Het gaat in mijn geval dus niet om de Sapphire, maar om de HIS.
- CPU is ook inferieur (2 x 3200+ dacht ik). Dualcore wordt nog nauwelijks ondersteunt dus die 3800+ is sneller.

Mijn graka bv. wordt in België nog steeds aan €220 verkocht, in Nederland rond de €200, dus mijn vraagprijs is redelijk. Het is een duurdere variant, dat klopt, maar je krijgt er wel wat voor terug. Dat jij liever 'n Sapphire koopt (het goedkoopste van allemaal), dat is mijn zaak niet. DDR + S939 is uiteindelijk toch net iets duurder dan DDR2 + AM2, dus dat kan wel een rol spelen. DDR2 staat spotgoedkoop, maar als je de 3800+ wilt evenaren heb je toch 'n X2 4600+ nodig, en de kost nog boven de €100.

Trench
20 juni 2007, 21:29
DDR2 > DDR1 , dat DDR1 duurder is heeft nix te maken met dat het "beter" zou zijn :). En s939 is ook eruit aan het gaan, dus beter am2. En waarop baseer jij je dat een 3800+ even goed is als x2 4600+? Dat lijkt mij zo hard niet te kloppen :) maar kan mis zijn :) s939 3800+ is toch 1keer 2.4ghz, en bv een am2 4600+ is 2keer 2.4ghz
Mij lijkt dan am2 toch beter :)

Terrorist_Hell
20 juni 2007, 22:48
Als 'n programma geen dualcore ondersteunt, dan heb je niks aan dualcore. DDR is duurder, en daarmee uit. Dat ligt aan vraag/aanbod, als je er geen wilt, koop er dan geen, zo simpel is het. AM2 is gwn een verschillend socket en DDR2 is niet per definitie beter, hangt af van je FSB en snelheid van je CPU en hoe je snelheidswinst kunt boeken tov DDR.

Genoeg off-topic nu, enkel replyen op interesse!

PineMangoes
20 juni 2007, 23:51
DDR is duurder, ja, maar als je de hele config in één keer verkoopt maakt dat niet uit, aangezien een volledige AM2 config goedkoper is. Enkel bij aparte verkoop haal je dat er uit.