PDA

Volledige versie bekijken : Fraps geen geluid



128MB
28 mei 2007, 14:03
Heb search gedaan voor gelijkaardige topic en vond niks.

Dus met Fraps heb ik geen geluid als ik een filmpje maak :s
Op men oude pc had'k wel geluid met fraps en die had een onboard geluidskaart.
Deze pc (specs in sig) heeft een audigy 2.

Timmos
28 mei 2007, 15:51
Ge moet uw micro input op het hoogste zetten bij volumeregeling. Zorg dat ge zeker alles van schuifregelaars laat zien.

128MB
28 mei 2007, 21:29
Ik zie nergens micro input, moet ik gewoon microfoon opt hoogste zetten?
Is da bij opnemen of afspelen? Niet dat ik weer doof word van men microfoon wat begint te schreeuwen :D

SkIpPy_UCB
29 mei 2007, 18:22
Ja bij mij heeft dat micro gedoe nix opgelevert :(
Hebt ge geene andere advice? :)

Timmos
29 mei 2007, 19:03
Configuratiescherm > Audio & zo > Geluiden en audioapparaten > Geavanceerd > tabblad Volume > Volume > Geavanceerd > Eigenschappen > Alles aanvinken.

Nu ziet ge in het venster 'Hoofdvolume' alle eigenschappen staan. Vink ze allemaal aan zet ze eens op het hoogste (in het bijzonder de microfoons ed.).

128MB
29 mei 2007, 20:35
Er is geen tabblad volume.
Als ik klik op Geavanceerd krijg ik hetzelfde als bij VOlumeregeling rechtsonder op men taakbalk. En de vinkskes die ik zie zijn voor het DEMPEN.

Zelete
29 mei 2007, 20:38
Klik ne keer op uw luidsprekerke rechtsonder :)

Daarna opties --> eigenschappen en "opnemen" selecteren.
Dan, als je "wat men hoort" of "stereo mix" ziet staan, daar een vinkje onder zetten zodat die input geselecteerd wordt.
Dan uw game opstarten en het filmpje recorden.

128MB
30 mei 2007, 13:40
ok ;)

128MB
30 mei 2007, 15:05
Nop, nog steeds geen geluid

Zelete
30 mei 2007, 19:59
Dan weet ik het niet, sorry :)