PDA

Volledige versie bekijken : AMD-Athlon64 3500+ computer moet de deur uit!



BertG
15 mei 2007, 23:46
Te koop, 1 volledige PC met volgende specificaties:

Mobo: DFI-Lanparty UT NF4 ULTRAD
CPU: AMD-Athlon64 3500+ Venice
RAM: Croshair-Twinx 1024MB (2x512MB)
GPU: ASUS-EN6800LE HTD 256MB PCI Express 256MB

Tot hier toe waar ik nog factuur van heb (van 28/09/2005)

Case: Redelijk groot, lelijk met 400W (Tybotech) was bedoeld voor P4 (geen schroefjes nodig voor install van drives)
DVD: Sony DVD RW DRU-530A
CD: HP CD-Writer+ 9300
HD1: Seagate Baracuda 7200 (120GB) SATA
HD2: Seagate Baracuda 7200 (80GB) SATA

Daar boven op een keyboard, optical mouse en een coole Philips 17inch CRT en een bende driver cd's

Prijs is niet van supper dupper belang, eerder dat ie gewoon weg moet.
Tegen 15 juni moet ie zeker weg. Het kan eerder als ik een bod hoor dat mij interesseert.

Nog enkele zaken:
- Enkel ophalen: Brugge, St-Michiels
- Als er specifieke interesse is in 1 HD dan kan er 1 de deur uit apart.
- Foto's kunnen op aanvraag

Zorofroozo
16 mei 2007, 02:37
leuk om aan mijn broertje te geven, die merkt er toch niets van dat dat systeem verouderd is :d

50 €

DoomSayerSantos
16 mei 2007, 02:38
mocht ge los verkopen heb ik wel intresse in die ultra-d

babbelut
16 mei 2007, 03:02
51 € :)

cole
16 mei 2007, 03:46
60 eurokes .

eyes147
16 mei 2007, 04:49
90€kes

V_A_L
16 mei 2007, 08:44
Wat is meeneemprijs?

t071943
16 mei 2007, 08:57
150€

en btw 50€= belachelijk bod:p

BertG
16 mei 2007, 14:09
Wat is meeneemprijs?

Geen meneemprijs...

150 EUR staat genoteerd

gerco
16 mei 2007, 18:49
HD1: Seagate Baracuda 7200 (120MB) SATA
HD2: Seagate Baracuda 7200 (80MB) SATA

Moet het geen GB zijn? klein verschilletje :p

BertG
16 mei 2007, 19:47
Moet het geen GB zijn? klein verschilletje :p
Ahum, fixed ;) thx

TrixjaH
16 mei 2007, 20:00
cpu + mobo + ram = bod 75 incl

edit: ik zie dat er enkel ophaling is, hopelijk is dit voor het totale systeem en niet voor onderdelen?

BertG
16 mei 2007, 20:46
cpu + mobo + ram = bod 75 incl

edit: ik zie dat er enkel ophaling is, hopelijk is dit voor het totale systeem en niet voor onderdelen?
Nope, enkel volledig systeem (wil enkel 1HD apart doen)