PDA

Volledige versie bekijken : Vanaf 5€! Compaq Proliant 800 server



-Incubus-
6 maart 2007, 17:21
Deze mag weg vanaf 5€ omdat hij dik in de weg staat op men kamer.
Heeft altijd w2k server gedraaid

Compaq Proliant 800 Server
Specs:
- PII 400 Mhz maar nog een socket vrij (is dus een dual PII server van te maken)
- 128mb registered SDram (2 sockets vrij)
- géén hd (kan wel een schijfje van 10 gig meegeven indien gewenst)
- Ultra wide SCSI controller onboard
- 10 Mbit NIC onboard
- 100 Mbit PCI NIC
- Ati Rage IIC onboard
- CDromspeler
- Diskettestation
- Case zoals te zien op de foto
Case1 (http://h18002.www1.hp.com/products/quickspecs/10539_div/10539_OV1_001.jpg)
Case2 (http://img.shopping.com/cctool/PrdImg/images/pr/177X150/00/01/44/6c/a1/21261473.JPG)

eigen foto's op aanvraag.
Enkel ophaling in Schoten (bij Antwerpen)

FoM_Capeman
6 maart 2007, 17:33
OT
ik heb hier ook zo een staan, om de deur tegen te houden
geen zever

successor
6 maart 2007, 21:28
ik heb hier nog een P2 400 liggen mochten er voor die server geinteresseerden zijn. waar ligt schoten trouwens? misschien kom ik hem wel eens halen ..., tis namelijk een leuk bakje om eens mee te spelen ...

stonesour
6 maart 2007, 21:36
wil hem mss ook wel, ben ook van schoten ;-)

-Incubus-
6 maart 2007, 22:13
Schoten ligt op ongeveer een uurtje rijden van Ham denk ik (ben er vorige week nog doorgereden om naar center parcs te gaan :p )

@ stonesour: doe maar een bod hé :), kan hem zelfs gratis brengen naar schoten (als het ni den andere kant is hé ;) )

successor
6 maart 2007, 22:31
schoten ligt dus nog voorbij antwerpen ? dan is het voor mij een beetje te ver hoor .... als iemand die P2 wilt kom hem halen voor een pintje ofzo.

-Incubus-
6 maart 2007, 22:42
niet voorbij, maar je moet wel de ring op als je van jouw kanten komt
heb eens gekeken, blijkt 45 minuutjes rijden te zijn :-)

ibliss
7 maart 2007, 09:52
kunde daar op een of andere manier ook niet-scsi disks in kwijt? (qua ruimte voor in te vijzen enzo bedoel ik he... een controller kaartje foempen kan nu niet zon prob zijn)

desolation
7 maart 2007, 14:02
Kast is ni voorzien voor andere disks in te steken, zit vanonder ni voor niks nen SCA assembly in

Een 2e cpu moet ge ook een 2e VRM voor hebben, dus tenzij die voorhanden is int masjien gade daar serieus achter mogen zoeken :)

-Incubus-
7 maart 2007, 14:29
een VRM (Voltage Regulater Module) moet je er idd nog bijsteken als je een extra cpu wil steken, maar er passen wel gewone schijven in hoor!
Hebben altijd 2 maxtors in raid 1 ingezeten en die zaten deftig vastgevezen.
Kzal het straks nog een nakijken als ik thuis ben.
(is een uitneembare HD cage)

-Incubus-
7 maart 2007, 21:22
yup, passen gewone hd's in
ik kan er trouwes nog een gratis IDE controllerke bijgeven (2 poorten = 4 drives + 2 van mobo = 6 IDE drives)

-Incubus-
8 maart 2007, 18:20
komaan mensen, et staat dik in mijne weg :p

ibliss
8 maart 2007, 20:02
komaan mensen, et staat dik in mijne weg :p

hoeveel om da tot in leuven te brengen?

-Incubus-
9 maart 2007, 12:59
goh, leuven gaat niet echt lukken denk ik, tenzij mss voor 30€ ofzo (heb een oude wagen die extreem veel benzine drinkt + ben 2 uur kwijt voor naar leuven en terug te rijden)

-Incubus-
10 maart 2007, 18:40
laatste up voordat em naar het containerpark gaat!