PDA

Volledige versie bekijken : game loopt traag op monster pc



Carrotman
13 februari 2007, 15:48
Heb onlangs een nieuwe PC gekocht:
X1950 pro
2GB ram
Intel core 2 E6400

Nu heb ik wat problemen bij het installeren van een DVD speler dus ik installeerde de gratis game FEAR Combat. Het start snel op maar als ik een server join heb ik precies enorme fps drops. Ik vroeg in-game aan iemand aan wat dit kon liggen en die zei iets over 3DMark. Is dit noodzakelijk om te kunnen gamen? Het ligt niet aan lag want mijn ping is steeds onder de 50... Zelf op 800x600 en low graphics heb ik dit
Of ligt het misschien aan foute instellingen ofzo?

PooTaH
13 februari 2007, 15:53
herinstall eens je drivers van je graph card :)

magnusjb1
13 februari 2007, 16:16
3d mark is een prog dat je systeem "test". aan de hand van het aantal punten kan je zien of jouw systeem draaid zoals het hoort. je kan zo ook testen of je overclock effect heeft gehad (als je dat zou doen)

Caracalla
13 februari 2007, 16:28
vriend van ik had dit ook met splinter cell double agent (AMD dual core 4200)

voor hem moest hij gewoon een "processor optimizer" downloaden

'k zie dat je een Intel-processor hebt, misschien is hier ook een patch voor

Carrotman
13 februari 2007, 17:03
Raar... Ik heb net Dark messiah might of magic gespeeld en dit loopt perfect. Prachtige graphics, geen ENKELE hapering of fps drops!

KO
13 februari 2007, 18:36
Monster pc :lol:

Carrotman
13 februari 2007, 19:02
herinstall eens je drivers van je graph card :)

werkt niet


vriend van ik had dit ook met splinter cell double agent (AMD dual core 4200)

voor hem moest hij gewoon een "processor optimizer" downloaden

'k zie dat je een Intel-processor hebt, misschien is hier ook een patch voor
enkel bij dat spel? nadat hij die optimizer had gedownload, was dan alles OK?

Carrotman
14 februari 2007, 12:01
CSS loopt ook perfect :o 200+ fps met alles op high... Rare dingen :p

*edit*
Kheb het opgelost, het probleem ligt aan xfire :)

Cypher
14 februari 2007, 15:58
kan je eventueel wat uitbreiden over die fout dan ivm met xfire of had je het gewoon niet meer toen je xfire gewoon afsloot terwijl je het spel speelde? want ik heb hier nogthans nog nooit problemen gehad met xfire

Carrotman
15 februari 2007, 19:16
kan je eventueel wat uitbreiden over die fout dan ivm met xfire of had je het gewoon niet meer toen je xfire gewoon afsloot terwijl je het spel speelde? want ik heb hier nogthans nog nooit problemen gehad met xfire
Heb het gevonden op de fora van Xfire zelf:
http://www.xfire.com/xf/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=46810
Het is dus een storing door Xfire Ingame Chat. Je moet dit eerst uitschakelen voor FEAR en dan heb je normaal geen framerate meer en het lukt idd bij mij :)