PDA

Volledige versie bekijken : Stacker + Waterkoeling



Joa
9 november 2006, 10:49
Hey,

Ik verkoop dus mijn Coolermaster stacker + waterkoeling.

De case is gemod speciaal voor waterkoeling.
Bovenaan zitten er 2x120 mm blowholes waar de radiator zich achter bevind.

Totaal aantal fans: 3x120mm Titan fan's, 2x80mm Titan fan's.

De case heeft ook 3 "4-in-3 modules" van Coolermaster, telkens met een 120mm fan om de hd's koel te houden ;)


De watercooling zelf bestaat uit.

- WaterChill Antarctica CPU cooler CPU01/A supporting Intel P4 S478, AMD S754/S940/S939 (AMD 64).
- Radiator Black Ice pro 2x120mm
- Groot water reservoir
- Blauwe uv reactive leidingen in de kast
- Integated Print Circuit Board w. fan connectors.
- 2 x Temperature Sensors.
- 2 x Fan Connectors (Up to 6 fans, 2 x 24W)

Alles gaat buiten voor een vaste prijs van 200€ ;)

Foto's Hier (http://users.telenet.be/gamevirus/case)

Joa
9 november 2006, 14:02
Prijsverlaging naar 200€

komaan mensen dit is een spotprijsje voor ne stacker + waterkoeling!!

Roeldm
9 november 2006, 14:35
foto's van binnenin?

saikoboarder
9 november 2006, 16:06
hoeveel vraagt ge voor 2 van die 4-3 modules ?

Joa
9 november 2006, 17:40
Vanavond zet ik foto's van de binnenkant online :)

en ik doe niks apart weg, alles in zen geheel :)

the meister
9 november 2006, 18:16
ik ben vorige eigenaar van deze kast. dit is een uber kastje. houd je cpu venice core bij oc mooi onder controle qua temps. max da ik haalde op occ, alles op vollenbak aant draaien was 34graden terwijl het buiten er ook 25 tot 30 was.
dus dit is een koopje qua prestatie

Gert1
9 november 2006, 19:12
voor welke socket is het koelblok? of is er geen koelblok bij?

shiby
9 november 2006, 19:46
- WaterChill Antarctica CPU cooler CPU01/A supporting Intel P4 S478, AMD S754/S940/S939 (AMD 64).

deze nie goe genoeg? :P

GenesisX
9 november 2006, 19:54
Foto's binnenkant aub :)

Joa
9 november 2006, 20:00
Binnen een halfuurtje staan de foto's van de binnenkant erop ;) nog ff geduld :p

Joa
9 november 2006, 20:30
foto's binnenkant staan online ;)

http://users.telenet.be/gamevirus/case

GenesisX
9 november 2006, 20:42
Heb dezelfde waterkoeling in huidige case, maar met gpu en northbridge koeling der ook nog es bij. Daarom zo geïnteresseerd, maar wat krap bij kas momenteel. Misschien dat ik toch een bod doe. Wanneer sluit je af?

Dus case, cpu koelblok, pomp, reservoir, tubes en radiator?
Afmetingen case (om te kunnen vergelijken met die die ik nu heb)?
En welke voeding is dat btw (ter informatie)? :p

Joa
9 november 2006, 21:39
Yup, case, cpu koelblok, pomp, reservoir, tubes en radiator :)

da zijn de afmetingen: 584 x 227 x 536 mm

Ik sluit af van zodra ik een goeie prijs dervoor heb ;)

De voeding is een Hiper 580Watt btw ;)

Gert1
9 november 2006, 22:37
deze nie goe genoeg? :P

der over gezien :oink:

Joa
9 november 2006, 22:38
normaal past da koelblok ook op AM2 ;)

Gert1
9 november 2006, 22:40
normaal past da koelblok ook op AM2 ;)

was/is de bedoeling op op een 462 te zetten om een stil systeem te krijgen.

GenesisX
9 november 2006, 22:42
584mm = hoogte neem ik aan? Sorry van pietje precies :p Wil gewoon zeker weten of ie groter is dan m'n huidige case, het ziet er toch zo uit naargelang de ruimte tussen het moederbord en de hd's op uw foto's.

Ik doe een bod van zodra ik hier wat geld opzij heb gezet. :D

Joa
9 november 2006, 22:47
ja das de hoogte ;)

ff opgezocht en skt 462 wordt ook ondersteund ;)

BMF|Johan
9 november 2006, 23:05
Is die voeding "part of the deal"?
Zit er 1 voeding in of 2? Zit het voeding-koppelstuk erbij?
Is brengen (omgeving Antwerpen) een mogelijkheid?

Joa
9 november 2006, 23:07
nee voeding zit er niet bij... :)

Da zou beetje teveel vant goeie zijn :p

Brengen is een mogelijkheid ja :)

BMF|Johan
9 november 2006, 23:10
Is dit de stacker-versie waar 2 voedingen inkunnen? Zit het koppelstukje erbij?
Watercooling-kit is compleet?

Joa
9 november 2006, 23:24
in theorie kunnen daar wel 2 voedingen in. In de praktijk moeilijk :p denk ik

omdat er vanboven 2 fans en de radiator van de waterkoeling zitten ;)

BMF|Johan
9 november 2006, 23:40
Mja, daar vind ik wel iets op :)
Naar't schijnt hoort er een koppelstukje bij als je twee voedingen wil gebruiken. Heb je dat nog?

Bod van 200 euro gebracht.
(Indien akkoord: PM me dan je MSN maar, ik ben er nu mee weg...)

Joa
9 november 2006, 23:41
zou ik efkes moeten bekijken als ik da nog liggen heb. Zalk morgen doen :)

Das anders gewoon in elke deftige pc-winkel te krijgen ze ;)

en pm sent ;)