PDA

Volledige versie bekijken : opstarten en afsluiten gaat niet meer



kickass88
8 november 2006, 15:47
wat is het geval:

pc opstarten:

Ik kan me niet aanmelden door beperkte account rechten. Ik ben echter enige gebruiker, altijd al geweest. Ik doe alt tab, klik op ok en kan me aanmelden..
Heb het proberen aanpassen via gebruikersbeheer maar hij kan de syntaxis niet vinden. Het enige dat opend is een leeg kladblokje.

Daarna:
Pc start op. Icoontjes komen op het scherm en zijn al aanklikbaar. Het enige waar ik een zandloper heb is de startbalk. Op deze moet ik 2 minuten wachten! Ik kan wel een map openen via mijn bureaublad, maar die komt ook niet in de startbalk te staan. Na enige tijd is de taakbalk klaar (met wat?) en komen ook de icoontjes rechtsonder.

Aflsuiten:
start -> aflsuiten -> ik krijg weer een zandloper en de hele pc doet niets meer! De enige manier waarop ik hen kan uitzetten is de voeding uitschakelen of de startknop ingedrukt houden. Wat is er aan de hand met mijn pctje?

wat heb ik al gedaan:

Virusscan met AVG
Adware gedraaid
Hijackthis log gecontroleerd door JurgenV1
msconfig staat alleen aan wat ik nodig heb

ik heb echt geen idee wat er aan de hand is? Mss iemand met veel verstand van pc's hier?
Als jullie verder gegevens nodig hebben of screenshots dan moet je maar vragen!

dit probleem lijkt mij een uitdaging ;)

TiZon
8 november 2006, 15:57
Doe eens:

Start > Uitvoeren > Eventvwr.exe >OK
Staan hier soms Foutmeldingen of andere rare zaken bij?

kickass88
8 november 2006, 16:07
toepassingen:

Fout:

Product: HP-software voor foto- en beeldbewerking 2.0 - All-in-One stuurprogramma -- Fout 1706. Kan geen installatiepakket vinden voor product HP-software voor foto- en beeldbewerking 2.0 - All-in-One stuurprogramma. Voer de installatie opnieuw uit met een geldig exemplaar van het installatiepakket aiodrv.msi.

De printer dus. Dit kan ik wel uninstallen, gebruik toch enkel de print functie.

Waarschuwingen:

dit bericht:
De detectie van product {6ECB39BD-73C2-44DD-B1A0-898207C58D8B}, functie UncompressedFeature1 is mislukt tijdens het aanvragen van onderdeel {7ADBAE74-12BC-489A-8E18-870E5691336C}

dit staat er aardig vaak in.

beveiliging:

Allemaal sleutels met: Controleren op geslaagde pogingen

Systeem:

Fout:
De Application Management-service is gestopt met de volgende foutcode:
Kan opgegeven module niet vinden. .

ik heb geen idee wat dit is..? het staat er in ieder geval vaak in.

ACEE Ventlog
heeft alleen informatie, geen fouten.

TiZon
8 november 2006, 16:20
Uninstall al eens u HP.

Kan je daarna het technisch rapport van u fout bij Waarschuwingen ?

kickass88
8 november 2006, 16:35
heb de HP gedeinstalleerd en de pc starte prefect op! De startbalk deed weer normaal! toch raar dat het hieraan kan liggen aangezien ik die printer al maanden heb...

ik zie ook geen nieuwe waarschuwingen staan na de restart dus ik ga even wachten en zal morgen nog eens kijken of dit dit probleem ook oploste.

Nu zit ik enkle nog met het volgende:
Gebruikersbeheer doet het niet! Ik krijg de foutmelding dat de syntaxis onjuist is. Ik wil graag gebruikers aanmaken maar dat lukt dus niet. Weet je hier ook iets op? je hebt me al heel erg geholpen :)

TiZon
8 november 2006, 16:49
Wss was het stuurprogramma corrupt geworden.

Je kan ook gebruikers aanmaken via:

Rechtsklik 'Deze Computer' > Beheren > Lokale gebruikers en Groepen > Gebruikers > Rechtsklik in rechter gedeelte > Nieuwe gebruiker

Maar daarmee is je probleem nog niet opgelost...
Gebruik je soms Norton?

kickass88
8 november 2006, 16:54
nee, geen norton. enkel AVG.

en nu heb ik een verassing voor je: Lokale gebruikers en Groepen staat daar helemaal niet bij!
Waar het heen is: geen idee?
Hoe ik er anders bij kom: geen idee?

zoals ik al zei zal dit wel een aardige uitdaging zijn ;)

TiZon
8 november 2006, 17:02
Zeker?
http://85.12.17.39/~tizon/upload/upload/gebruikers&groepen.gif

Nog nooit meegemaakt anders :p

Heb je anders mss een screen van die fout?
Evt hier posten samen met een errorrapport, normaal staat dit ook in die eventvwr...

Ik denk ff aan iets: Toevalig niet ooit eens de b├Ęta van IE7 (of mss de finale versie) gebruikt?
Die durft zoal eens iets veroorzaken...

Probeer eens IE7 te herinstalleren en anders eens opnieuw de 6...

kickass88
8 november 2006, 17:08
Geen IE7 hier..

wat is de gemakkelijkste manier om een screen te plaatsen? Ik heb geen eigen server.

TiZon
8 november 2006, 17:29
www.bartdevos.be => Uploader

kickass88
8 november 2006, 17:32
http://85.12.17.39/~tizon/upload/upload/geen%20gebruikers.GIF

http://85.12.17.39/~tizon/upload/upload/syntaxis.GIF

TiZon
8 november 2006, 17:44
Je mankeert gewoon stukken uit je windows....

Virus/Andere malware gehad zeker...
Die kunnen nu wel weg zijn, maar die brengen dit nog niet terug.

Systeemherstel zou ik neit doen omdat je dan terug die virussen kan hebben...

Kzou windows cd er eens insteken en u windows-installatie 'herstellen'.

kickass88
8 november 2006, 17:46
dat zou best wel eens kunnen..
ik heb ook geen paint en volumeregeling meer..
Zal eens kijken op de XP cd!

je hebt me iig al heel erg geholpen! thx mate :)